29 Aralık 2015, Salı 11:19:45

Sis Kayseri uçuşlarını da etkiledi

Kayseri’de, yaşanan yoğun sis nedeniyle bazı uçuşlar iptal edilirken, bazı uçuşlar da rötar yaptı. Ayrıca pist onarım ve bakım çalışmalarından dolayı da bazı uçuşların iptal olduğu öğrenildi.
  • Hayırdır yani:) aslanlar gibi indik geldik:) atlassss:)
  • kesin asker kökenlidir o siste inemeyenler
  • Benden bilet parasını alıyorsan o uçak oraya inecek arkadaş, attığınız zaman mangalda kül bırakmıyorsunuz işe gelince yok, iyi yetiştirin pilotlarınızı, yolcuyum ben beni mağdur etmeye hakkınız yok.
  • Tüm uçuşlar İptal Atlas hariç :) Farkımız tarzımız :)
  • Sis ayağına yolcusu az olan uçuşu iptal et seferleri birleştir yolcuları mağdur et

Kayseri’de, yaşanan yoğun sis nedeniyle bazı uçuşlar iptal edilirken, bazı uçuşlar da rötar yaptı. Ayrıca pist onarım ve bakım çalışmalarından dolayı da bazı uçuşların iptal olduğu öğrenildi.

Kayseri Havaalanı yetkililerinden alınan bilgilere göre, dün gece uçuş yapması beklenen Türk Hava Yolları, Onur Air ve Pegasus Hava Yollarının uçuşları kötü hava şartları nedeniyle iptal edildi. Bugün sabah gerçekleşmesi beklenen Türk Hava Yollarının 3 uçuşu yoğun sis nedeniyle iptal edildi. Türk Hava Yollarının bugün ayrıca saat 14.20’de yapacağı uçuşu rötar nedeniyle saat 15.00’e ertelendi.

Bugün Pegasus Hava Yollarından Kayseri’ye saat 10.00’da gelmesi beklenen uçuşu da rötar nedeniyle saat 18.35’e ertelendi.
Türk Hava Yolları vatandaşların mağdur olmaması için saat 15.55’e ek sefer koyduğu öğrenildi.

Yetkililer, sefer iptal ile rötarların meteorolojik şartlardan ve pist onarım, bakım çalışmalarından dolayı kaynaklandığını belirtti.

Sis Kayseri uçuşlarını da etkiledi

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Jeka ~ 8 yıl önce
Hayırdır yani:) aslanlar gibi indik geldik:) atlassss:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atlas Önce emniyet ~ 8 yıl önce
Atlastaki arkadaşım artislik yapmaya gerek yok.. Görüş açmış inmişsiniz . Sadece şansınız yaver gitmiş .. Yokgörüş kötüydü ve indiyseniz o daha da kötü çok ciddi bir uçuş emniyetsizliğidir bu.. Bi daha adımımı atmam atlasa eğer durum buysa.. Hatta bi bakıcam şimdi kaçta inmişsiniz ve o zamanki metara... Lakin kayseride sadece cat1 ıls var...
... ~ 8 yıl önce
Anadolujet ve Pegasus 40 alırken siz 80 alıyosunuz Kayseriye e bi zahmet inin
köken ~ 8 yıl önce
kesin asker kökenlidir o siste inemeyenler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tecrübe şart ~ 8 yıl önce
Ben anlamıyorum bu asker kökenlilere garezinizi.. Bir yolcu olarak çeşitli uçaklarda otopilot yerine kendisi uçmuş olan tecrübeli asker kökenli pilotları tercih ederim. Eğer sen siste çok iyi görüyorum diyosan seni darıca hayvanat bahçesine baykuş olarak alalım. Lakin onların görüşleri olağanüstüdür insanlara nazaran.
Anlamam ~ 8 yıl önce
Benden bilet parasını alıyorsan o uçak oraya inecek arkadaş, attığınız zaman mangalda kül bırakmıyorsunuz işe gelince yok, iyi yetiştirin pilotlarınızı, yolcuyum ben beni mağdur etmeye hakkınız yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
onur ~ 8 yıl önce
aha olduda pilot pisti tutturamadı boş tarlanın içine girdi uçaktan alevler çıkmaya başladı sende canlı canlı yandın gittii dahamı iyi olacak pekii?
Sevgili yolcu ~ 8 yıl önce
Yolcu.... O siste araba kullanırken dörtlüleri yakıp 50 km hızla yusuf yusuf araba kullanıyosun o halinle kalkmış pilottan 140 knotta pisti görüp inmesini mi bekliyosun ? Kural basit ve net.. Minimumların altında iniş yapılmaz.. Bir meydan minimumların altındaysa oraya kalkış da yapılmaz.. Havacılık tarihi minimumlarda pisti görmeyip kaza kırıma uğrayan kazalarla dolu.. National geographic kanalında uçak kazası raporunda bir bölüm olmak istiyosun heralde..
Atlas ~ 8 yıl önce
Tüm uçuşlar İptal Atlas hariç :) Farkımız tarzımız :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atlasa ~ 8 yıl önce
AZcik da gulumseseniz bi anlami olucak ucarken. Hosteslerin suratlari hep dusuk
Yolcu ~ 8 yıl önce
Sis ayağına yolcusu az olan uçuşu iptal et seferleri birleştir yolcuları mağdur et

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000