26 Nisan 2010, Pazartesi 20:17:30

SKY AIRLINES'IN YENİ PİLOTLARI

SKY Havayolları nın merkezi olan Kayı Plaza da gerçekleştirilen tören ile Kaptan Pilot olmaya hak kazanan 7 First Officer (F/O) a apoletleri takıldı.
  • İsa Özal 88 mezunu Hava Kuvvetlerinden istifa eden pilot mu?
  • zannedersem sky havayolları yakında havacılıkta ikinci sıraya yerleşecek. kalitesiyle gelişimiyle, atılımlarıyla ve geleceğe yaptığı yatırımla yakında thy den sonra 2. sıraya oturacak. bu kaliteyle ve kurumsallığı ile büyümeye devam ederse thy da zorlayacak gibi. yolunuz açık olsun sky havayolları. sky ın yetiştirdiği kaptanlarımızıda kutluyorum. diğer hava yollarına örnek olmaya başladınız.
  • SKY ailesinin değerli pilotları ve çalışanlarının başarılarının devamını diliyorum, yeni kaptanlarımıza hayırlı ,emniyetli uçuşlar.
  • Hepinize yeni görevinizde başarılar diliyorum..Sizleri çok seviyor ve özlüyorum..Yüreği havacılık aşkıyla dolu siz değerli dostlarıma emniyetli uçuşlar dilerim...BULANER
  • hepsi şirketimizin en değerli pilotlarından ve onlarla uçmak gerçekten büyük ayrıcalık.değerli kaptanlarıma hayırlı uğurlu olsun birlikte nice güzel ve emniyetli uçuşlar gerçekleştirmek dileğiyle.. smile in tehe sky'dan..
  • SKY'IN YENİ KAPTANLARINI TEBRİK EDİYOR, KENDİLERİNE EMNİYETLİ UÇUŞLAR DİLİYOR VE BAŞARILARININ DEVAMINI TEMENNİ EDİYORUM. TÜM SKY AİLESİNE HAYIRLI OLSUN VE HONG KONG'TAN HERKESE SELAMLAR. KAPTAN ŞAMİL EROCAK B-747-200-300-400 EUREX AIRLINES-GEORGIA
  • THY den once baslayan zorlu meselki yasaminin bir kismina katilmaktan dolayi cok mutlyum..Gerek ust duzey meselki bilgin,gerek cok iyi yabanci dilinle ve gerekse ust duzey mesleki bilgin ve deneyiminle kisa surede sirketimizde,cok faydali olacagin makalara geleceginden suphen yok.Satranc ustasi(genelde yenilir bana) guzel isan ve olgun bir beyefendi,hayirli olsun,emniyetli ucuslar..Seni seviyorum guzel ve seki insan..kaptanligin biraz gec kalmis olsada,saglik olsun..uzun ve saglikli bir yasam dilerim HD
  • Airbus filomuzun cok degerli 2 pilotu(Isa ve Recep kpt.lar) ile gerek Fo,gerekse Kaptanlik egitimi boyunca ucma firsati buldum.Gercekten :mesleki deneyimleri,bilgi duzeyleri ve gerekse insanliklari ile filomuzun ornek kaptanlari olacaklarindan suphem yok.Hayirli olsun emniyetli ucuslar.Sky yonetimini de kendi icinden en cok kaptan yetistiren sirket olarak tebrik ediyorum.
  • emniyetli ucuslarla dolu, esenlik dolu gunlerde ucun. gencer
  • KAPTANIM HAYIRLI OLSUN. KAZASIZ BELASIZ UÇUŞLAR DİLERİM
Uçuş süreleri ve eğitimlerini tamamlayan F/O lara apoletlerini SKY Havayolları Genel Müdür ve Kayıgroup CEO su Sn. Tahir Görgülü, yeni kaptanların eşleri ve SKY Havayolları Kaptan pilotları taktı. Sn. Tahir Görgülü apoletler takılırken “SKY Havayolları adına yaşanan güzel anlardan biri daha. Kuruluş olarak eğitim ve gelişmelere destek olmak ana ilkelerimizden. Yeni kaptan pilotlarımızı tebrik ederek hayırlı uçuşlar diliyorum” dedi.

