21 Mayıs 2009, Perşembe 19:13:59

SKY HAVAYOLLARI GÜN SAYIYOR

Antalya merkezli operasyonlarını sürdüren SKY Havayolları, Boeing 737-900ER tipi uçakların Avrupa’daki ilk sahibi oluyor. SKY Havayolları’nın filosuna katılacak ilk 737-900ER test uçuşunu yaptı. Peki uçaklar ne zaman geliyor?
  • Sky'a ait değil. Sky sıraya girdi ve sonra bu sırayı sadece kendine kiralamak şartıyla bir leasing firmasına sattı.
  • Yazılanlara bakılırsa SKY da maaş ödeyememe problemi var. Kalite problemi zaten vardı. Eee kim kullanır ki bu şirketi..?
  • Adamlar Corendonda aynı seyı yapıyor pılot ve kabin ekibine rezalet sadece rezalet allah sonumuzu hayır etsin coooooooook yazık havacılık nereye gidiyor
  • cin ali hani 3.5 havayolu kalacakti millet filo genisletiyor senin gibi izair falan birlesmiyor senin filoyuda katliyacaklar artik 3.5 atarsin...
  • SKY'da iki farklı yönetim anlayışı söz konusu.. Bir taraftan yeni uçaklar filoya katılıp yolcu sayısı arttırılmak isteniyor, ki bu gayet güzel bir yaklaşım, diğer taraftan SKY havayolları, filosundaki uçakları emanet edeceği adamlardan (pilotlardan) tasarruf etmeye çalışıyor.. Nasıl mı; type rating parası ödeyerek SKY'a giren yeni pilotlardan, öğlen yemek parası, apolet parası gibi paralar isteyerek, eğitim kitaplarını vermeyerek, otel konaklama, yol vs hiçbir masrafını karşılamayarak, ocak'ta şirkete giren adama 5 aydır tek kuruş menfaat sağlamayarak, şirkete para kazandırılmak isteniyor.. İronik değil mi ?!
  • Maaşları eksik ödenen, ücretsiz izine çıkarılan personel haklarını aradığı zaman, şirket içi eksiklikleri bildirdiği zaman, UYGUNSUZ, diye yayınlamayacaksınız, öylemi ! Bizde yazmayalım o zaman. Sadece yalakalar mı kullanacak bu satırları.
  • Turk Sıvıl Havacılıgındaboyle yenılıkler ulkemız sıvıl havacılıgı adına bır vızyondur.Hayırlı Olsun
  • uygunsuz bi şey yazmadım uçak alacağına personeline değer versin haklarını ödesin yazdım uygunsuz diyorsunuz ama biz maaş alamıyoruz bundan haberiniz var mı
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • 737 zaten irrlandaya kadar ucuyor. Er alipta nereye ucacak merak ettim.

2006 yılında yeni nesil Boeing 737-900 ER serisi uçaklardan 5 adet sipariş vererek dünya çapında büyük sükse yapan ve bu uçağın Avrupa’daki ilk müşterisi olan SKY Havayolları, yeni uçaklarına kavuşmak için gün sayıyor.

Kayı Grubu’na ait SKY Havayolları, küresel ekonomik krize rağmen 3 yıl önce verdiği siparişleri iptal etmedi ve sonunda uçaklarına kavuşuyor.

Şirketin Boeing 737-900 tipi uçaklarından biri 11 Mayıs’ta Amerika Birleşik Devletlerinin Seatle kentinde test uçuşunu yaptı.

TC-SKN kuyruk tescilini alan uçağa Alanya ismi verildi. 215 koltuk kapasiteli uçağın 3 Haziran’da İstanbul’da olması bekleniyor.

TC-SKP kuyruk tescilli diğer uçağın ise 10 Haziran’da Antalya’da olması planlanıyor. Bu uçağın isminin de Lara olacağı kaydedildi.

‘Yeni jenerasyon’ olarak bilinen Boeing 737-900ER, ilk siparişi Sky Havayolları verdiğinden Avrupa’da ilk kez Sky Havayolları amblemi ile uçacak. Uzun menzilli olarak adlandırılan Boeing 737-900ER, 215 koltuk kapasiteli. Yakıt tasarrufu sağlayan, deri koltuklu yeni Boeing’lerde son sistem TV ve müzik sistemi bulunuyor. Yeni uçaklar Avrupa’ya yapılacak olan charter seferlerinde kullanılacak.

SKY HAVAYOLLARI GÜN SAYIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Misafir ~ 15 yıl önce
Sky'a ait değil. Sky sıraya girdi ve sonra bu sırayı sadece kendine kiralamak şartıyla bir leasing firmasına sattı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yazılanlara bakılırsa SKY da maaş ödeyememe problemi var. Kalite problemi zaten vardı. Eee kim kullanır ki bu şirketi..?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Adamlar Corendonda aynı seyı yapıyor pılot ve kabin ekibine rezalet sadece rezalet allah sonumuzu hayır etsin coooooooook yazık havacılık nereye gidiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
cin ali hani 3.5 havayolu kalacakti millet filo genisletiyor senin gibi izair falan birlesmiyor senin filoyuda katliyacaklar artik 3.5 atarsin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
SKY'da iki farklı yönetim anlayışı söz konusu.. Bir taraftan yeni uçaklar filoya katılıp yolcu sayısı arttırılmak isteniyor, ki bu gayet güzel bir yaklaşım, diğer taraftan SKY havayolları, filosundaki uçakları emanet edeceği adamlardan (pilotlardan) tasarruf etmeye çalışıyor.. Nasıl mı; type rating parası ödeyerek SKY'a giren yeni pilotlardan, öğlen yemek parası, apolet parası gibi paralar isteyerek, eğitim kitaplarını vermeyerek, otel konaklama, yol vs hiçbir masrafını karşılamayarak, ocak'ta şirkete giren adama 5 aydır tek kuruş menfaat sağlamayarak, şirkete para kazandırılmak isteniyor.. İronik değil mi ?!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Maaşları eksik ödenen, ücretsiz izine çıkarılan personel haklarını aradığı zaman, şirket içi eksiklikleri bildirdiği zaman, UYGUNSUZ, diye yayınlamayacaksınız, öylemi ! Bizde yazmayalım o zaman. Sadece yalakalar mı kullanacak bu satırları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Turk Sıvıl Havacılıgındaboyle yenılıkler ulkemız sıvıl havacılıgı adına bır vızyondur.Hayırlı Olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
uygunsuz bi şey yazmadım uçak alacağına personeline değer versin haklarını ödesin yazdım uygunsuz diyorsunuz ama biz maaş alamıyoruz bundan haberiniz var mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
737 zaten irrlandaya kadar ucuyor. Er alipta nereye ucacak merak ettim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000