21 Eylül 2015, Pazartesi 08:05:37

Sivrihisar hava gösterisi nefes kesti

Eskişehir’in Sivrihisar ilçesi’ndeki Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi’nde ’Hava Gösterileri’ etkinliğinin 2’nci günü yine nefes kesen gösterilere sahne oldu.
  • ali ismet show yapmadan önce mach air de hakkını yediği paralarını ödemediği çalışanlarıyla helalleşsin
  • İtalyan pilotu güzel ayarlamışlar. Kokpitten bizim bayarağımızı çıkarmış demek. Yaa alemsiniz adamı niye böyle kullanıyorsunuz? :) pilot zaten italyan bizi sevmese gelmez. Eline bayrak tutuşturmanın alemi ne? Türkiye çok güzel, rakı-kebap çok güzel, yine gelecek ben! Dedi mi acaba? Siz başka ülkeye gidince biri elinize bayrak tutuştursalar ne olur? Bir düşünün bakalım ne hissederdiniz. Şovun da bir ayarı olması gerek. Şovenliğe gerek yok. Herkes insan.Kimse doğduğu ülkenin isminden dolayı kendini beğenmişlik edemez. Çalışma çabalama sadece bayrakla üstün ol. Gülerler adama gülerler
  • Anam dağlara kar yağmış . Cadır biraz soğuk olur.
  • O gösteride planör uçuşu olmuştur. Olmadığını kim söylediki ???
  • Konyadan gelecek olan Ali Bey havalanında zaten çadır yeri vardı. Halihazırda düşünülmüş bu ince ayrınti hakkında niçin yokmuş gibi yorum yaptığınızı anlayamadım ???
  • 4. Resimde arkada görünen beyazlıkları kar sanan arkadaşa önce yaz mevsimin sonunun yeni geldiğini hatırlatır daha sonra bir göz muayenesi olmasını salık veririm. Ayrıca o civarın taş ve toprak yapısını bilmediğinden ötürü yaptığı bu haksız yorumdan ötürü "bilmemek değil ama öğrenmemek ayıptır" diyerek eshefle kınıyorum....
  • ulaşım biraz sıkıntılı olsa da emeği geçen tüm personeli ve özellikle Sayın Ali İsmet ÖZTÜRK Beyefendiyi yürekten kutlarım. İleriki yıllarda düzenlenecek festivaller için başarılar dilerim.
  • 4.resimdeki arka fondaki karları gördünüz mü. Demekki soğukmuş.
  • Konya'dan gidecektim İlçedeki hiçbir otelde yer bulamadım. Eskişehir 100, Polatlı 50 Km. Bari çadır yeri falan olsaydı. Gidemedim, yazık oldu.
  • Milletimizin gururu ALI ISMET Beye başarılar dilerim. Bu gösteriler yapılmadan ulusal basında bilgilendirirse çok daha büyük Katılımlar olur.

Eskişehir’in Sivrihisar ilçesi’ndeki Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi’nde ’Hava Gösterileri’ etkinliğinin 2’nci günü yine nefes kesen gösterilere sahne oldu.

Etkinliğin 2’nci gününü Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir milletvekilleri Gaye Usluer, Utku Çakırözer, Cemal Okan Yüksel ile yüzlerce vatandaş takip etti.

Yoğun bir şekilde geçen hava gösteri programında, etkinliğin son gününde de paraşüt atlayışları gerçekleşti. Türk Hava Kurumu’nun (THK) uçak ve planör uçuş gösterileri izleyenlere sunuldu. İlk günkü gösterileri kaçıran izleyiciler büyük bir heyecan ile performansları takip etti. Eskişehir motor kulüpleri ve klasik otomobil kullanıcıları çeşitli gösteriler yaparak, geçiş yaptı.

Mor Menekşe isimli uçağıyla etkileyici bir hava gösterisine imza atan usta pilot Ali İsmet Öztürk akrobasi gösterisi sundu. Etkinliğin ilk kez düzenlenmesi sebebiyle açılışı, pistin iki ucuna görevliler yardımıyla gerilen sembolik bir kurdeleyi usta pilot Ali İsmet Öztürk gösteri yaptığı uçağıyla keserek, izleyenlerden büyük alkış aldı. Daha sonra İtalyan pilot Maurizio Perrisinotto uçağıyla gökyüzüne yükselerek, akrobasi gösterisi yaptı. İtalyan pilot, inişini tamamladıktan sonra seyirciler önüne gelerek uçağından çıkardığı Türk bayrağını dalgalandırdı.

