25 Mart 2010, Perşembe 09:01:45

SKANDAL UÇUŞA İZİN VEREN MÜDÜR KOVULDU!

Macaristan’da, iki İsrail casus uçağının bir Suriye vatandaşına suikast amacıyla inişine izin vermekle suçlanan Hava İşleri Dairesi Müdürü görevden alındı. Ulaştırma ve Savunma Bakanları, Başbakanın talimatıyla soruşturma açtıklarını bildirildi.
  • israil teröre destek veriyor diye adamın birini taa budapeşte de vuruyor pkk nın kasaları,bağış yapanları ellerini kollarını sallaya sallaya hem ülkemizde hem avrupa da istedikleri gibi yaşıyorlar biz ne yapıyoruz hiç...israil i bu konularda örnek alsaydık ülkemizde ne terör kalırdı ne bir şey...terör başını bile mossad bize teslim etti...terörle mücadeleyi mossad a devretsek ülkemiz rahat bir nefes alır mı acaba????
  • Adamlar prosedure aykiri davrandigi icin muduru hemen aciga aliyor.Suphe olmasina ragmen,ortada ispatlanmis bir konu yok yani.Bu adamlarda yokta biz de niye dokunulmazlik var?Biz de Deniz Feneri olayi ayyuka cikmis ama sorumlu oldugu soylenen adamlar dokunulmazliklarinin arkasinda rahatca dolasiyor hala(sorusturma bile acilamiyor).Bu konunun bir yonu. Diger yonu ise Israil.Sen insansiz ucan ucaklari Israil'den al,tank tamiratlarini Israil'e yaptir,mayin temizleme isini Israil'e vermeye kalk.Sonra git Davos'ta 'one minute' diyerek isi kurtarmaya calis.Boyle bir sacmalik var mi?Sen guclu ol,saglam lobi yap,uluslararasi saygin olsun,once kendi vatandasina adil davran,sonra git Israil'e 'one minute' de..'At binenin,kilic kusananin'.
  • Adamlar elini kolunu sallaya sallaya heryere girip cikabiliyo,guya turkiye hava sahasini kullanmak istediklerinde de " foto cekmiceniz,silah bulundurmicaniz " gibi fasafiso sartlari laf olsun diye istemisik.Fasa fiso diyom cunku denetleme yok.Git bakalim tel-avive,adim adim nasil takip ediliyorsunuz heryerde.cikista "niye geldin,nerde kaldin,kimle kaldin,isin ne"gibi bi suru soruyla nasil sorgulaniyon.Siz uyaninca bigun siz de bi yerde uzerinize gazete kagidi ortulmus " faili mechul " vaziyette bulunursaniz sasirmayin:)
  • Siz uykuya dalın evet israil uçağı içinde turistik yerleri görmeye gelenlerle macaristanda gulaş yiyecekler.. Siz olayın farkına varana kadar çoktan iş bitti.. Akıl denin bir şey var bunu da israil çok iyi kullanıyor. Aptal olan da dünya seyrediyor israilin yaptıklarını, ya da görmemezlikten geliyor..

İsrail uçağına izin veren Macar müdür kovuldu

Macaristan’da, iki İsrail casus uçağının suikast amacıyla inişine izin vermekle suçlanan Hava İşleri Dairesi Müdürü görevden alındı. Bir Suriye vatandaşının öldürülmesiyle ilgili olarak Macaristan’ın başkenti Budapeşte’deki Uluslararası Ferihegy Havalimanı’na iki İsrail casus uçağının indiğine ilişkin iddiaların yankıları sürüyor.

Ulaştırma Bakanı Peter Honig, Macaristan Ulaştırma Kurumuna bağlı olan Hava İşleri Dairesi Müdürü Jozsef Vago’yu görevden aldığını ve olayın aydınlatılması için soruşturma başlattığını açıkladı. Honig, Jozsef Vago’nun İsrail askerî uçaklarının inmesiyle ilgili Macaristan Savunma Bakanlığını haberdar etmeden yönetmeliklere aykırı olarak iniş izni verdiği gerekçesiyle görevden aldığını söyledi.

