03 Eylül 2011, Cumartesi 08:00:50

SKY 'EN İYİ' OLDU

Turizm ve seyahat endüstrisinin ‘Oskarları’ olarak kabul edilen Dünya Seyahat Ödülleri (World Travel Awards)’nin Avrupa ayağı, Antalya Belek’te gerçekleştirildi...
  • Ellerinden gelenin en iyisini yapan kızlarınıza biraz saygı duyun, işten çıkarılma risklerinin oranlarını bile bile saygılı ve güleryüzlü davranabiliyorlar, ekmek yedikleri yere saygıdan sadece para olsaydı hiçbiri bir gün daha katlanmazdı.
  • Arkadaslar lutfen bilip bilmeden bisiler yazmazin su sayfaya akil sahibi olmadan fikir sahibi olmayin.Maaslar gununde odeniyor ayrica herkesin yabanci dilide gayet yeterli Ic Hatlarada gelince Patron girdi istemedi geri cikti bu is bole ticaret Inanmazan arkadaslar var ise www.icfairports.com.tr den bakabilirler Sky in ucuslarina Kiskanmayin lutfen Kac kisiyi ucretsize gonderceklermis olabilir gonderebilir sonucta magdur etmeden tabikide yapabilir ozel sektor Saygilarimla SM'LE IN THE SKY
  • arkadasım bilip bılmeden yorum yapma..ne alakası var balonun sönüceğinden şuanda uçuşlar o kadar yoğun kı uçaklarımızın hepsi ınıp kalkıyor..ayrıca yatılar var..tamam kışın az ucuyoruz ama sadece bızım şirket degılkı butun şirketler az ucuyo..skya hıc bısey olmaz..
  • MAAŞ KONUSUNDA MİMLİ ŞİRKET...:) diyen arkadaş, bu mim nereden geliyormuş arkadaşım bilip bilmeden yazmayın. Bundan 3-4 sene önce iki kere yarım maaş ödenmiş 3. ay da hepsi kapatılmıştır. Diğer şirketlerde bu olay her zaman yaşanıyor. Yiğidi öldür hakkını yeme. Ben 10 senedir bu şirketin teknik bölümünde teknisyen olarak, vardiya şefi olarak... çalıştım. Elbetteki güllük gülistanlık değil, elbetteki zaman zaman sıkıntılar yaşıyoruz ancak bunları atlatmasınıda biliyoruz. Şunu unutmamak gerekir hiç bir şirket güllük gülistanlık değil.
  • BU FİRMA BATMADI MI??
  • Balon yakında sönecek. Kışı bekleyin görün.
  • Yine kendini gösterdin SKY... Yine kendini kanıtladın...!! Bu başarılarının devamını diliyorum... ŞAMPİYON HER ZAMAN GÖKLERDEEE....
  • Rusyadaki haremlerinden tabi işlerini takip edemiyorlar....Kışın görülcek Sky'in boy ve Ayak numarasi....
  • Ey ahali çerçevedeki belge karın doyururmu?
  • sky'a burdan atıp tutan delikanlılar 3 gün sonra araya adam koyup geri dönmek için yalvarmasınlar...
Cornelia Diamond Golf Resort&SPA Hotel’de düzenlenen törende, dünyanın önde gelen seyahat şirketleri, acenteleri ve destinasyonlar ‘en iyi’ ünvanını kazanmak için yarıştı. Türk turizminin damga vurduğu gecede, dünyanın en prestijli turizm ödüllerini Türk otelleri topladı. Türkiye’den 10 otel Avrupa’nın en iyi oteli seçilirken 4 seyahat şirketi de ‘en iyi’ unvanını kazandı. Avrupa çapında 125 kategoride 500 otel, turizm şirketi, seyahat acentesi, destinasyon turizm oskarı için yarıştı. Bu yıl Antalya’nın ikinci kez ev sahipliği yaptığı ödül törenine Turizm otoriteleri, CEO’ları, lider seyahat şirketlerinin yöneticileri, önemli otellerin yöneticileri ve turizm sektörünün duayenleri katıldı.

Ödül törenine havayolu bazında SKY Havayolları damga vurdu. SKY, Avrupa'nın en iyi charter şirketi seçildi. En iyi havayolu ödülü Alman Lufthansa’ya giderken geçen yıl olduğu gibi bu yılda Sky Airlines, Avrupa’nın en iyi charter havayolu şirketi seçildi.




SKY 'EN İYİ' OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Misafir ~ 13 yıl önce
Ellerinden gelenin en iyisini yapan kızlarınıza biraz saygı duyun, işten çıkarılma risklerinin oranlarını bile bile saygılı ve güleryüzlü davranabiliyorlar, ekmek yedikleri yere saygıdan sadece para olsaydı hiçbiri bir gün daha katlanmazdı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaslar lutfen bilip bilmeden bisiler yazmazin su sayfaya akil sahibi olmadan fikir sahibi olmayin.Maaslar gununde odeniyor ayrica herkesin yabanci dilide gayet yeterli Ic Hatlarada gelince Patron girdi istemedi geri cikti bu is bole ticaret Inanmazan arkadaslar var ise www.icfairports.com.tr den bakabilirler Sky in ucuslarina Kiskanmayin lutfen Kac kisiyi ucretsize gonderceklermis olabilir gonderebilir sonucta magdur etmeden tabikide yapabilir ozel sektor Saygilarimla SM'LE IN THE SKY

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadasım bilip bılmeden yorum yapma..ne alakası var balonun sönüceğinden şuanda uçuşlar o kadar yoğun kı uçaklarımızın hepsi ınıp kalkıyor..ayrıca yatılar var..tamam kışın az ucuyoruz ama sadece bızım şirket degılkı butun şirketler az ucuyo..skya hıc bısey olmaz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
MAAŞ KONUSUNDA MİMLİ ŞİRKET...:) diyen arkadaş, bu mim nereden geliyormuş arkadaşım bilip bilmeden yazmayın. Bundan 3-4 sene önce iki kere yarım maaş ödenmiş 3. ay da hepsi kapatılmıştır. Diğer şirketlerde bu olay her zaman yaşanıyor. Yiğidi öldür hakkını yeme. Ben 10 senedir bu şirketin teknik bölümünde teknisyen olarak, vardiya şefi olarak... çalıştım. Elbetteki güllük gülistanlık değil, elbetteki zaman zaman sıkıntılar yaşıyoruz ancak bunları atlatmasınıda biliyoruz. Şunu unutmamak gerekir hiç bir şirket güllük gülistanlık değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BU FİRMA BATMADI MI??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Balon yakında sönecek. Kışı bekleyin görün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yine kendini gösterdin SKY... Yine kendini kanıtladın...!! Bu başarılarının devamını diliyorum... ŞAMPİYON HER ZAMAN GÖKLERDEEE....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Rusyadaki haremlerinden tabi işlerini takip edemiyorlar....Kışın görülcek Sky'in boy ve Ayak numarasi....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ey ahali çerçevedeki belge karın doyururmu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sky'a burdan atıp tutan delikanlılar 3 gün sonra araya adam koyup geri dönmek için yalvarmasınlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000