28 Ekim 2010, Perşembe 13:06:52

SKY INTERIOR'U İLK KİM SATIN ALDI?

Boeing’in yeni nesil uçaklarından Sky Interior’un tanıtım videosu Boeing’in sitesinden yayınlandı.
  • galiba yeni kokpit dizaynını görmemişsiniz yeni kokpitler eskilerden çok çok daha güzel ve teknolojik
  • if its boing am not going. :D
  • Sana ne desem az boying, içeriye iki tane lamba ekleyip, camların oldu kısmı biraz sidewallere biraz çukurluk veriyosun sonra bide buna utanmadan interiyör dizayn diyosun, bırak allasen yaa. Airbus rocks!!!
  • hayel görmeyin ''HAYEL''....
  • elin bedevisini isiklarlarla cumbuslerle kandirmak kolay
  • Öncelikle kullandıkları ledler RGB Led olarak geçiyor. Bu sayede her renk tonu elde edilebiliyor. 2. Dediğiniz gibi bunlar para kazanmak için kullanılıyor. Ama unutulmaması gereken şu ki yolcu uçağın dışına değil içine bakıyor. Kabin ne kadar cafcaflı ise onlar da o kadar memnun oluyorlar. Son olarak bu sistem 737-900 lerde kullanılacak ki THY'nin vermiş olduğu 900 siparişleri bu uçaklardan oluşuyor.
  • Bizim Türk hava yolları başta olmak üzere diğer firmalarda bunlardan alması umudu ile son olarak diyeceğim bizim dediğiniz firmalar yapsa emin olun bu kadar teferruata asla girişemezler daha kroca olur uçağın içi tam türk işi gazinoya döner renkleriyle :))hiç boşuna birşey demeyin tamamen dışa bağımlı bir ülke olarak bizim hiçbirşeyde söz hakkımız ve yapmamız çok istisnadır dışında zor sizinkisi tam meyve veren ağaç taşlanır hesabından çok enteresansınız :))
  • Bizim yan sanayi daha iyisini yapar emin olun... Yuh size Boeing !
  • FLYDUBAI HAVAYOLLARI 17 HAZİRAN 2010 TARİHİNDEKİ İLK UÇUŞUYLA TÜRKİYE OPERASYONLARINA BAŞLAMIŞTIR. ŞİRKETİN TÜRKİYE TEMSİLCİLİĞİNİ FLY EXPRESS SEYAHAT ACENTESİ YAPMAKTADIR. HAVAYOLU, ŞU AN HAFTADA 4 SEFER OLMAK ÜZERE, SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANINDAN DİREK OLARAK DUBAI TERMİNAL 2'YE OPERASYONLARINA DEVAM ETMEKTEDİR. YOLCULARI İÇİN DUBAI VİZESİNİ DE ALAN HAVAYOLU ŞİRKETİ, 11 KASIM 2010 TARİHİ İTİBARİYLE KIŞ TARİFESİNE GEÇECEKTİR. 11 KASIM 2010'DA BAŞLAYACAĞI YENİ TARİFEYLE TÜM UÇUŞLARINI GÜNDÜZ SAATLERİNDE İCRA EDECEK OLAN HAVAYOLU ŞİRKETİ, ŞU AN DUBAI POTANSİYELİ OLAN SEYAHAT ACENTELERİNE "YETKİLİ SATIŞ ACENTELİĞİ" VERMEKTEDİR. KONUYLA ALAKALI 02123439888 NO'LU TELEFONDAN BİLGİ ALINABİLMEKTEDİR.
  • " mutlu sonlu"masaj salonuna girmiş gibi oldum:):): fazla ışıklandırılmış...
Yeni kabini yolcu rahatlığı düşünülerek tasarlanan Boeing 737 Sky Interior’da ışıklandırma sistemleri, tavan yüksekliği, havalandırma sistemi ve kabin ekibi için panel tasarımlarıyla bambaşka bir şekilde karşımıza çıktı.
 
Uçağı ilk sipariş eden FlyDubai şirket CEO’su Ghaith Al-Gaith “flyDubai tarafından ilk siparişi vermenin ve bu rahatlığı yolcularına ilk yaşatacak olmanın mutluluğu içindeyiz. Artık sınıf ayrımı olmaksızın yolcularımız bu uçaklarda konforu yaşayacaklar” diye konuştu.
 
