05 Temmuz 2017, Çarşamba 10:27:09

Sivas Nuri Demirağ Havalimanı dökülüyor!

Sivas'ta bulunan Nuri Demirağ Havalimanı'nın duvarları yıkık dökük görüntüsüyle görenleri şaşırtıyor.
  • Ayrıca tuvaletleri öyle böyle pist değil içerde nefes alınmıyor
  • Amerikalı havacılık derecelendirme kurumu AviRate Türkiye'nin 2017 havalimanları denetlemelerini tümden askıya almış. DHMİ'nin ön denetlemelere karşı takındığı gereksiz tavırlardan dolayı. Kaldıki tam denetleme yapılsın. Elin Asyalısı, Avrupalısı, Amerikalısı 3, 4 veya 5 yıldızlı havalimanına sahib, bizdeyse gereksiz saçmalıklar yüzünden dolayı burak yıldızı olmasını, denetleme bile olmuyor. 0 yıldızlı turist, üç kuruşa 5 yıldızlı otelde kalıyor ama geldiği havalimanı kendi gibi yıldızsız.
  • Yapım İşlerinde Yüklenicilerin ve Alt Yüklenicilerin Sorumluluğu Madde 30- Yapım işlerinde yüklenici ve alt yükleniciler, yapının fen ve sanat kurallarına uygun olarak yapılmaması, hileli malzeme kullanılması ve benzeri nedenlerle ortaya çıkan zarar ve ziyandan, yapının tamamı için işe başlama tarihinden itibaren kesin kabul tarihine kadar sorumlu olacağı gibi, kesin kabul onay tarihinden itibaren de onbeş yıl süreyle müteselsilen sorumludur. Bu zarar ve ziyan genel hükümlere göre yüklenici ve alt yüklenicilere ikmal ve tazmin ettirilir. Ayrıca haklarında 27 nci madde hükümleri uygulanır. Uygulamayanlar neden uygulamıyor acaba. Biri söylesin
  • Dökülmeyeni yok ki !
  • tabiiki dükülecek, cürük kalitesiz is yapilirsa olacagi bu! yapan insat firmasina derhal el konulmasi lazim!
  • Avrupa'da ve Amerika'da binalar yıllar süren uzun çalışmayla inşa edilir ve tam anlamıyla uzun ömürlü, sağlam, kaliteli bir yapı ortaya çıkar. Biz yabancıların 5-10 yılda inşa ettiği yapıyı 1 yılda yaparsak sonucu bu olur işte. Türkiye'de şu an yapılan hiçbir yapı sağlam ve kaliteli değildir. Binaların modern dış tasarımına aldanmayın hepsi birkaç yıl sonra dökülecek. Türkiye'de inşaat sektörü bir numara bir numara diye atıp tutuyorlar ama hikaye en berbat en beceriksiz sektör bizde. Çabuk bitsin de nasıl biterse bitsin düşüncesiyle çalışan bir toplumuz.
  • Bakarsan BAĞ bakmazsan DAĞ olur, bukadar BASİT
  • Buranın sıvası dökülmüş bir şey değil. Antalya'da pistler patlıyor yıllardır. Tekerleği patlayanı mı ararsın motoruna taş çarpanı mı. Kimsenin umrunda mı?
  • Şimdi bu haberi yazanmeditörin evine gitsek neler görürüz allah bilir.Az bir yerin sovası dökülmüş,haber yapmış efendiler.Yapın bakalım,daha ne kadar yaparsınız Allah bilir.

Sivas'ta bulunan Nuri Demirağ Havalimanı'nın duvarları yıkık dökük görüntüsüyle görenleri şaşırtıyor.

2010 yılının Aralık ayında modern bir mimariye kavuşturulan Sivas Nuri Demirağ Havalimanı'nın geçtiğimiz aylarda hava koşulları nedeniyle döküldüğü belirtilen duvarlarının harabe görüntüsü bir türlü düzeltilmedi.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) tarafından işletilen ve yıllık 3 milyon yolcu kapasiteli tesisin giden yolcu salonunun yan bölümünde dökülen duvarların ne zaman bakıma alınacağı ise henüz bilinmiyor.

İşte Sivas Nuri Demirağ Havalimanı'nın o görüntüsü





©AirportHaber.com ÖZEL

Sivas Nuri Demirağ Havalimanı dökülüyor!

