29 Nisan 2013, Pazartesi 17:55:59

ŞIRNAK'TA İLK DENEME UÇUŞU YAPILDI

Şırnak’a gelen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım yapımı devam eden Şırnak Havalimanı'nın ilk deneme uçuşunu gerçekleştirdi.
  • iki yıla kalmaz kapanır bu havalanıda...para bol nasıl olsa harcayacak yer arıyorlar..yeni bie atıl havaalanı daha...vah ülkem vah...sadece oy avcılığı
  • kesinlikle katılıyorum bu havaalanları şehire bereket huzur ekmek getirecek kim ne derse desin insanlar medeni şekilde seyahat edecek gidecek gelecek turizm olacak işadamı gelecek bu şehire kim ne derse desin.. durmak yok devam.. bugün boğaziçi köprüsü için ne gerek vardı diyenlere, bugün marmaraya da üç beş tane çanak çömlek toprak altında çıktı diye milyar dolarlık projeyi durdurmak isteyenlere terk edin bu güzel ülkeyi bırakın burada yaşamak isteyene şükür etmek isteyenlere bırakın gidin sınırın öte tarafına beğenmiyorsanız..

Şırnak’ta barış sürecine değinen Bakan Yıldırım, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘barut kokusu değil, çiçek kokusuna hasret insanımız’ sözünü de değerlendirdi.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Cudi Dağı'nda yeni yapılacak yolun tünelleri yaptığı açıklamada, "Şırnak’ta bakanlıklarımızın faaliyetleriyle ilgili incelemelerde bulunuyoruz. Bildiğiniz gibi Şırnak Cizre’deki havalimanı bitme aşamasına geldi, bugün ilk defa uçuşu yaptık ve uçak başarılı bir şekilde indi. Şırnak'ın en başarılı projelerinden bir tanesi de Şırnak-Cizre bölünmüş yoludur. Bu yol aynı zamanda Silopi ve Habur'a giden yoldur. Viyadükler ve diğer iki tünelle alakalı her türlü işlem tamamlandı. Bazen Şırnak yerel basınında bu yolun çok geç kalındığı haberleri zaman zaman çıkıyor. Yol çok önceki yıllarda başlatılmasına rağmen hiçbir şey yapılmamış, biz geldik başladık, yolda güzergah değişikliği de yaptık. Yoksa bu yolun yapılmasının çok anlamı kalmayacaktı. Düşünün şu tünelden çıkıyorsunuz şu servis yolları var ya böyle dolana dolana dağın tepesine çıkacaksınız. Tekrar aşağıya ineceksiniz. Sayın Başbakanımız ‘barut kokusu değil, çiçek kokusuna hasret insanımız’ burada hep beraber çiçek kokusunu temaşa edelim. Kastedilen beraberlik kardeşlik doğusuyla, batısıyla, kuzeyiyle, güneyiyle insanları hep kardeş olalım. Hz. Nuh’un memleketindeyiz Şehri Nuh'tayız, burada Cudi Dağı'nda insanlık helak olduğunda, insanlığın tarihi yeniden başladı. Hz. Adem’den sonra biliyorsunuz, azgınlıklar, sapıklıklar artınca Nuh tufanı oldu ve öyle inanır ki Nuh’un sefinesi, gemisi Cudi Dağı'ndadır. Bu Hz. Nuh'dan sonra insanlık yeniden başladı. O zaman Kürt’ü, Türk’ü var mıydı? Hep aynıydı" dedi. 

ŞIRNAK'TA İLK DENEME UÇUŞU YAPILDI

Yorumlar

camaroth a ~ 11 yıl önce
iki yıla kalmaz kapanır bu havalanıda...para bol nasıl olsa harcayacak yer arıyorlar..yeni bie atıl havaalanı daha...vah ülkem vah...sadece oy avcılığı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 11 yıl önce
kesinlikle katılıyorum bu havaalanları şehire bereket huzur ekmek getirecek kim ne derse desin insanlar medeni şekilde seyahat edecek gidecek gelecek turizm olacak işadamı gelecek bu şehire kim ne derse desin.. durmak yok devam.. bugün boğaziçi köprüsü için ne gerek vardı diyenlere, bugün marmaraya da üç beş tane çanak çömlek toprak altında çıktı diye milyar dolarlık projeyi durdurmak isteyenlere terk edin bu güzel ülkeyi bırakın burada yaşamak isteyene şükür etmek isteyenlere bırakın gidin sınırın öte tarafına beğenmiyorsanız..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000