Sky Havayolları nın yeni kaptan pilotları;

Boeing 737
Abdullah YILDIRIM, İlker GÖKKAYA, Barış OĞUZ, Halil VARDAR, Oskaras PAVLOVAS

Airbus
İsa ÖZAL Recep SERİN





SKY AIRLINES'IN YENİ PİLOTLARI

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Meraklı ~ 7 yıl önce
İsa Özal 88 mezunu Hava Kuvvetlerinden istifa eden pilot mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
zannedersem sky havayolları yakında havacılıkta ikinci sıraya yerleşecek. kalitesiyle gelişimiyle, atılımlarıyla ve geleceğe yaptığı yatırımla yakında thy den sonra 2. sıraya oturacak. bu kaliteyle ve kurumsallığı ile büyümeye devam ederse thy da zorlayacak gibi. yolunuz açık olsun sky havayolları. sky ın yetiştirdiği kaptanlarımızıda kutluyorum. diğer hava yollarına örnek olmaya başladınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SKY ailesinin değerli pilotları ve çalışanlarının başarılarının devamını diliyorum, yeni kaptanlarımıza hayırlı ,emniyetli uçuşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hepinize yeni görevinizde başarılar diliyorum..Sizleri çok seviyor ve özlüyorum..Yüreği havacılık aşkıyla dolu siz değerli dostlarıma emniyetli uçuşlar dilerim...BULANER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hepsi şirketimizin en değerli pilotlarından ve onlarla uçmak gerçekten büyük ayrıcalık.değerli kaptanlarıma hayırlı uğurlu olsun birlikte nice güzel ve emniyetli uçuşlar gerçekleştirmek dileğiyle.. smile in tehe sky'dan..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SKY'IN YENİ KAPTANLARINI TEBRİK EDİYOR, KENDİLERİNE EMNİYETLİ UÇUŞLAR DİLİYOR VE BAŞARILARININ DEVAMINI TEMENNİ EDİYORUM. TÜM SKY AİLESİNE HAYIRLI OLSUN VE HONG KONG'TAN HERKESE SELAMLAR. KAPTAN ŞAMİL EROCAK B-747-200-300-400 EUREX AIRLINES-GEORGIA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY den once baslayan zorlu meselki yasaminin bir kismina katilmaktan dolayi cok mutlyum..Gerek ust duzey meselki bilgin,gerek cok iyi yabanci dilinle ve gerekse ust duzey mesleki bilgin ve deneyiminle kisa surede sirketimizde,cok faydali olacagin makalara geleceginden suphen yok.Satranc ustasi(genelde yenilir bana) guzel isan ve olgun bir beyefendi,hayirli olsun,emniyetli ucuslar..Seni seviyorum guzel ve seki insan..kaptanligin biraz gec kalmis olsada,saglik olsun..uzun ve saglikli bir yasam dilerim HD

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Airbus filomuzun cok degerli 2 pilotu(Isa ve Recep kpt.lar) ile gerek Fo,gerekse Kaptanlik egitimi boyunca ucma firsati buldum.Gercekten :mesleki deneyimleri,bilgi duzeyleri ve gerekse insanliklari ile filomuzun ornek kaptanlari olacaklarindan suphem yok.Hayirli olsun emniyetli ucuslar.Sky yonetimini de kendi icinden en cok kaptan yetistiren sirket olarak tebrik ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
emniyetli ucuslarla dolu, esenlik dolu gunlerde ucun. gencer

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
KAPTANIM HAYIRLI OLSUN. KAZASIZ BELASIZ UÇUŞLAR DİLERİM

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000