07 Haziran 2011, Salı 09:58:09

SKY AIRLINES GÖKYÜZÜNDE GÜLÜMSETECEK

Sky Airlines yolcularını şimdi de Miles&Sky ile gökyüzünde gülümsetecek
  • Bence daha çok reklam yapmaları lazım...gazetelere neden reklam ilanı vermiyorlar anlaşılır gibi değil...
  • Bu şirket bence havacılık sektörüne yepyeni bir soluk getirdi. iki kez uçtum ve çok memnun kaldım. İkram ücretsiz olduğu halde fiyatları PGS'den daha uygun, hizmet kalitesi daha düşük olmadığı halde THY'den zaten daha uygun. Pek çok yere de uçuşları var. Kıbrıs, Van, Diyarbakır, Trabzon, Bodrum, Dalaman, Antalya, Ankara, İzmir,Kayseri, İstanbul... e daha ne olsun! Ben bu karttan edineceğim şahsen....
  • SKY SİVASTAN ANTALYA VE İZMİR İÇ,N ARAŞTIRMA YAPIYORDU SONUÇTAN HABERİ OLAN VARMIDIR
  • RAKAMLAR HEDEFİ YAKALAYAMADIGINI GÖSTERİYOR. ÜSTÜNE ALTYAPI İÇİN HARCADIGI PARALARI DÜŞÜNÜNCE ZARARINA İŞ YAPIYOR GİBİ.
  • sky havayollarini ictenlikle kutluyorum. 4,5 ay sonra boyle bir uygulamayi hayata gecirmek cesaret ister. basarilarinizin devamini dilerim sky ailesi.
Miles&Sky kart ile yolcular biriktirdikleri millerle Sky Airlines’ın yurt içi ve yurt dışı destinasyonlarına bedava seyahat edebilecek, dünyanın en romantik otellerinden Adam&Eve’de hafta sonu tatilini geçirebilecek. Ayrıca kart sahipleri, anlaşmalı mağazalarda yeme, içmeden araç kiralamaya kadar belli indirimlerden yararlanacak.

“Avrupa’nın En İyi Charter Şirketi” seçilen ve 10 yıl boyunca Avrupa’da 11 milyondan fazla yolcu taşıyan Sky Airlines, yolcuları mutlu edecek avantajlı bir uygulamayı daha başlattı. Miles&Sky kart, yolcularına, bedava uçuş ve konaklama ile anlaşmalı firmalardan indirimli yeme, içme, alışveriş ve araç kiralama hizmeti sunuyor. Miles&Sky kart sahipleri yılda iki kez birinci sınıf uçuş (Sky Konfor) fırsatından yararlanabiliyor. Ayrıca kart sahiplerine uçak rezervasyonlarında öncelik tanınıyor.

Miles&Sky ile yurt dışına bedava bilet, Adam&Eve Hotels’de bedava tatil fırsatı

Miles&Sky kart sahipleri topladıkları millerle Sky Airlines’ın tarifeli olarak uçtuğu 11 iç hat destinasyonuna, yurt dışında da charter olarak uçuşlarını gerçekleştirdiği Almanya, İspanya, Danimarka ve Avusturya’ya bedava bilet kazanacak. Miles&Sky kart milleri ile yolcular, dünyada son 4 yılın en iyi dizayn oteli, 2010’da da Avrupa’nın en iyi çift oteli ödüllü Adam&Eve’de hafta sonu ücretsiz konaklama fırsatına da sahip olacak.

Sky Airlines’tan kurumsal firmalara ‘Corporate Sky’ avantajı

Classic ve Goldensky seçeneklerinin yanı sıra Corporatesky ile kurumsal firmalar Miles&Sky’ın sunduğu olanaklardan yararlanabiliyor. Corporatesky, her uçuşta firmalara mil kazandırırken firmaların kazandıkları bedava seyahat, konaklama ve anlaşmalı mağazalardan indirimli araç kiralama, yeme, içme ve mağazalardan alışveriş yapma ayrıcalığından dileyen firma çalışanı faydalanabilecek.