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Ben ~ 7 yıl önce
Ayrıca tuvaletleri öyle böyle pist değil içerde nefes alınmıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Deniz ~ 7 yıl önce
Amerikalı havacılık derecelendirme kurumu AviRate Türkiye'nin 2017 havalimanları denetlemelerini tümden askıya almış. DHMİ'nin ön denetlemelere karşı takındığı gereksiz tavırlardan dolayı. Kaldıki tam denetleme yapılsın. Elin Asyalısı, Avrupalısı, Amerikalısı 3, 4 veya 5 yıldızlı havalimanına sahib, bizdeyse gereksiz saçmalıklar yüzünden dolayı burak yıldızı olmasını, denetleme bile olmuyor. 0 yıldızlı turist, üç kuruşa 5 yıldızlı otelde kalıyor ama geldiği havalimanı kendi gibi yıldızsız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İhaleciler!!!! ~ 7 yıl önce
Yapım İşlerinde Yüklenicilerin ve Alt Yüklenicilerin Sorumluluğu Madde 30- Yapım işlerinde yüklenici ve alt yükleniciler, yapının fen ve sanat kurallarına uygun olarak yapılmaması, hileli malzeme kullanılması ve benzeri nedenlerle ortaya çıkan zarar ve ziyandan, yapının tamamı için işe başlama tarihinden itibaren kesin kabul tarihine kadar sorumlu olacağı gibi, kesin kabul onay tarihinden itibaren de onbeş yıl süreyle müteselsilen sorumludur. Bu zarar ve ziyan genel hükümlere göre yüklenici ve alt yüklenicilere ikmal ve tazmin ettirilir. Ayrıca haklarında 27 nci madde hükümleri uygulanır. Uygulamayanlar neden uygulamıyor acaba. Biri söylesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şaka mı.. ~ 7 yıl önce
dostum neden olduğunu bilmiyormusun yada şakamı yapıyorsun ?
Sözde soru cümlesi ~ 7 yıl önce
Tabi ki biliyorum arkadaş... Ama kanun nizam ortada, uygulamayanlar da ortada...
Teşekkürler​ ~ 7 yıl önce
DHMİ gerekeni yapmış yüklenici firma çalışma başlatmış teşekkürler dhmi
Etcan ~ 7 yıl önce
Dökülmeyeni yok ki !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Osman ~ 7 yıl önce
tabiiki dükülecek, cürük kalitesiz is yapilirsa olacagi bu! yapan insat firmasina derhal el konulmasi lazim!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 7 yıl önce
Avrupa'da ve Amerika'da binalar yıllar süren uzun çalışmayla inşa edilir ve tam anlamıyla uzun ömürlü, sağlam, kaliteli bir yapı ortaya çıkar. Biz yabancıların 5-10 yılda inşa ettiği yapıyı 1 yılda yaparsak sonucu bu olur işte. Türkiye'de şu an yapılan hiçbir yapı sağlam ve kaliteli değildir. Binaların modern dış tasarımına aldanmayın hepsi birkaç yıl sonra dökülecek. Türkiye'de inşaat sektörü bir numara bir numara diye atıp tutuyorlar ama hikaye en berbat en beceriksiz sektör bizde. Çabuk bitsin de nasıl biterse bitsin düşüncesiyle çalışan bir toplumuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A ~ 7 yıl önce
Bakarsan BAĞ bakmazsan DAĞ olur, bukadar BASİT

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayt ~ 7 yıl önce
Buranın sıvası dökülmüş bir şey değil. Antalya'da pistler patlıyor yıllardır. Tekerleği patlayanı mı ararsın motoruna taş çarpanı mı. Kimsenin umrunda mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abuzittin ~ 7 yıl önce
Şimdi bu haberi yazanmeditörin evine gitsek neler görürüz allah bilir.Az bir yerin sovası dökülmüş,haber yapmış efendiler.Yapın bakalım,daha ne kadar yaparsınız Allah bilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aytac ~ 7 yıl önce
Sizin veya benim evdede dökülen veya catlamis bir köse vardir. Konu o degil. Tabiki haber yapacak. Sonucta o havalimani sizin, benim ve halkin ödedigi vergiler ile yapilmis olmasi ve gelen yerli ve yabanci yolcuya pek hos bir izlenim burakmamasi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000