08 Eylül 2011, Perşembe 16:20:13

SKY ÖDÜLE DOYMUYOR...

Sky Airlines, Business Destinations'ın 4. Geleneksel Seyahat Ödülleri Organizasyonu tarafından "Avrupa’nın En İyi Charter Havayolu Şirketi" seçildi.
  • sky hava yolu yetkillerinden tek dileyim sizden tip eğitimi almak isteyen pilotlara eşitce davranmanız yani sadece parsını almayın işede alın başarılı iseler.. tanıdıklarınızı ve torpillileri almayın işe ricam bu..
  • Sky ona ödül aldiran faktörlerden elemanlarına nasıl bir jest yapacak? Bayram öncesi en azından yarım maaş bekledik. Talha bey, çalışanlarınızı artık Sun ex veya diğer şirketlere kaptırmayın.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Keşke maaş politikasına biraz daha özen gösterip personeli en mutlu şirketler arasında birincilik ödülünü alsa ne güzel olurdu.
  • sky havayolalrı hem kalitede hem istikrarda birincidir sky hava yolları antalya ilinde istihdamda da birincidir çok insan evine sky sayesinde ekmek götürüyor..
  • sky havayolları ödüle doymuyor, sky personelinin ise karnı...
  • Burada kuru sıkı sallayan insanlar,bu havayolumuzuda insanlar seçiyor ,ne biçim bir milletiz kendimizi hançerlemeyi ne kadar da seviyoruz,illa Türk kaşığı ile yabancı pokumu yiyeceğiz.Sky 2 yıldır en iyi charter seçiliyorsa biraz da saygı lütfen inşallah daha da büyür ve güçlenir.
  • yolda parayla satıyorlar herhalde personel aç ve etrafa parayı dağıyor yürü gidin işin,ize
  • BİTMİŞ, BİTMİŞ.NE ORGANİZASYON, NE PLAN, NE ÇALIŞANA SAYGI.
  • 3 gün sonra durduracağı yurt içi operasyonu için bana 4 gün sonrasına bilet satıp mağdur eden şirket mi ödül almış. Bu kadar plansız çalışan bir şirket ödül alsa ne olur, almasa ne olur. Öyle Paaaat diye operasyon mu durdurulurmuş ? Operasyon pat diye ancak iflas edince durur. Yoksa makul bir süre öncesinden (3 ay gibi) durdurulacağı haber verilir. 3 ay sonrasından ötesine bilet alanlarda rahat rahat kendilerine başka seçenekler bulur. Öyle bir gün öncesi akşamı telefona mesajla bildirilmez. Onun için pabuçlarımın ödülünü alır Sky ancak.
2010 ve 2011’de seyahat ve turizm Oskarları olarak kabul edilen WTA (World Travel Awards) tarafından "Avrupa’nın En İyi Charter Şirketi" seçilen Sky Airlines ödüle doymuyor. Avrupa’nın en prestijli seyahat ve turizm dergisi Business Destination tarafından, tüm dünyada yaklaşık 96.000’i aşkın şirket sahibi, üst ve orta düzey yönetici okuru tarafından verilen oylar sonucunda, Sky Airlines "Avrupa’nın En İyi Charter Havayolu Şirketi 2011" seçildi.
 
American Exspress kartının desteğiyle bu sene dördüncü defa düzenlenen ve turizmin çeşitli alanlarında hizmet veren 500’den fazla uluslararası şirketin değerlendirildiği oylamalarda birçok kriter göz önünde bulunduruluyor.
 
96.000’i aşkın şirket sahibi, üst ve orta düzey yönetici okur, şirketlerin servis kalitesi ve sürekliliği, müşteri hizmetlerindeki başarıları, sosyal sorumluluk projelerine katılımları, web sayfalarının tasarımından kullanım kolaylığına kadar birçok konuda değerlendirme yapıp oy kullandılar.
 
Kayı Group CEO’su ve Sky Airlines Genel Müdürü Tahir Görgülü;
 
“11 yıllık bir havayolu işletmeciliği geçmişi olan Sky Airlines, vizyon ve misyonu doğrultusunda bünyesinde bulundurduğu son derece tecrübeli ve konularında uzman olan personeli ile özellikle Avrupa merkezli olmak üzere seçkin tur operatörlerine hizmet vermekle beraber, başta Avrupa ve Batı Asya ülkeleri olmak üzere toplam 110’dan fazla farklı destinasyona yüksek servis kalitesi ve güvenlikten asla taviz vermeden uçuşlar gerçekleştirmektedir. Özellikle bizimle uçmayı tercih eden ve memnuniyetlerini oylarıyla belli edip bu ödülü bize layık gören tüm yolcularımıza çok teşekkür ediyoruz. “ dedi.
SKY ÖDÜLE DOYMUYOR...

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 13 yıl önce
sky hava yolu yetkillerinden tek dileyim sizden tip eğitimi almak isteyen pilotlara eşitce davranmanız yani sadece parsını almayın işede alın başarılı iseler.. tanıdıklarınızı ve torpillileri almayın işe ricam bu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sky ona ödül aldiran faktörlerden elemanlarına nasıl bir jest yapacak? Bayram öncesi en azından yarım maaş bekledik. Talha bey, çalışanlarınızı artık Sun ex veya diğer şirketlere kaptırmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Keşke maaş politikasına biraz daha özen gösterip personeli en mutlu şirketler arasında birincilik ödülünü alsa ne güzel olurdu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sky havayolalrı hem kalitede hem istikrarda birincidir sky hava yolları antalya ilinde istihdamda da birincidir çok insan evine sky sayesinde ekmek götürüyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sky havayolları ödüle doymuyor, sky personelinin ise karnı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Burada kuru sıkı sallayan insanlar,bu havayolumuzuda insanlar seçiyor ,ne biçim bir milletiz kendimizi hançerlemeyi ne kadar da seviyoruz,illa Türk kaşığı ile yabancı pokumu yiyeceğiz.Sky 2 yıldır en iyi charter seçiliyorsa biraz da saygı lütfen inşallah daha da büyür ve güçlenir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yolda parayla satıyorlar herhalde personel aç ve etrafa parayı dağıyor yürü gidin işin,ize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BİTMİŞ, BİTMİŞ.NE ORGANİZASYON, NE PLAN, NE ÇALIŞANA SAYGI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
3 gün sonra durduracağı yurt içi operasyonu için bana 4 gün sonrasına bilet satıp mağdur eden şirket mi ödül almış. Bu kadar plansız çalışan bir şirket ödül alsa ne olur, almasa ne olur. Öyle Paaaat diye operasyon mu durdurulurmuş ? Operasyon pat diye ancak iflas edince durur. Yoksa makul bir süre öncesinden (3 ay gibi) durdurulacağı haber verilir. 3 ay sonrasından ötesine bilet alanlarda rahat rahat kendilerine başka seçenekler bulur. Öyle bir gün öncesi akşamı telefona mesajla bildirilmez. Onun için pabuçlarımın ödülünü alır Sky ancak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000