Mil uygulamasını en erken başlatan havayoluyuz

Sky Airlines Genel Müdürü Tahir Görgülü, “15 Ocak’ta başladığımız tarifeli iç hatlar uçuşlarımızda henüz 4,5 ay geçmişken Miles&Sky uygulamasını başlattık. Sky Airlines, 4,5 ay gibi kısa bir sürede mil uygulamasını başlatan ilk havayolu şirketidir” dedi. Sky Airlines’a olan talebin gün geçtikçe geniş kitlelere ulaştığını ve 4,5 ayda yaklaşık 250 bin yolcu taşıyarak büyük bir başarı elde ettiklerini belirten Görgülü, “Güvenli, konforlu ve kaliteli hizmetimizden asla taviz vermediğimiz için en çok tercih edilen havayolu şirketlerinden biriyiz. Bundan sonraki dönemde de bu başarımızı artırarak devam ettireceğiz” değerlendirmesinde bulundu.

Miles&Sky hakkında

Miles&Sky, yolcularına Classic, Corporatesky ve Goldensky olmak üzere 3 çeşit kart sunuyor.

Classic

 Mil biriktirip bedava seyahat ve konaklama,
 Havaalanlarındaki kiosklarda check-in yapma kolaylığı,
 Rezervasyonda öncelik
 Anlaşmalı mağazalardan yeme, içme, alışveriş yapma ve araç kiralama olanakları
 Divan Bodrum ve Divan Antalya’da yeme, içme ve alışverişte belli indirimler.

Corporatesky

 Kurumsal firmalar, Miles&Sky kart sahibi olarak kurum adına miller biriktirip çalışanlarına, bedava seyahat, konaklama ve anlaşmalı firmalardan indirimli araç kiralama, yeme, içme, alışveriş etme ayrıcalığını yaşatacak.

Goldensky

Classic karttaki fırsatların yanı sıra;

 Yılda iki kez ücretsiz birinci sınıf uçuş (Sky Konfor) hakkı
 Bagajı son yolcu olarak verme ve ilk alma önceliği
 Uçuştan 24 saat öncesine kadar yer bulma imkanı
 Ön koltuklarda oturma avantajı
 Yedek listede öncelik
 20 kg bagaj imkanına ek olarak 15 kg ilave bagaj hakkı
 Özel rezervasyon hattı
SKY AIRLINES GÖKYÜZÜNDE GÜLÜMSETECEK

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
Bence daha çok reklam yapmaları lazım...gazetelere neden reklam ilanı vermiyorlar anlaşılır gibi değil...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu şirket bence havacılık sektörüne yepyeni bir soluk getirdi. iki kez uçtum ve çok memnun kaldım. İkram ücretsiz olduğu halde fiyatları PGS'den daha uygun, hizmet kalitesi daha düşük olmadığı halde THY'den zaten daha uygun. Pek çok yere de uçuşları var. Kıbrıs, Van, Diyarbakır, Trabzon, Bodrum, Dalaman, Antalya, Ankara, İzmir,Kayseri, İstanbul... e daha ne olsun! Ben bu karttan edineceğim şahsen....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SKY SİVASTAN ANTALYA VE İZMİR İÇ,N ARAŞTIRMA YAPIYORDU SONUÇTAN HABERİ OLAN VARMIDIR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
RAKAMLAR HEDEFİ YAKALAYAMADIGINI GÖSTERİYOR. ÜSTÜNE ALTYAPI İÇİN HARCADIGI PARALARI DÜŞÜNÜNCE ZARARINA İŞ YAPIYOR GİBİ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sky havayollarini ictenlikle kutluyorum. 4,5 ay sonra boyle bir uygulamayi hayata gecirmek cesaret ister. basarilarinizin devamini dilerim sky ailesi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000