29 Mayıs 2008, Perşembe 09:38:19

SKY HAVAYOLLARI DENEYİMLİ HOSTES ARIYOR

Antalya Merkezli SKY Havayolları filosuna yeni kattığı uçaklarda görevlendirilmek üzere deneyimli hostes arıyor. İşte hostes adaylarında aranan özellikler ve başvuru adresleri.
  • Sky bu kisileri yeni getirecegi 4 ilave ucak icin aliyor ama neden hala sky ile bu tur yorumlara giriyorsunuz anlamiyorum yani ortaya su cikiyor dilin kemigi yok devam edin
  • Sky Yöneticileri.Daha doğrusu Sn Tahir GÖRGÜLÜ mevcuttaki deneyimli KA ve KM lerin kıymetlerini bilip istifa etmelerine neden olmasaydı önecelikle.Tam sezona girerken tekrar Deneyimli Personel aramak zorunda kalmazdı.Çeşitli nedenlerle işten ayrılmalarına sebep oldukları personelleri mumla ararlar.

SKY

SKY HAVAYOLLARI DENEYİMLİ HOSTES ARIYOR

Yorumlar

Rumuz ~ 16 yıl önce
Sky bu kisileri yeni getirecegi 4 ilave ucak icin aliyor ama neden hala sky ile bu tur yorumlara giriyorsunuz anlamiyorum yani ortaya su cikiyor dilin kemigi yok devam edin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sky Hater ~ 16 yıl önce
Sky Yöneticileri.Daha doğrusu Sn Tahir GÖRGÜLÜ mevcuttaki deneyimli KA ve KM lerin kıymetlerini bilip istifa etmelerine neden olmasaydı önecelikle.Tam sezona girerken tekrar Deneyimli Personel aramak zorunda kalmazdı.Çeşitli nedenlerle işten ayrılmalarına sebep oldukları personelleri mumla ararlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000