Macaristan medyası, 17 Mart günü iki İsrail casus uçağının Savunma Bakanlığının izni ve haberi olmadan Budapeşte havaalanına indiğini ve bir Suriyeli'ye suikast düzenlediğini öne sürmüştü. Gözetleme cihazlarıyla donatılmış iki uçağın Türkiye, Bulgaristan ve Romanya üzerinden Budapeşte’deki Uluslararası Ferihegy Havaalanına indikten bir süre sonra, 20 yıldır Macaristan’da yaşayan, Filistin’e silâh sattığı belirtilen 52 yaşındaki Suriye vatandaşı Trache Bassam, kırmızı ışıkta beklerken aracının içinde kurşunlanarak öldürülmüş, Bassam’ın yanındaki siyah ve çanta cinayetten sonra ortadan kaybolmuştu.

Macar basını, İsrail casus uçaklarıyla gelenlerin suikastın ardından tekrar uçaklarla ülkeden ayrıldıklarını savunmuştu. Savunma Bakanı İmre Szekeres, İsrail uçaklarının ülkeye geldiğinden bakanlığın haberi olmadığını, olayın aydınlatılması için soruşturma başlattıklarını açıklamış, Başbakan Gordon Bajnai de olayın bir an önce aydınlatılması için soruşturma talimatı vermişti.

Macaristan Dışişleri Bakanlığı ise İsrail'e ait Gulfstream tipi uçaklara "diplomatik görev" çerçevesinde iniş izninin kendileri tarafından verildiğini bildirmişti. (Yeni Asya)

SKANDAL UÇUŞA İZİN VEREN MÜDÜR KOVULDU!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
israil teröre destek veriyor diye adamın birini taa budapeşte de vuruyor pkk nın kasaları,bağış yapanları ellerini kollarını sallaya sallaya hem ülkemizde hem avrupa da istedikleri gibi yaşıyorlar biz ne yapıyoruz hiç...israil i bu konularda örnek alsaydık ülkemizde ne terör kalırdı ne bir şey...terör başını bile mossad bize teslim etti...terörle mücadeleyi mossad a devretsek ülkemiz rahat bir nefes alır mı acaba????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Adamlar prosedure aykiri davrandigi icin muduru hemen aciga aliyor.Suphe olmasina ragmen,ortada ispatlanmis bir konu yok yani.Bu adamlarda yokta biz de niye dokunulmazlik var?Biz de Deniz Feneri olayi ayyuka cikmis ama sorumlu oldugu soylenen adamlar dokunulmazliklarinin arkasinda rahatca dolasiyor hala(sorusturma bile acilamiyor).Bu konunun bir yonu. Diger yonu ise Israil.Sen insansiz ucan ucaklari Israil'den al,tank tamiratlarini Israil'e yaptir,mayin temizleme isini Israil'e vermeye kalk.Sonra git Davos'ta 'one minute' diyerek isi kurtarmaya calis.Boyle bir sacmalik var mi?Sen guclu ol,saglam lobi yap,uluslararasi saygin olsun,once kendi vatandasina adil davran,sonra git Israil'e 'one minute' de..'At binenin,kilic kusananin'.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Adamlar elini kolunu sallaya sallaya heryere girip cikabiliyo,guya turkiye hava sahasini kullanmak istediklerinde de " foto cekmiceniz,silah bulundurmicaniz " gibi fasafiso sartlari laf olsun diye istemisik.Fasa fiso diyom cunku denetleme yok.Git bakalim tel-avive,adim adim nasil takip ediliyorsunuz heryerde.cikista "niye geldin,nerde kaldin,kimle kaldin,isin ne"gibi bi suru soruyla nasil sorgulaniyon.Siz uyaninca bigun siz de bi yerde uzerinize gazete kagidi ortulmus " faili mechul " vaziyette bulunursaniz sasirmayin:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Siz uykuya dalın evet israil uçağı içinde turistik yerleri görmeye gelenlerle macaristanda gulaş yiyecekler.. Siz olayın farkına varana kadar çoktan iş bitti.. Akıl denin bir şey var bunu da israil çok iyi kullanıyor. Aptal olan da dünya seyrediyor israilin yaptıklarını, ya da görmemezlikten geliyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000