31 Mart 2011, Perşembe 15:32:17

Sky Airlines'tan sanata destek

Sky Airlines, Akdeniz Üniversitesi tarafından 30 Mart-3 Nisan tarihlerinde Anfaş Expo Center’da düzenlenen 1. Akdeniz Sanat Günleri’ne sponsor oldu.
  • bırakın bunları icrata bakın.
  • TEBRİKLER SKY

 Açılışı, Antalya Valisi ve onursal başkan Ahmet Altıparmak, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Mustafa Akaydın ve birçok sanatçının katılımıyla yapılan Akdeniz Art 1. Akdeniz Sanat Günleri,  AKM Antalya Devlet Senfoni Orkestrası’nın verdiği konserle sanatseverlere ‘merhaba’ dedi.

Günseli Kato, Bedri Baykam, Balkan Naci İsimyeli gibi ulusal ve uluslararası 50’ye yakın sanatçının katılımıyla Anfaş Expo Center’da 3 Nisan’a kadar sürecek 1. Akdeniz Sanat Günleri, çeşitli sergiler ve konserlerle sanatseverlere ev sahipliği yapacak.

Sky Airlines Genel Müdürü Tahir Görgülü sponsorlukla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Antalya’da ilk defa düzenlenen 1. Akdeniz Sanat Günleri’ne Sky Airlines olarak destek vermekten dolayı mutluyuz” dedi. Türkiye’nin turizm başkentinde uluslararası düzeyde kültür ve sanat faaliyetlerinin artması gerektiğini belirten Görgülü, “Sky Airlines, bundan sonra da kültür ve sanata desteğini sürdürecektir” değerlendirmesinde bulundu.
 

Sky Airlines'tan sanata destek

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
bırakın bunları icrata bakın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TEBRİKLER SKY

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000