20 Haziran 2011, Pazartesi 10:49:25

SKY ÇALIŞANLARINDAN ANLAMLI BAĞIŞ

Sky Airlines çalışanları kan bağışında bulundu
  • Personel müdürü Türk mü?
  • Birader ; sen de kan ver senin de hayrın olsun.Sana ne uniforma veya değil..Gereksiz yorumlara müdahale Md.lüğünden ( Yorumasin)
  • ofis görevinde olan çalışanlarınız uniforma ile mi görev yapıyorlar? daha uygun bir minare-kılıf hazırlasaydınız belki yaptığınız bu yardımın bir anlamı olurdu ama hemen savunmaya gectiğinize gore belli ki reklam amaçlıymış...
  • Degerli bir yorumcumuz *Reklamin iyisi kotusu olmaz basligi altinda* Hassasiyetinize tesekkur ederim.Fakat Resimde gormus oldugunuz arkadaslar ogun sadece Boro gorevleri oldugu icin bu sekilde uniformalar ile cikmislardir.Herhangi bir ucuslari o gune dair yok idi .Hassasiyetinize tesekkur ederim. Sky Personel Mudurlugu
  • madem sadece iyilik olsun diye yapmıslar, o antalya sıcagında niye üniformalılar ki:))) hayır işlerini reklama alet etmeyin, etik değil.
  • Her şeyleri ile örnekler. Bayılıyorum onlara...Çok da tatlılar...( Ezgi - Padeborn yolcusu)
  • Kokpit personeli kan verdikten sonra tekrar hastaneye gidip kan sayımı yaptırmalı ve eğer anormal bi durum oluşursa değerler normale dönene kadar uçuşu kesilmeli diye biliyorum. Aynı durum kabin için de geçerliyse sakata gelmeyin derim. geçmiş olsun
  • Umarım THY da örnek olur.
  • gönüllerine kalplerine sağlık sağlık.uçuşlardada çok güler yüzlü ve candan davranıyorlar.onların bi yolcularııı
  • Arkadaşlarımızın yaptığı bağış tebrik edilmeli ve duyarlı olmaları dolayısıyla teşekkür de edilmeli. Ancak kıyafetle kan vermek de ne demek, bu nasıl iş, sanki kan verip uçuşa gidecekler ya da uçuştan geldiler de kanları alındı.. Böyle duyarlı olmamız gereken konular bile reklama alet ediliyorya bravo valla..
Kızılay’ın geleneksel olarak düzenlediği “Kan Bağışı Kampanyası” çerçevesinde görevlendirdiği mobil sivil ekibin bu seferki durağı Sky Airlines oldu. Kayı Group merkez binasını ziyaret eden Kızılay’a çok sayıda Sky Airlines personeli kan bağışında bulundu.

Türk havacılığının öncü şirketlerinden Sky Airlines, sağlık alanında örnek bir etkinliğe imza attı. Geleneksel olarak düzenlenen kan bağışı kampanyasında Kızılay mobil ekibinin ziyaret ettiği Sky Airlines binasında çok sayıda Sky personeli kan bağışı yaptı.

Sky Airlines Genel Müdürü Tahir Görgülü; “Personelimizin böylesine anlamlı ve gönüllü bir organizasyona katılımı gurur verici” diyerek memnuniyetini dile getirdi.
Kızılay Antalya Kan Merkezi Doktoru Dr. Afet Alizade Açıl ise Sky Airlines çalışanlarının yoğun katılımının mutluluk verici olduğunu belirterek: “Sky Airlines personeline bu konuda gösterdikleri bilinçli ve sorumlu davranışları için teşekkür ederim. Bundan sonra Sky Airlines çalışanlarını her yıl kan bağışına davet ediyoruz” dedi.
SKY ÇALIŞANLARINDAN ANLAMLI BAĞIŞ

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 13 yıl önce
Personel müdürü Türk mü?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Birader ; sen de kan ver senin de hayrın olsun.Sana ne uniforma veya değil..Gereksiz yorumlara müdahale Md.lüğünden ( Yorumasin)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ofis görevinde olan çalışanlarınız uniforma ile mi görev yapıyorlar? daha uygun bir minare-kılıf hazırlasaydınız belki yaptığınız bu yardımın bir anlamı olurdu ama hemen savunmaya gectiğinize gore belli ki reklam amaçlıymış...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Degerli bir yorumcumuz *Reklamin iyisi kotusu olmaz basligi altinda* Hassasiyetinize tesekkur ederim.Fakat Resimde gormus oldugunuz arkadaslar ogun sadece Boro gorevleri oldugu icin bu sekilde uniformalar ile cikmislardir.Herhangi bir ucuslari o gune dair yok idi .Hassasiyetinize tesekkur ederim. Sky Personel Mudurlugu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
madem sadece iyilik olsun diye yapmıslar, o antalya sıcagında niye üniformalılar ki:))) hayır işlerini reklama alet etmeyin, etik değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Her şeyleri ile örnekler. Bayılıyorum onlara...Çok da tatlılar...( Ezgi - Padeborn yolcusu)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kokpit personeli kan verdikten sonra tekrar hastaneye gidip kan sayımı yaptırmalı ve eğer anormal bi durum oluşursa değerler normale dönene kadar uçuşu kesilmeli diye biliyorum. Aynı durum kabin için de geçerliyse sakata gelmeyin derim. geçmiş olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Umarım THY da örnek olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
gönüllerine kalplerine sağlık sağlık.uçuşlardada çok güler yüzlü ve candan davranıyorlar.onların bi yolcularııı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşlarımızın yaptığı bağış tebrik edilmeli ve duyarlı olmaları dolayısıyla teşekkür de edilmeli. Ancak kıyafetle kan vermek de ne demek, bu nasıl iş, sanki kan verip uçuşa gidecekler ya da uçuştan geldiler de kanları alındı.. Böyle duyarlı olmamız gereken konular bile reklama alet ediliyorya bravo valla..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000