07 Haziran 2008, Cumartesi 08:14:52

SKY Havayolları İstanbul Merkezli Uçacak

SKY Havayolları Genel Müdürü ve Kayıgroup Yürütme Kurulu Başkanı Tahir Görgülü, milyonlarca yolcuyu taşıyan SKY Havayolları'nın 15 Kasım 2008 tarihi itibariyle İstanbul' a 2 adet uçağını base edeceğini bildirdi.
  • Sky iç hatlardan önce kendi iç hatlarını düzeltsin, kurumsallaşma, standartlar, çok tipte uçak ve kaptan... inşallah patron çevresindeki yanlış yöneticilerini bir gün tanırda iş şten geçmemiş olur.
  • BEN FATMA ZEHRA SARI SKY DA KABİN MEMURU OLMAK İSTİYORUM CV Mİ GÖNDERDİM BU KONUDA YARDIMLARINI BEKLİYORUM VE CV MİN DEĞERLENDİRİLMESİNİ ARZ EDİYORUM.BİLGİNİZE SUNULUR.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
  • SAYIN RUMUZ , SKY HAVAYOLLARI GELMIS GECMIS EN BUYUK HAVAYOLU SIRKETI VE SIZDE HAVACILIK TARIHININ EN BUYUK YONETICISISINIZ SIZDEN DAHA AKILLI VE ILERIYI GOREN INSAN INANIN YOKTUR ...DESEM NASIL MUTLU OLACAKSINIZ DEGILMI ? AMA DIYEMIYECEGIM CUNKU VERDIGINIZ TUM KARARLAR YANLIS BU ZAMANDA ICHATLARA GIRMEK KADAR YANLIS BIR FELSEFE OLABILIRMI BIR DUSUNUN YOKSA BU SIZIN FIKRINIZ DEGILDE ,GIZLI GENEL MUDUR AYDAN MUNGAN EFENDININ FIKRIMI ??? BENCE OYLE GIBI CUNKU BOYLE HATALI KARARLAR ANCAK ONDAN CIKABILIR...ALLAH YOLUNUZ ACIK ETSIN INSAALLAHHHHHHH..
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • 3 senedır ucacaz dıyorlar ama ucmuyorlar.hanı ıc hatlara gırecektı sırket kuruldugundan berı soylenıyo ama olmuyoo
  • Herkes hemen yorumu yapti yani, eee hadi simdide uçus günlerini ve fiyatlarinida siz belirleyin bari ! :)
  • sabiha gökçenden dış ve iç hatlara uçsa çok iyi kar yapar
  • Genelde bu tur havayollari Sabiha gokcen oluyor
  • SKY a Basarilar diliyorum
  • Sky Havayollari Istanbul Ataturk (IST)'demi yoksa Sabiha Gokcen (SAW)'dami base olacak? Istanbul'da iki havalimanimiz var.


SKY Havayolları Genel Müdürü ve Kayıgroup Yürütme Kurulu Başkanı Tahir Görgülü, charter uçuşlarıyla 8 yıldır Antalya' dan dünyanın farklı destinasyonlarına milyonlarca yolcuyu taşıyan SKY Havayolları'nın 15 Kasım 2008 tarihi itibariyle İstanbul' a 2 adet uçağını base edeceğini açıkladı.

Görgülü, İstanbul çıkışlı uçuşlarına başlayan SKY Havayolları'nın Türk turizmine olan katkı ve güvenini sürdürmeye devam edeceğini söyledi..

SKY Havayolları, filo genişletme çalışmaları çerçevesinde bünyesine dahil olacak Boeing 737-900 ER ve Airbus tip uçaklar ile uçuş sayısını ve destinasyonlarını arttırmayı hedefliyor.

SKY Havayolları İstanbul Merkezli Uçacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

sık -ay ~ 16 yıl önce
Sky iç hatlardan önce kendi iç hatlarını düzeltsin, kurumsallaşma, standartlar, çok tipte uçak ve kaptan... inşallah patron çevresindeki yanlış yöneticilerini bir gün tanırda iş şten geçmemiş olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
BEN FATMA ZEHRA SARI SKY DA KABİN MEMURU OLMAK İSTİYORUM CV Mİ GÖNDERDİM BU KONUDA YARDIMLARINI BEKLİYORUM VE CV MİN DEĞERLENDİRİLMESİNİ ARZ EDİYORUM.BİLGİNİZE SUNULUR.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PESREV ~ 16 yıl önce
SAYIN RUMUZ , SKY HAVAYOLLARI GELMIS GECMIS EN BUYUK HAVAYOLU SIRKETI VE SIZDE HAVACILIK TARIHININ EN BUYUK YONETICISISINIZ SIZDEN DAHA AKILLI VE ILERIYI GOREN INSAN INANIN YOKTUR ...DESEM NASIL MUTLU OLACAKSINIZ DEGILMI ? AMA DIYEMIYECEGIM CUNKU VERDIGINIZ TUM KARARLAR YANLIS BU ZAMANDA ICHATLARA GIRMEK KADAR YANLIS BIR FELSEFE OLABILIRMI BIR DUSUNUN YOKSA BU SIZIN FIKRINIZ DEGILDE ,GIZLI GENEL MUDUR AYDAN MUNGAN EFENDININ FIKRIMI ??? BENCE OYLE GIBI CUNKU BOYLE HATALI KARARLAR ANCAK ONDAN CIKABILIR...ALLAH YOLUNUZ ACIK ETSIN INSAALLAHHHHHHH..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DOGRUCU ~ 16 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
3 senedır ucacaz dıyorlar ama ucmuyorlar.hanı ıc hatlara gırecektı sırket kuruldugundan berı soylenıyo ama olmuyoo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Herkes hemen yorumu yapti yani, eee hadi simdide uçus günlerini ve fiyatlarinida siz belirleyin bari ! :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sivas ~ 16 yıl önce
sabiha gökçenden dış ve iç hatlara uçsa çok iyi kar yapar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC SKA ~ 16 yıl önce
Genelde bu tur havayollari Sabiha gokcen oluyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
SKY a Basarilar diliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sky ~ 16 yıl önce
Sky Havayollari Istanbul Ataturk (IST)'demi yoksa Sabiha Gokcen (SAW)'dami base olacak? Istanbul'da iki havalimanimiz var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000