27 Nisan 2011, Çarşamba 12:33:55

Sky Airlines’tan Gülümseten Uygulama: ‘Sky Konfor’

“Avrupa’nın En İyi Charter Şirketi” seçilen ve 10 yıl boyunca Avrupa’da 11 milyondan fazla yolcu taşıyan Sky Airlines, tarifeli iç hat seferlerinde müşterilerini gülümsetecek yeni bir uygulamayı hayata geçiriyor.
  • ben bizzat sky konforu denedim.çok da memnun kaldım.yanlız yorumları yazan arkadaşlar bişeyi kaçırıyorlar."özel havayolu" şirketlerinde böyle bir hizmet yok deniyor.THY özel bir şirket mi :) yeni bir havayolu şirketi ve gayretleri gerçekten takdire şayan..başarılar SKY
  • SKY IN SUNDUĞU HİZMETİN ZATEN THY DE OLDUĞUNU SÖYLEYEN ARKADAŞIMIZ...ORASI DEVLET BURASI ÖZEL..O İMKANLAR BURDA OLSA SKY LUFTHANSAYIDA GEÇER.. İÇ HAT UÇUŞLARINDAN DOLAYI KARNI AĞRIYAN KİŞİLER UNUTMAYINKİ SKY DENEME TAHTASI DEĞİL..BİR İŞİN İÇİNE GİRDİYSE YARIDA BIRAKMAZ ELBET..YOLCUSUNADA OTOBÜSLE GÖTÜRELİM DEMEZ... KISKANMAYIN BU SKY HERKESİN UYKUSUNU KAÇIRDI ELBET.AMA BEKLEYİN DAHA NELER OLACAK...
  • sanırım bu arkadaşın diğer havayollarında uygulanan yeniliklerinden haberi yok dolayısıyla bu yapılanıda yeni bir uygulama olarak görüyor yazık...
  • Sky Konfor da anlatılanlar zaten şu an THY de fazlasıyla var. Ben yenilik derken farklı bir konsept beklerdim. Ama içhatlara girdiğinden beri Sky'da bir bocalama var gibi görünüyor, hadi hayırlısı. Ha birde o kabin ekiplerini kim seçiyorsa lütfen biraz daha eli yüzü düzgün kişilerden seçsin.
  • Degisik is modelleriyle urunu sunmak hos fakat. Fakat elindeki ucak 737-400 olup gurultulu, kabin ici ferah olmayan, cevreci normlarina uygun ozellik tasimiyan eski ucaklari makyajlayip, allayip pullayip koymak sark kurnazligi olsa gerek ? ayni is modelini cesaretiniz varsa diger ucak tiplerinde (yeni modellerde) kullansaniz ?
  • sky konfor neden dis hatlarda yok merak ettim cok.
  • SKY airlines herzamanki gibi yeni ve güzel bir uygulama ile karşımızda başarılarınının devamını dilerim...
Türkiye’deki özel havayolları içinde ilk kez Sky Airlines tarafından hayata geçirilen bir uygulamayla, “Sky Konfor”u tercih edenler, 1 Mayıs’tan itibaren İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı’ndaki özel bekleme salonlarını (CIP Lounge) kullanabilecek. Bunun yanı sıra “Sky Konfor” kullanıcıları, havaalanında kendilerine sunulan hızlandırılmış servis (fast track) hizmetinden de yararlanacak.

1 Mayıs’tan itibaren “Sky Konfor” bileti sahipleri, İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı’nda özel bekleme salonlarından (CIP Lounge) faydalanabilecek. Seyahati büyük bir keyfe çevirecek bu imkanın yanı sıra; öncelikli rezervasyon, konforlu uçuş, yüksek bagaj ağırlığı gibi avantajlar sağlayan “hızlandırılmış servis” (fast track) ayrıcalığından da yararlanabilecek.

Sky Konfor’la ayrıcalık dünyasına uçun
Sky Airlines Genel Müdürü Tahir Görgülü, yeni başlatılacak Sky Konfor uygulamalarına ilişkin yaptığı açıklamada, CIP ve hızlandırılmış servis olanaklarını ilk defa sunan özel havayolu oldukları için mutluluk duyduğunu belirterek, “Sky Airlines müşterilerinin kendilerini ayrıcalıklı ve mutlu hissetmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Rötarsız uçuşta öncüyüz. Geniş koltuk aralıklarımız, ücretsiz kaliteli ikramlarımızla bağımlılık yarattık. Bizi tercih edenler zaten Sky Airlines’ın “gökyüzünde gülümseten” hizmetine alışmışlardı. Sky Konfor ayrıcalıkları ile kalitemizi daha ileri bir noktaya taşıyoruz” dedi.