45 şirketten 1085 sipariş verildiği belirtilirken siparişi veren şirketler arasında Malaysia Havayolları, Jetairfly Havayolları, Continental Havayolları ve Norveç Air Shuttle şirketleri bulunuyor.
 
Yolcu bagajları için özel bir tasarım dizayn eden Boeing bu sayede yolcuların uçaklara daha fazla bagaj taşımalarını sağlayacak.
 
Yeni LED ışıklarla süslenen uçağın içinde yolcuların farklı deneyimler yaşayacaklarını belirten Boeing yetkilileri “Mavi, Sarı gibi renklendirmelerin bulunduğu ışıklandırma sistemiyle gün doğuşu ve günbatışını gibi gökyüzü olaylarını uçağın içinde yaşatarak yolculuğu keyifli hale getireceğiz” diye konuştu.

SKY INTERIOR'U İLK KİM SATIN ALDI?

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 13 yıl önce
galiba yeni kokpit dizaynını görmemişsiniz yeni kokpitler eskilerden çok çok daha güzel ve teknolojik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
if its boing am not going. :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sana ne desem az boying, içeriye iki tane lamba ekleyip, camların oldu kısmı biraz sidewallere biraz çukurluk veriyosun sonra bide buna utanmadan interiyör dizayn diyosun, bırak allasen yaa. Airbus rocks!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hayel görmeyin ''HAYEL''....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
elin bedevisini isiklarlarla cumbuslerle kandirmak kolay

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Öncelikle kullandıkları ledler RGB Led olarak geçiyor. Bu sayede her renk tonu elde edilebiliyor. 2. Dediğiniz gibi bunlar para kazanmak için kullanılıyor. Ama unutulmaması gereken şu ki yolcu uçağın dışına değil içine bakıyor. Kabin ne kadar cafcaflı ise onlar da o kadar memnun oluyorlar. Son olarak bu sistem 737-900 lerde kullanılacak ki THY'nin vermiş olduğu 900 siparişleri bu uçaklardan oluşuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bizim Türk hava yolları başta olmak üzere diğer firmalarda bunlardan alması umudu ile son olarak diyeceğim bizim dediğiniz firmalar yapsa emin olun bu kadar teferruata asla girişemezler daha kroca olur uçağın içi tam türk işi gazinoya döner renkleriyle :))hiç boşuna birşey demeyin tamamen dışa bağımlı bir ülke olarak bizim hiçbirşeyde söz hakkımız ve yapmamız çok istisnadır dışında zor sizinkisi tam meyve veren ağaç taşlanır hesabından çok enteresansınız :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bizim yan sanayi daha iyisini yapar emin olun... Yuh size Boeing !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
FLYDUBAI HAVAYOLLARI 17 HAZİRAN 2010 TARİHİNDEKİ İLK UÇUŞUYLA TÜRKİYE OPERASYONLARINA BAŞLAMIŞTIR. ŞİRKETİN TÜRKİYE TEMSİLCİLİĞİNİ FLY EXPRESS SEYAHAT ACENTESİ YAPMAKTADIR. HAVAYOLU, ŞU AN HAFTADA 4 SEFER OLMAK ÜZERE, SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANINDAN DİREK OLARAK DUBAI TERMİNAL 2'YE OPERASYONLARINA DEVAM ETMEKTEDİR. YOLCULARI İÇİN DUBAI VİZESİNİ DE ALAN HAVAYOLU ŞİRKETİ, 11 KASIM 2010 TARİHİ İTİBARİYLE KIŞ TARİFESİNE GEÇECEKTİR. 11 KASIM 2010'DA BAŞLAYACAĞI YENİ TARİFEYLE TÜM UÇUŞLARINI GÜNDÜZ SAATLERİNDE İCRA EDECEK OLAN HAVAYOLU ŞİRKETİ, ŞU AN DUBAI POTANSİYELİ OLAN SEYAHAT ACENTELERİNE "YETKİLİ SATIŞ ACENTELİĞİ" VERMEKTEDİR. KONUYLA ALAKALI 02123439888 NO'LU TELEFONDAN BİLGİ ALINABİLMEKTEDİR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
" mutlu sonlu"masaj salonuna girmiş gibi oldum:):): fazla ışıklandırılmış...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000