10 Ağustos 2015, Pazartesi 11:56:47

Şırnak'ta helikoptere ateş açıldı: 1 şehit

Şırnak'ta asker taşıyan Sikorsky tipi TSK helikopteri roketatar ve uçaksavar silahıyla saldırıya uğradı. Saldırıda bir asker şehit oldu bir asker de yaralandı.
  • bu habere konu olan yer, bugün haberlerinde aynı sayfada; öz yönetim, özerklik ilan edilmiş, devlet tanınmayacakmış, öz savunma gücü, kürdistan... diğer haber, bir şehit daha... genelkurmay başsağlığı yayınlamış, devlet yok, hükümet yok, hesaplar başka, çıkarlar başka... şimdi anladınız mı, ordusuz kalmak nedir, yalan ve iftiralarla düzmece davalarda orduyu bitirmek, komutanlarını yok etmek, askeri saf dışı bırakmak... hangi oyunun parçasıydı sanıyorsunuz, anlamayacaksınız, çünkü bu millet her şeye müstahaktır, bunu ispatlamıştır.
  • Turk rumuzlu gafil asıl senin soyun gelip Kurt milletinin topragini istala etti, be kendinden habersiz cahil! Zaten sirtlanlarin gucu ancak Aslanlarin yavrularini parcalamaya yeter!
  • Sarayın saltanatı icin fakir asker bedelini ödüyor.
  • idam şart. Terörle mücadele yumuşak hukuk düzeni ile olmaz, yarı savaş ortamındayız teröre ucundan kıcından destek verenlere misliyle hesabı sorulmalı. Destekçileri,sempatizanları , finansçıları en agır şekilde cezalandırılmalı militanları idam edilmeli. 1 polis yada askerin canı için bu kahpelrin hepsini öldürsen yinede bişey yaptık diyemeyiz o kardeşimizin hatırasına. Solcular aman dikkat bir damardan yaklandıp ödp,tkp,partizan,,dhkpc hdp ve pkk ya destek verirken bulmayın kendinizi. Gerçek halkçı ve emekçi asekrinin ve polisinin canı için emek harcayandır
  • ülkede sıfır terörle iktidarı alıp, kan gölüne çevirenler kimler ise, akan kanın sorumlusu onlardır; hani şu oslo görüşmelerinde metropollerin silah deposu haline geldiğini ve bunları bildiklerini iddia edenler var ya, işte onlardır. bu bölücü örgütü yasal zemine oturtup, legal statü verenlerdir, barış, demokrası, açılım vs adı altında bölünme sürecine ayak uyduranlardır, işte onlardır. bu asker, polis, sivil, işçi, köylü, korucu ve bebek katillerine terörist demeyi yasaklayanlar var ya, bunlara aktivist adını verenler işte onlardır bu kanın sorumlusu; bu memleketin üniter yapısından, adından rahatsız olanlardır, işbirliği içinde olanlardır. daha kısa ve özetle, küresel parçalanma projesinde kimler sorumlu ise işte onlardır asıl sorumlulular. bu yaşananlar sadece görünen tarafı, tarafları da o gücün taşeronlarıdır. bilmem anlatabildim mi...
  • bu ülkeye bir Ahmedinejad gerekli artık yeter vincleri kurdurup birer birer asacak
  • Kininin ve dininin sahipleri versin terörle mücadeleyi.hem şehadet serbetini içer cennete giderler.
  • Start verildi ve koşu başladı. Aynı filmin 2015 versiyonu...
  • Bu terör böyle bitmeeeez.
  • Ustu alto yok tek bir akil var.biz türkler anca laf hamaset bahane üretiriz icraat el mafiş.30 yol olmuş sonuç sifir.bir cacik olmaz boyle gider

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde ‘Sikorsky’ tipi helikoptere roketatar ve Doçka tipi uçaksavar silahıyla PKK tarafından ateş açıldı.

Saldırıda bir asker şehit oldu bir asker de yaralandı. Yaralı asker helikopterle Şırnak Asker Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı.

Saldırının ardından Şırnak 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığından kalkan kobra tipi helikopterler saldırıyı gerçekleştiren PKK'lıların bulunduğu alanları bombalayıp, yoğun ateş altına alındı.