Sky Konfor hakkında
Sky Airlines’ta Sky Konfor ayrıcalığı ile uçmayı seçen yolcuları sayısız konfor ve keyif detayı bekliyor. Sky Konfor’u tercih eden yolcular kendileri için ayrılan ilk iki sıradaki ve araları 87 cm olarak belirlenmiş koltuklarda yanları boş kalacak şekilde seyahat edebiliyorlar.

Sky Konfor yolcularına uçuştan önce cam bardaklarda “hoş geldiniz” içecekleri, ardından seyahatin zamanına bağlı olarak sabahları geniş bir kahvaltı tabağı, öğlen ve akşam uçuşlarında ise lezzetli sıcak yemekler ikram ediliyor. Bu ikramların yanında alkolsüz içecekler de ücretsiz olarak yolculara sunuluyor.

Havalimanında check-in için Sky Konfor yolcularına ayrı bir kontuar ayrıldı ve ekonomi uçuşlarında 20 kg olan bagaj hakkı 30 kg’ye çıkarıldı. Bunun yanı sıra ekonomi sınıfında 1 adet 8 kg olan kabin bagaj hakkı, Sky Konfor yolcuları için 2 adet olarak belirlendi.

Diğer tüm yolcular gibi Sky Konfor yolcuları da uçuştan 24 saat önce ücretsiz koltuk seçimi yapabilecekler.



Sky Airlines’tan Gülümseten Uygulama: ‘Sky Konfor’

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 13 yıl önce
ben bizzat sky konforu denedim.çok da memnun kaldım.yanlız yorumları yazan arkadaşlar bişeyi kaçırıyorlar."özel havayolu" şirketlerinde böyle bir hizmet yok deniyor.THY özel bir şirket mi :) yeni bir havayolu şirketi ve gayretleri gerçekten takdire şayan..başarılar SKY

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SKY IN SUNDUĞU HİZMETİN ZATEN THY DE OLDUĞUNU SÖYLEYEN ARKADAŞIMIZ...ORASI DEVLET BURASI ÖZEL..O İMKANLAR BURDA OLSA SKY LUFTHANSAYIDA GEÇER.. İÇ HAT UÇUŞLARINDAN DOLAYI KARNI AĞRIYAN KİŞİLER UNUTMAYINKİ SKY DENEME TAHTASI DEĞİL..BİR İŞİN İÇİNE GİRDİYSE YARIDA BIRAKMAZ ELBET..YOLCUSUNADA OTOBÜSLE GÖTÜRELİM DEMEZ... KISKANMAYIN BU SKY HERKESİN UYKUSUNU KAÇIRDI ELBET.AMA BEKLEYİN DAHA NELER OLACAK...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sanırım bu arkadaşın diğer havayollarında uygulanan yeniliklerinden haberi yok dolayısıyla bu yapılanıda yeni bir uygulama olarak görüyor yazık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sky Konfor da anlatılanlar zaten şu an THY de fazlasıyla var. Ben yenilik derken farklı bir konsept beklerdim. Ama içhatlara girdiğinden beri Sky'da bir bocalama var gibi görünüyor, hadi hayırlısı. Ha birde o kabin ekiplerini kim seçiyorsa lütfen biraz daha eli yüzü düzgün kişilerden seçsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Degisik is modelleriyle urunu sunmak hos fakat. Fakat elindeki ucak 737-400 olup gurultulu, kabin ici ferah olmayan, cevreci normlarina uygun ozellik tasimiyan eski ucaklari makyajlayip, allayip pullayip koymak sark kurnazligi olsa gerek ? ayni is modelini cesaretiniz varsa diger ucak tiplerinde (yeni modellerde) kullansaniz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sky konfor neden dis hatlarda yok merak ettim cok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SKY airlines herzamanki gibi yeni ve güzel bir uygulama ile karşımızda başarılarınının devamını dilerim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000