02 Haziran 2011, Perşembe 11:30:01

SKY AIRLINES'TAN ÇALIŞANLARINA JEST

Sky Airlines, Türkiye’nin dört bir tarafından katılan 500’den fazla çalışanını ‘Her zaman hep birlikte’ sloganı ile Antalya’daki piknikte buluşturdu...
  • Sky havayollarının personeli için bu şekilde bir piknik organize etmesi çok güzel. Antalya'da bulunan bir diğer havayolu olan Corendon ailesi de çalışanları için bu şekilde "çok defa" organizasyon düzenledi. Bu sebeple personeli şirketine ve şirket personeline çok yakın ve temiz. Antalya'da umarım Corendon dediklerinde duyulanlar Sky için de duyulur. Bu yol uzun bir yol. İstanbul'dan sevgiler.
  • Akrep olmayışı güzel..Tahir Bey devam..
  • pikniğiniz güzel görünüyor aama belirtmeliyim ki bizim patronumuz her yıl kendi otelinde 3 gün 3 gece bizi krallar gibi ağırlıyor,ayrıca iç hatlardaki başarımız tartısılmaz,sky daha çok ekmek yemesi gerekiyor!!
  • SKY ailesine her daim böyle mutluluklar dilerim. İnsanların mutlu olduğunu görmek çok güzel :)
  • SKY HAVAYOLLARI YÖNETİCİLERİNİ KUTLARKEN ÇALIŞANLARINA DA NİCE PİKNİKLER. O N U R A I R YÖNETİCİLERİNİN BU HABERİ OKUYUP 19 YAŞINA, HANGARINA VE 30 KÜSUR UÇAKLIK FİLOSUNA YAKIŞIR, BENZER UYGULAMALAR DÜŞÜNMELERİNİ DİLERİM.
  • Darısı Atlasın başına. bizde istiyoruz mümkünse hemen..
  • hava muhalefetine rağmen nasıl güzel bir piknikti :) tadı damağımızda kaldı :) ellerinize sağlık....
  • o kadar eğlendik ki vakit nasıl geçti anlamadım özellikle de Selma Hanım ve Günay Hanım Performanslarıyla hayran bıraktılar Teşekkür ederiz
  • sayın afitap hanım siz mükemmelsiniz wallahi yıldız gibi parlıyorsunuz.. eski gti - sky çalişani olarak herkese saygılar selamlar ... saygılarımla ,
  • cok eglendık gercekten brlık ve beraberlıgı gösterdık tekarını enkısa zamanda ınsalla IYIKI VARSINIZ IYIKVARIZZZZ:)
“Avrupa’nın En İyi Charter Şirketi” seçilen ve 10 yıl boyunca Avrupa’da 11 milyondan fazla yolcu taşıyan Sky Airlines, hem iç hatlar hem de dış hatlardaki başarılı performanslarından dolayı Türkiye’deki tüm çalışanlarına ve çalışanların ailelerine Antalya Anadolu Park’ta piknik düzenleyerek onları biraraya getirdi. 500’den fazla katılımın olduğu piknikte yoğun iş temposundan biraz olsun uzaklaşan Sky Airlines çalışanları, moral depoladılar.

“Her zaman ve hep birlikte” sloganı ile gerçekleştirilen piknikte eğlenceli dakikalar yaşandı. Yumurta ve çuval yarışması kahkaha tufanına sahne olurken, pikniğin sonunda çekiliş ile tüm çalışanlara sürpriz hediyeler verildi ve katılımın yoğunluğu nedeniyle etkinliğin geleneksel hale getirilmesi kararlaştırıldı.

'Başarılarından dolayı tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum'

Kayı Group CEO’su ve Sky Airlines Genel Müdürü Tahir Görgülü, iş yoğunluğu dışında ekip arkadaşlarıyla böyle güzel bir ortamda da birlikte olduğu için çok mutlu olduğunu ve Sky Airlines piknik organizasyonunun geleneksel hale getirilmesini istediğini ifade etti.

Tahir Görgülü sözlerini şöyle sürdürdü “Dış hatlarda Avrupa’nın en iyi charter şirketi seçildik. Tarifeli iç hatlar uçuşlarına başlayalı henüz 4,5 ay olmasına rağmen yaklaşık 250 bin kişiyi gökyüzünde gülümsettik. Bu başarının arkasında çok iyi bir ekip çalışması var, bu başarının arkasında sizler varsınız. Ekip arkadaşlarıma etkileyici performanslarından dolayı teşekkür ediyor ve başarılarımızın artarak devam etmesini diliyorum” dedi.




SKY AIRLINES'TAN ÇALIŞANLARINA JEST

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Misafir ~ 13 yıl önce
Sky havayollarının personeli için bu şekilde bir piknik organize etmesi çok güzel. Antalya'da bulunan bir diğer havayolu olan Corendon ailesi de çalışanları için bu şekilde "çok defa" organizasyon düzenledi. Bu sebeple personeli şirketine ve şirket personeline çok yakın ve temiz. Antalya'da umarım Corendon dediklerinde duyulanlar Sky için de duyulur. Bu yol uzun bir yol. İstanbul'dan sevgiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Akrep olmayışı güzel..Tahir Bey devam..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
pikniğiniz güzel görünüyor aama belirtmeliyim ki bizim patronumuz her yıl kendi otelinde 3 gün 3 gece bizi krallar gibi ağırlıyor,ayrıca iç hatlardaki başarımız tartısılmaz,sky daha çok ekmek yemesi gerekiyor!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SKY ailesine her daim böyle mutluluklar dilerim. İnsanların mutlu olduğunu görmek çok güzel :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SKY HAVAYOLLARI YÖNETİCİLERİNİ KUTLARKEN ÇALIŞANLARINA DA NİCE PİKNİKLER. O N U R A I R YÖNETİCİLERİNİN BU HABERİ OKUYUP 19 YAŞINA, HANGARINA VE 30 KÜSUR UÇAKLIK FİLOSUNA YAKIŞIR, BENZER UYGULAMALAR DÜŞÜNMELERİNİ DİLERİM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Darısı Atlasın başına. bizde istiyoruz mümkünse hemen..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hava muhalefetine rağmen nasıl güzel bir piknikti :) tadı damağımızda kaldı :) ellerinize sağlık....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
o kadar eğlendik ki vakit nasıl geçti anlamadım özellikle de Selma Hanım ve Günay Hanım Performanslarıyla hayran bıraktılar Teşekkür ederiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sayın afitap hanım siz mükemmelsiniz wallahi yıldız gibi parlıyorsunuz.. eski gti - sky çalişani olarak herkese saygılar selamlar ... saygılarımla ,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
cok eglendık gercekten brlık ve beraberlıgı gösterdık tekarını enkısa zamanda ınsalla IYIKI VARSINIZ IYIKVARIZZZZ:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000