06 Şubat 2011, Pazar 09:35:02

"SİZİN İÇİN PHANTOM KALDIRIRIM"

Serdar Adalı, ülkelerine milli maç için gidecek olan Quaresma ve Almeida için özel uçak kaldıracaklarını söyledi.
  • :) rumuzlu arkadasi tebrik ederim gercekten guzel bir espri anlayisi var, sabah sabah gulmekten koptum. Not: Antalyaspor taraftariyim.
  • Phantom değil '' Tarım İlaçlama Uçağı '' bile kaldıramaz :) Bol keseden atıyor
  • Zamanında FB'nin benzer acil bir işi için fanatik Fener taraftarı bir generalin bir F-100'ü kaldırdığını hatırlıyorum. Ama olayın tam olarak detayını bilmiyorum. Bilen varsa yazsın, bizde öğrenmiş oluruz. --Volvo--
  • Bu habere yorum yazılmamasına şaşırmamalı. Phabulous Phantom' u kaldırmak öyle her yiğidin yapabileceği bir iş değil. Klüp Başkanı olmak yeterli değil. Hele futbolcusu gelince taraftarları AHL'ye toplayıp asayişi bozduran, terör yaratan bir başkan olmak hiç yeterli olmaz.
Portekiz’in 9 Şubat’ta Arjantin ile oynayacağı özel maça çağrılan Beşiktaşlı Quaresma ve Almeida, İsviçre’deki karşılaşmaya, siyah beyazlı yöneticilerin kiralayacağı özel uçakla gidip gelecek.

Futbol şube sorumlusu Serdal Adalı ile görüşen iki futbolcu, “Ailelerimizi çok özledik. Eğer özel uçak temin ederseniz, pazar günü Portekiz’e gider ve ailelerimizle bir gün fazla görüşürüz” dediler.

Adalı da bu talebi başkan Demirören’e iletti. Olumlu yanıt alan Adalı, yıldızlarına müjdeyi verirken, “Sizin için Phantom bile kaldırırız! Yeter ki isteyin” diye espri yaptı.

(Hürriyet)
"SİZİN İÇİN PHANTOM KALDIRIRIM"

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
:) rumuzlu arkadasi tebrik ederim gercekten guzel bir espri anlayisi var, sabah sabah gulmekten koptum. Not: Antalyaspor taraftariyim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Phantom değil '' Tarım İlaçlama Uçağı '' bile kaldıramaz :) Bol keseden atıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Zamanında FB'nin benzer acil bir işi için fanatik Fener taraftarı bir generalin bir F-100'ü kaldırdığını hatırlıyorum. Ama olayın tam olarak detayını bilmiyorum. Bilen varsa yazsın, bizde öğrenmiş oluruz. --Volvo--

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu habere yorum yazılmamasına şaşırmamalı. Phabulous Phantom' u kaldırmak öyle her yiğidin yapabileceği bir iş değil. Klüp Başkanı olmak yeterli değil. Hele futbolcusu gelince taraftarları AHL'ye toplayıp asayişi bozduran, terör yaratan bir başkan olmak hiç yeterli olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000