28 Ağustos 2008, Perşembe 08:26:21

"Sivil havacılıkta destan yazdık"

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, hava taşımacılığında yakalanan hedefler sayesinde dünyanın hesabının şaştığını söyledi.
  • Dogru seylere vurgu yapmissiniz.En fazla ucus yaptigimiz ülke Almanya'dir 9 nokta ile artis varmi orada YOK.Yolcu sayisinda azalma varmi?olabilir,veya asagi yukari 6 yildir muhafaza edilmektedir.Basinda ise ancak negatif haberler cikar.Zaten AKP Cenneti isgal ettigini zannediyor.Türkiye'yi isgal ettikleri gibi,Sarabin kokusundan rahatsiz olanlarin duasi onlara yetecektir.Birde günah cikarmak icin birden daha fazla,bu FARZI yerine getirmek icin hacca gidenlerin,Bir defa gitmek isteyenlere sira gelememekten meydana gelen dualarida unutmayalim.
  • Evet çok guzel gelismeler oluyor dogru.Ama abartmamak lazim; destan falan yazmiyoruz.Kendi ulusal basinimiz disinda kimse bizden bahsetmiyoruz. Demek ki hala bir yerlerde eksiklerimiz var.Dusunmek lazim..
  • ÇOK BÜYÜK SEVAP İŞLEDİNİZ.ÇOK MEMNUNUZ.FAKAT TEK ÇEKİNCEM CENNETTE SİZİN YÜZÜNÜZDEN BİZE YER KALMAYACAK BU GİDİŞLE.

2002 yılında iç hatlarda toplam 8,5 milyon olan yolcu sayısının, geçen sene 32,5 milyona çıktığını açıklayan Bakan Yıldırım, havaalanlarının kapasitesini yüzde yüz artırdıklarını, bunun sonucunda ise yolcu sayısının 50 milyondan 100 milyon yolcuya çıktığını vurguladı. Yıldırım, şöyle devam etti:

"2002 yılında iç hatlarda toplam 8,5 milyon olan yolcu sayısı, geçen sene 32,5 milyona çıktı. Türkiye uçtu. 6 milyon kişi ilk kez uçak yolculuğu ile tanıştı. Artık 7 merkezden toplam 43 noktaya sefer yapılıyor hale geldi. Türkiye bu alanda destan yazdı. Uçağa binmek imtiyaz olmaktan çıktı, ihtiyaç oldu. 78 yurt dışı uçuşları 108'e çıkarttık. Hava filomuzu yani büyük gövdeli uçak sayımızı 152'den 259'a çıkardık."

"Sivil havacılıkta destan yazdık"

Yorumlar

Neredeyiz ~ 16 yıl önce
Dogru seylere vurgu yapmissiniz.En fazla ucus yaptigimiz ülke Almanya'dir 9 nokta ile artis varmi orada YOK.Yolcu sayisinda azalma varmi?olabilir,veya asagi yukari 6 yildir muhafaza edilmektedir.Basinda ise ancak negatif haberler cikar.Zaten AKP Cenneti isgal ettigini zannediyor.Türkiye'yi isgal ettikleri gibi,Sarabin kokusundan rahatsiz olanlarin duasi onlara yetecektir.Birde günah cikarmak icin birden daha fazla,bu FARZI yerine getirmek icin hacca gidenlerin,Bir defa gitmek isteyenlere sira gelememekten meydana gelen dualarida unutmayalim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Check ~ 16 yıl önce
Evet çok guzel gelismeler oluyor dogru.Ama abartmamak lazim; destan falan yazmiyoruz.Kendi ulusal basinimiz disinda kimse bizden bahsetmiyoruz. Demek ki hala bir yerlerde eksiklerimiz var.Dusunmek lazim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SULEYMAN2007 ~ 16 yıl önce
ÇOK BÜYÜK SEVAP İŞLEDİNİZ.ÇOK MEMNUNUZ.FAKAT TEK ÇEKİNCEM CENNETTE SİZİN YÜZÜNÜZDEN BİZE YER KALMAYACAK BU GİDİŞLE.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000