22 Nisan 2011, Cuma 12:08:15

SKY AIRLINES %96 RÖTARSIZ UÇUYOR

Sky Airlines, 15 Ocak’ta başladığı tarifeli iç hat seferlerinin yüzde 96’sında rötarsız uçarak 150 binden fazla yolcuyu gidecekleri yere tam zamanında ulaştırdı.
  • Eski püskü, hertarafı dökülen 737-400 uçakları ile olsa olsa %69'dur rötarsız uçma oranı ya, nerede 96, sabihadan 2 kez uçtum biri 20dk diğeri 35dk gecikmeli idi. Eee tabiki siz yarım saat gecikmeyi gecikmeden saymazsan onu bilemem :)
  • Arkadaşım ne güzel yazmışsın şu anda herkez aydan munganın yaptıklarını konuşuyor ama yönetim bir el atmıyor sanki kulaklarını kapatmış.Söylenecek çok şey var ama gereksiz degmez.Çekirge bir sıçrar iki sıçrar üçüncüsünde ben söylemeyeyim çalışanlar söylesin yada yönetim.
  • hiç bişey aydan munganın sayesinde olmadı herkez kafasına bir yerleştirsin. ayrıca sky dan ayrılanlar digil sky ın kıymetini bilmek bence yöneticileri değiştirsinler...
  • Başarı bellibir süre geçtikten sonra kendini belli eder sky havayolları iç hatlara girerek büyük risk aldı bence uzun soluklu ve sağlam olmayan hiçbir şirket kalıcı olamaz bana göre özellikle iç hatlarda.Yine cesaretinde ötürü kutlanabilir.ground timenın o bahsettiğin değişkenlere büyük etkisi var zaten...saygılar..
  • antalya-hatay-antalya başlasın artık lütfen.
  • on time performans diye 25dk ground time da baz aldıkları gibi "kapı kapatma" dan bahsetmiyoruz biz... t/d ve t/o dur bizde on time performans... taxi leri düşün bakalım kaç dakika ground time var!!!!
  • Bu işde gerçekten inandığınız sağlam kadronuzla daimi yükselişler ve herkezin daha da konuşacağı bir Havayolu şirketi olmanız dileğiyle Tebrikler ....
  • İç hatlarda 1 saat turn over zamanıyla zamanın kıymetini herkes bilir:) Hadi 30 dk da yuzde 96 oranı tutturun esas başarı odur bence...
  • bence tum sky personelı ne kadar degerlı ve ıyı bır yerde calıstıgının farkına varsın...cıkınca degerı anlasılan bır yer sky...
  • çalışıyorsak şirketi sevdiğimizden değil, ev geçindirdiğimizden, paraya ihtiyacımız olduğundan....
2010 yılında “Avrupa’nın En İyi Charter Şirketi” seçilen ve 10 yıl boyunca Avrupa’da 11 milyondan fazla yolcu taşıyan Sky Airlines, 15 Ocak’ta haftanın 7 günü Antalya, İstanbul, Ankara, İzmir, Trabzon, Diyarbakır ve Van’a, geçtiğimiz günlerde de KKTC’ye başladığı tarifeli iç hat seferlerinin yüzde 96’sını rötarsız gerçekleştirdi. 95 günde yaklaşık 2 bin sefer ve 3 bin saat uçuş yapan Sky Airlines, 150 binden fazla yolcuyu varacakları noktaya tam zamanında ulaştırdı.

Sky Airlines zamanın kıymetini biliyor
Sky Airlines Genel Müdürü Tahir Görgülü konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, tarifeli iç hat uçuşlarında sık sık yaşanan ve yolcuları zor durumda bırakan ‘rötar’ sorununun Sky Airlines’ın uçuşlara başladığı günden bugüne kadar geçen 95 gün boyunca hemen hemen hiç yaşanmadığını vurguladı. Görgülü, “Sky Airlines’ı tercih eden misafirlerimize rötarsız uçmanın ayrıcalığını sağlıyor, onlara zaman kaygısı yaşatmadan huzurlu bir yolculuk hizmeti sunuyoruz” dedi.

Görgülü, sözlerini şöyle sürdürdü, “Tarifeli iç hat seferlerinde yolcularımızı mağdur etmeden yüzde yüze yakın bir performansla rötarsız uçmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Mayıs ayından itibaren Kayseri, Bodrum ve Dalaman’a başlatacağımız tarifeli iç hat seferlerinde de aynı başarıyı sürdürüp yolcularımızı gökyüzünde gülümsetmeye devam edeceğiz” dedi.
SKY AIRLINES %96 RÖTARSIZ UÇUYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Misafir ~ 13 yıl önce
Eski püskü, hertarafı dökülen 737-400 uçakları ile olsa olsa %69'dur rötarsız uçma oranı ya, nerede 96, sabihadan 2 kez uçtum biri 20dk diğeri 35dk gecikmeli idi. Eee tabiki siz yarım saat gecikmeyi gecikmeden saymazsan onu bilemem :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşım ne güzel yazmışsın şu anda herkez aydan munganın yaptıklarını konuşuyor ama yönetim bir el atmıyor sanki kulaklarını kapatmış.Söylenecek çok şey var ama gereksiz degmez.Çekirge bir sıçrar iki sıçrar üçüncüsünde ben söylemeyeyim çalışanlar söylesin yada yönetim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hiç bişey aydan munganın sayesinde olmadı herkez kafasına bir yerleştirsin. ayrıca sky dan ayrılanlar digil sky ın kıymetini bilmek bence yöneticileri değiştirsinler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Başarı bellibir süre geçtikten sonra kendini belli eder sky havayolları iç hatlara girerek büyük risk aldı bence uzun soluklu ve sağlam olmayan hiçbir şirket kalıcı olamaz bana göre özellikle iç hatlarda.Yine cesaretinde ötürü kutlanabilir.ground timenın o bahsettiğin değişkenlere büyük etkisi var zaten...saygılar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
antalya-hatay-antalya başlasın artık lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
on time performans diye 25dk ground time da baz aldıkları gibi "kapı kapatma" dan bahsetmiyoruz biz... t/d ve t/o dur bizde on time performans... taxi leri düşün bakalım kaç dakika ground time var!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu işde gerçekten inandığınız sağlam kadronuzla daimi yükselişler ve herkezin daha da konuşacağı bir Havayolu şirketi olmanız dileğiyle Tebrikler ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İç hatlarda 1 saat turn over zamanıyla zamanın kıymetini herkes bilir:) Hadi 30 dk da yuzde 96 oranı tutturun esas başarı odur bence...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bence tum sky personelı ne kadar degerlı ve ıyı bır yerde calıstıgının farkına varsın...cıkınca degerı anlasılan bır yer sky...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
çalışıyorsak şirketi sevdiğimizden değil, ev geçindirdiğimizden, paraya ihtiyacımız olduğundan....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000