Yapılan tüm gösteriler etkinliğin 2’nci gününde yine katılımcıları büyüledi.

Öte yandan etkinlikte Sivrihisar Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Arslan, gösterilere katkıda bulunan pilotlara teşekkür plaketi verdi.









Sivrihisar hava gösterisi nefes kesti

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

mach ~ 9 yıl önce
ali ismet show yapmadan önce mach air de hakkını yediği paralarını ödemediği çalışanlarıyla helalleşsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayar ~ 9 yıl önce
İtalyan pilotu güzel ayarlamışlar. Kokpitten bizim bayarağımızı çıkarmış demek. Yaa alemsiniz adamı niye böyle kullanıyorsunuz? :) pilot zaten italyan bizi sevmese gelmez. Eline bayrak tutuşturmanın alemi ne? Türkiye çok güzel, rakı-kebap çok güzel, yine gelecek ben! Dedi mi acaba? Siz başka ülkeye gidince biri elinize bayrak tutuştursalar ne olur? Bir düşünün bakalım ne hissederdiniz. Şovun da bir ayarı olması gerek. Şovenliğe gerek yok. Herkes insan.Kimse doğduğu ülkenin isminden dolayı kendini beğenmişlik edemez. Çalışma çabalama sadece bayrakla üstün ol. Gülerler adama gülerler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
Anam dağlara kar yağmış . Cadır biraz soğuk olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir dost ~ 9 yıl önce
O gösteride planör uçuşu olmuştur. Olmadığını kim söylediki ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ben söyledim ~ 9 yıl önce
yorumda sözü edilen planör goat, akrobasi yapan puchacz değil.
bir Dost ~ 9 yıl önce
Konyadan gelecek olan Ali Bey havalanında zaten çadır yeri vardı. Halihazırda düşünülmüş bu ince ayrınti hakkında niçin yokmuş gibi yorum yaptığınızı anlayamadım ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali. ~ 9 yıl önce
Anlasan şaşardım zaten!.. Sen kimin borazanısın? Organizasyon ekibini ve oradaki derneği aradım. Hepsi yer yok dedi. Çadırdan kimse söz etmedi. Ben bir şov izlemek için atlayıp Avrupaya gidiyorum, kendi ülkemdeki gösteriyi izleyemiyorum. Üstüne bir de böyle akıldanelerle uğraşıyorum...
bir dost ~ 9 yıl önce
4. Resimde arkada görünen beyazlıkları kar sanan arkadaşa önce yaz mevsimin sonunun yeni geldiğini hatırlatır daha sonra bir göz muayenesi olmasını salık veririm. Ayrıca o civarın taş ve toprak yapısını bilmediğinden ötürü yaptığı bu haksız yorumdan ötürü "bilmemek değil ama öğrenmemek ayıptır" diyerek eshefle kınıyorum....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali. ~ 9 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
ATCO ~ 9 yıl önce
ulaşım biraz sıkıntılı olsa da emeği geçen tüm personeli ve özellikle Sayın Ali İsmet ÖZTÜRK Beyefendiyi yürekten kutlarım. İleriki yıllarda düzenlenecek festivaller için başarılar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abov ~ 9 yıl önce
4.resimdeki arka fondaki karları gördünüz mü. Demekki soğukmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ört üstünü ~ 9 yıl önce
senin üzerin açık kalmış.ondan.
Ali ~ 9 yıl önce
Konya'dan gidecektim İlçedeki hiçbir otelde yer bulamadım. Eskişehir 100, Polatlı 50 Km. Bari çadır yeri falan olsaydı. Gidemedim, yazık oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali . Murat büyükdağ ~ 9 yıl önce
Milletimizin gururu ALI ISMET Beye başarılar dilerim. Bu gösteriler yapılmadan ulusal basında bilgilendirirse çok daha büyük Katılımlar olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000