26 Aralık 2011, Pazartesi 11:19:49

SİVİL HAVACILIK KONFERANSI DÜZENLENDİ

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Havacılık Yönetimi bölümü tarafından “Sivil Havacılık” konulu konferans düzenlendi.
  • Bu etkinliğin hazırlanmasında büyük emeği geçen GAÜ Havacılık Ynetimi Bölüm Başkanı Sayın Danışman Hocamız Lisani KOZAL ve Sayın Rektör Yardımcımız Olgun ÇİÇEK Hocamız'a, okulumuza AFA adına misafir olan Sayın Oytun BİLGEN Müdürümüze teşekkürlerimizi sunarız. GAUHK Başkanı A. Mert KIYMIK
  • sermed kaptan ve oytun beyin kalitesi de okula yansıyor.....
  • Atlasjetin havayolundaki kalitesini takdirle karşılıyorum. Havayolundaki kaliteyi uçuş okuluna da oturtması kadar doğal bir beklenti de olamaz. Girne Amerikan Üniversitesinde ingilizce bir konferans vermesi de bu kalitenin küçük ama anlamlı bir ayrıntısı bence.
  • Uçuş okulundan birilerinin, bir üniversitenin havacılık bölümünde gidip konferans vermesi cesaret, bilgi ve donanım gerektirir. Tebrik ediyorum.
  • Bu uçuş okulunu yakından takip ediyorum. Ülkemizde de bu kadar kaliteli okullların olması gurur verici.
Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Millenium Kompleks Senato Kongre salonun gerçekleşen Sivil Havacılık konulu seminere öğrenciler yoğun ilgi gösterirken Atlantic Flight Academy Kalite Müdürü Oytun Bilgen konuşmacı olarak katıldı. Konferans sonunda GAÜ Havacılık Yönetimi bölüm başkanı Lisani Kozal tarafından Atlantic Flight Academy Kalite Müdürü Oytun Bilgen’e teşekkür plaketi takdim edildi.

Atlantic Flight Academy çalışmaları ve etkinlikleri ile ilgili bilgi veren Kalite Müdürü Oytun Bilgen , Girne Amerikan Üniversitesi Havacılık Yönetimi öğrencilerin yoğun ilgisinin profosyonellikte öenmli olduğuna dikkat çekerek sivil havacılıkta kaliteli eğitimin fark ve farkındalık yarattığını ifade etti.

GAÜ Havacılık Yönetimi bölüm başkanı Lisani Kozal konferans’ta yaptığı konuşmada havacılık sektörü ile ilgili meslek dallarının yükselen meslekler olduğuna dikkat çekti. Belirli mesleklerin profesyonelliklerinin öne çıktığını ifade eden Lisani Kozal, pilotluk ve havacılık ile ilgili diğer mesleki dalların profesyonelliğin en yüksek olduğu meslek dallarından birisi olduğunu ifade etti.

Atlantic Flight Academy’nin Türkiye’de sivil havacılık ve pilotaj eğitiminde önemli çalışmalara imza attığını ifade eden Lisani Kozal, öğrenci gelişimini en üst düzeye taşıma amacıyla düzenlenen konferansın Girne Amerikan Üniversitesi ile Atlantic Flight Academy işbirliği ile düzenlendiğini belirtti.

GAÜ Havacılık Yönetimi öğrencilerinin teknolojik gelişmeleri yakından takip ettiğini de belirten Lisani Kozal, 2030 yılına kadar olan Airbus ve Boeing projeksiyon ve uzay çalışmalarının havacılık sektörünün ve ona bağlı olan meslek dallarının öne çıkmasına neden olduğunu ifade etti.
SİVİL HAVACILIK KONFERANSI DÜZENLENDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 12 yıl önce
Bu etkinliğin hazırlanmasında büyük emeği geçen GAÜ Havacılık Ynetimi Bölüm Başkanı Sayın Danışman Hocamız Lisani KOZAL ve Sayın Rektör Yardımcımız Olgun ÇİÇEK Hocamız'a, okulumuza AFA adına misafir olan Sayın Oytun BİLGEN Müdürümüze teşekkürlerimizi sunarız. GAUHK Başkanı A. Mert KIYMIK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sermed kaptan ve oytun beyin kalitesi de okula yansıyor.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Atlasjetin havayolundaki kalitesini takdirle karşılıyorum. Havayolundaki kaliteyi uçuş okuluna da oturtması kadar doğal bir beklenti de olamaz. Girne Amerikan Üniversitesinde ingilizce bir konferans vermesi de bu kalitenin küçük ama anlamlı bir ayrıntısı bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Uçuş okulundan birilerinin, bir üniversitenin havacılık bölümünde gidip konferans vermesi cesaret, bilgi ve donanım gerektirir. Tebrik ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu uçuş okulunu yakından takip ediyorum. Ülkemizde de bu kadar kaliteli okullların olması gurur verici.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000