TSK'DAN AÇIKLAMA
10 Ağustos 2015 tarihinde saat 07.05 sularında 8’inci Jandarma Komando Alay Komutanlığı emrinde görevli olup, terhis olan ve izne giden Erbaş/Erlerin, Şırnak / Beytüşşebap’tan Şırnak / Merkeze helikopter ile nakli esnasında, Beytüşşebap yakınlarında Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristler tarafından ateş açılmış ve açılan ateş sonucu helikopterde bulunan Kahraman bir Jandarma Erimiz ağır yaralanmıştır. Olayı müteakip aynı helikopter ile Şırnak Asker Hastanesine tahliye edilen Kahraman Erimiz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak saat 09.45 sularında şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur ve alçakça gerçekleştirilen saldırıda hayatını kaybeden Kahraman Şehidimize Allah’tan rahmet, değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz.

Şırnak'ta helikoptere ateş açıldı: 1 şehit

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

terör ~ 9 yıl önce
bu habere konu olan yer, bugün haberlerinde aynı sayfada; öz yönetim, özerklik ilan edilmiş, devlet tanınmayacakmış, öz savunma gücü, kürdistan... diğer haber, bir şehit daha... genelkurmay başsağlığı yayınlamış, devlet yok, hükümet yok, hesaplar başka, çıkarlar başka... şimdi anladınız mı, ordusuz kalmak nedir, yalan ve iftiralarla düzmece davalarda orduyu bitirmek, komutanlarını yok etmek, askeri saf dışı bırakmak... hangi oyunun parçasıydı sanıyorsunuz, anlamayacaksınız, çünkü bu millet her şeye müstahaktır, bunu ispatlamıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dogrucu Davut ~ 9 yıl önce
Turk rumuzlu gafil asıl senin soyun gelip Kurt milletinin topragini istala etti, be kendinden habersiz cahil! Zaten sirtlanlarin gucu ancak Aslanlarin yavrularini parcalamaya yeter!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sarayın saltanatı icin fakir asker bedelini ödüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatansever ~ 9 yıl önce
idam şart. Terörle mücadele yumuşak hukuk düzeni ile olmaz, yarı savaş ortamındayız teröre ucundan kıcından destek verenlere misliyle hesabı sorulmalı. Destekçileri,sempatizanları , finansçıları en agır şekilde cezalandırılmalı militanları idam edilmeli. 1 polis yada askerin canı için bu kahpelrin hepsini öldürsen yinede bişey yaptık diyemeyiz o kardeşimizin hatırasına. Solcular aman dikkat bir damardan yaklandıp ödp,tkp,partizan,,dhkpc hdp ve pkk ya destek verirken bulmayın kendinizi. Gerçek halkçı ve emekçi asekrinin ve polisinin canı için emek harcayandır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BOP ~ 9 yıl önce
ülkede sıfır terörle iktidarı alıp, kan gölüne çevirenler kimler ise, akan kanın sorumlusu onlardır; hani şu oslo görüşmelerinde metropollerin silah deposu haline geldiğini ve bunları bildiklerini iddia edenler var ya, işte onlardır. bu bölücü örgütü yasal zemine oturtup, legal statü verenlerdir, barış, demokrası, açılım vs adı altında bölünme sürecine ayak uyduranlardır, işte onlardır. bu asker, polis, sivil, işçi, köylü, korucu ve bebek katillerine terörist demeyi yasaklayanlar var ya, bunlara aktivist adını verenler işte onlardır bu kanın sorumlusu; bu memleketin üniter yapısından, adından rahatsız olanlardır, işbirliği içinde olanlardır. daha kısa ve özetle, küresel parçalanma projesinde kimler sorumlu ise işte onlardır asıl sorumlulular. bu yaşananlar sadece görünen tarafı, tarafları da o gücün taşeronlarıdır. bilmem anlatabildim mi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
maraşli ~ 9 yıl önce
bu ülkeye bir Ahmedinejad gerekli artık yeter vincleri kurdurup birer birer asacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
boyle olmuyor ~ 9 yıl önce
Kininin ve dininin sahipleri versin terörle mücadeleyi.hem şehadet serbetini içer cennete giderler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hatırla ~ 9 yıl önce
Start verildi ve koşu başladı. Aynı filmin 2015 versiyonu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bitmez ~ 9 yıl önce
Bu terör böyle bitmeeeez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ust akil??? ~ 9 yıl önce
Ustu alto yok tek bir akil var.biz türkler anca laf hamaset bahane üretiriz icraat el mafiş.30 yol olmuş sonuç sifir.bir cacik olmaz boyle gider

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000