12 Ağustos 2011, Cuma 08:06:21

SİS UÇUŞLARI VURDU HAVAALANI KAPATILDI

Gece saatlerinde Moskova’daki Şeremetyevo ve Vnukova havaalanlarında görülen sis uçakların havaalanlarına inişlerini olumsuz etkiledi. Vnukova havaalanı geçici olarak uçuşlara kapatıldı.
Bazı uçaklar başka bir havaalanına iniş yapmaya karar verirken, bazıları ise uçuşa geçtikleri yerlere geri dönmeyi tercih ettiler. Özellikle Polonya’dan gelen ve Şeremetyevo havaalanına inmesi gereken Krakov- Moskova uçağının sis nedeniyle geri döndüğü vurgulanıyor.

Rostov na Donu ve Hurgada’dan gelen uçaklar ise Şeremetyevo havaalanına iniş yapamayınca iniş için mecburi olarak Domodedova Havaalanını seçtiler.

Vnukova havaalanına inmesi gereken Başbakan Yardımcısı Aleksandr Jukov’un içerisinde bulunduğu özel uçak ise Vnukova havaalanı çevresinde bir saat gibi bir süre döndükten sonra Şeremetyevo havaalanına iniş gerçekleştirdi.

Ayrıca, sis nedeniyle uçakların kalkış saatlerinde de gecikmeler yaşandı. Sabaha karşı gelen açıklamada ise, Vnukova havaalanının sis nedeniyle geçici olarak uçuşlara kapatıldığı vurgulandı.

(Gazetem.ru)
SİS UÇUŞLARI VURDU HAVAALANI KAPATILDI

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000