04 Haziran 2013, Salı 09:35:44

SKY HAVAYOLLARI DA AÇIKLADI

SKY Havayolları tarafından gerçekleştirmesi gereken çok sayıda uçak seferinin iptal ediğini AirportHaber duyurmuştu. SKY Havayolları'ndan konuya ilişkin resmi açıklama geldi...
  • müdürlerden çıksın ahımız patrona sözüm yok kendi egoları için patrona yalan yanlış ispitlerle insanları işinden eden müh müdürü bak.müdürü.kabin müdürü uçuş işletme müdürü sizden çıksın sefasını siz sürdünüz skyın
  • Bizim çok sevdigimiz bir şirketti çok katkısı oldu turizme bugün atıp tutanların çogu meslegi onlar sayasinde ögrenmiştir. Tanımıyorsunuz ve bilmiyorsunuz cokkk çokkk mucadele edildi.
  • Bende yolcuyum ve cok üzgunüm böyle bir şirketle ucamayacagız artık allah yardımcınız olsun zor dolar yeriniz.
  • Sende bul Allahından ne arıyorsan onu bul et bedduaları dönsun hoopp seni bulsun.Sen patron olsan acaba şimdi neredeydin.
  • İşçiler para kazanmak için çalışır,patron para kazanmak için işçi çalıştırır.Biz üstümüze düşeni yaptık günü gününe çalıştık hatta fazlasını bile çalıştık patrona para kazandırdık.Ama patron kazandığı zamanlarda bile kimsenin hakkettiği maaşı vermediki son seneyi söylemiyorum bile.Yani neymiş patronda herşeyi gününde yapıcakmış anladın mı şimdi.senin gibi kafalar yüzünden zaten güzelim şirket battı.hala şak şak başka birşey yok.yoksa sendemi yurtdışına onlarla beraber gidiyorsun...
  • PATRON GEREKSİZ KİŞİLERİN LAFINA BAKARAK HER PROJEYE ATLADI. SONU BU OLDU AYLARCA MAAŞ ALAMADIK TAZMINATLARIN ÜSTÜNE YATTILAR DAHA NE DIYEYIM ALLAHLARINDAN BULSUNLAR. KAYI TUR - PERSONELINE OLAN OLDU
  • SKY Karışmış herkes telaş içinde
  • sky binası onunde toplanmıslar neler oluyor.....
  • Bir havayolunun batmasi Türk ekonomisi için oldukça kötü. Sky'in yerini doldurmak için yabanci sermayeli sirketler olacaktir. Yönetimin kötü olması nedeniyle gitti Sky, bir ara A330 bile getirdiler. Ama ne yazık ki hüsran. Çok iyi yönetilen ve aynı operasyonu gerçekleştiren Corendon ve Tailwind'ten yardım almalıydılar.
  • bu durum 2 senedir belliydi. geçmiş olsun. Allah çalışanların yardımcısı olsun

AirportHaber, SKY Havayolları'nın dün akşam yapılması gereken Antalya-Kişinev seferinin ani bir kararla iptal edildiğini okuyucularına duyurmuştu. Yolcuların yarısının check-in işlemleri yapıldığı sırada bir anda uçuşun iptal edilmesiyle birlikte Tez Tour ve Odeon gibi tur şirketleri yolcuları havalimanından alarak otellere götürmüştü. Ayrıca, SKY Havayolları'nın Münster ve Köln uçuşları da iptal edilmişti.

Yaşanan bu olayların ardından SKY Havayolları, resmi bir açıklama yaptı. SKY tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Yurtdışı tur operatörümüzün ekonomik güçlüğe düşmesi ve uçuş bedellerini ödeyememesi nedeniyle uçuşlarımızı yapamayacağımız 2. bir bilgilendirmeye kadar durdurmuş bulunmaktayız. Kamuoyunun bilgilerine arz ederiz."



AIRPORTHABER'IN "SKY HAVAYOLLARI'NDAN ŞOK KARAR" BAŞLIKLI HABERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

SKY HAVAYOLLARI'NDAN ŞOK KARAR

SKY HAVAYOLLARI DA AÇIKLADI