08 Ağustos 2012, Çarşamba 09:42:26

ŞIRNAK'TA HASRET SONA ERİYOR

Şırnaklılar, 4 ay sonra hizmete açılacak olan Şırnak Havaalanı sayesinde havayolu ile seyahat etme imkanına kavuşacak...
  • Şırnak ayda ortalama 100 milyon dolar ihracat yapan bir ilimiz. Bu havaalanının ilimize çok faydası olacak diye umuyorum.
  • kürdistan hayalleri kuran hainlere böyle güzel yatırımlarla en iyi ders verilir.oranın halkı bu yatırımlar sayesinde kendini sahipsiz ve dışlanmış hissetmez.devamı gelmelidir.yok öyle ölü yatırım,boşuna,değmez vs.. Demekle olmaz bu işler.o bölgeye daha fazla yatırım yapılmalı.
  • Ölü yatırımlara bir yenisi daha. Kütahya-Uşak-Afyon (üçündede havaalanı olan ) üç ilimiz arasına koskaca meydan yapan zihniyetin yeni harcaması. Benim vergilerimi böyle harcıyanlar umarım ileride bunun cezasını çeker.
  • doğu ve güneydoğunun terörden dolayı zarar görmüş bitik durumda olan şehirlerinden bir tanesi Şırnaka havaalanı yapılıyor ne güzel bir şeyler.. inanıyorum ki yatırım yapılacaktır şehre az da olsa işsizlik bir miktar azalacaktır sen gitme o gitmesin o zaman kim gidece pkk gitsin o zaman havalanı her yönde olumlu olacaktır
  • Şırnak' a havaalanı ölü yatırım, hakkari de kim fabrika açacak, ığdır a havaalanı şartmıydı? Bu sözleri söyleyen arkadaşlar; Bu gelişmler bölgeleri Türkiye ye daha sıkı bağlayacak ve hızla istikrarsızlığa doğru yol alan durumun önüne geçecektir. Hiç yatırım yapmayalım gitmeyelim gelmeyelim havaalanı olmasın hiçbirşey açılmasın doğu, güneydoğu ile orta ve batı arasında en az 100 yıl fark olsun kangren olan parmak yerinden kopsun..bu mu olsun???
  • Yıllar önce bölgede görev yaptığım için biliyorum. Sırf, doktor-öğretmen-hemşire-polis-asker ve diğer memurlar ve aileleri sayesinde bile boş koltuk kalmaz.
  • evet sırnak'a havaalanı sart pıc pkk ayamı hızmet saglıyacak bosubosuna yapıldı oda yuksekova havaalanıda
  • ilk etapta ölü yatırım görünüyor ama ilerisi için umut olacağı aşikar çünkü 300 km yol giderek başka havalimanını kullanmak zorunda kalan bir şehrin halkı için ilerisi için güzel olacak. taibiki havalimanı yapılırken şu yandaşların cebine giden yollarıda kesebilecek bir yöntem olsa hepsinden daha güzel olacakta işte sorunda burda kesemiyorsunuz onları.
  • Şırnak'ın turizmi mi? Dalgamı geçiyorsunuz anlamıyorum. Hangi firma, hangi havayolu sefer düzenler Şırnak'a? Herşeyi tamamda bir havalimanı kaldı Şırnak'ın Yalan dolan. Tek amaç yandaşların cebi dolsun...

Şırnak'ta havaalanı yapılması ile ilgili taleplerini uzun yıllardır her fırsatta dile getiren ve bu isteklerini zaman zaman rapor halinde aralarında cumhurbaşkanı, başbakan ve bakanlara sunan Şırnaklıların bu özlemi nihayet son buluyor. Halen havayolu ulaşımını 300 kilometre uzaklık nedeniyle 4-5 saat süren karayolu yolculuğunun ardından ulaştıkları Diyarbakır ya da Mardin'deki havaalanları üzerinden gerçekleştirmek zorunda kalan Şırnaklıların bu çilesi 4 ay sonra sona erecek.

Yaklaşık 2 yıl önce Cizre-İdil karayolu üzerinde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker'in de katıldığı törenle temeli atılan Şırnak Havaalanı yıl sonunda tamamlanacak. Yıllık 500 bin yolcu kapasiteli olacak havalanın Şırnak'ın turizm ve ekonomisine de büyük katkı sağlayacak.

ŞIRNAK'TA HASRET SONA ERİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

İstanbullu ~ 12 yıl önce
Şırnak ayda ortalama 100 milyon dolar ihracat yapan bir ilimiz. Bu havaalanının ilimize çok faydası olacak diye umuyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
kürdistan hayalleri kuran hainlere böyle güzel yatırımlarla en iyi ders verilir.oranın halkı bu yatırımlar sayesinde kendini sahipsiz ve dışlanmış hissetmez.devamı gelmelidir.yok öyle ölü yatırım,boşuna,değmez vs.. Demekle olmaz bu işler.o bölgeye daha fazla yatırım yapılmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Ölü yatırımlara bir yenisi daha. Kütahya-Uşak-Afyon (üçündede havaalanı olan ) üç ilimiz arasına koskaca meydan yapan zihniyetin yeni harcaması. Benim vergilerimi böyle harcıyanlar umarım ileride bunun cezasını çeker.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ŞIRNAK havalanı.. ~ 12 yıl önce
doğu ve güneydoğunun terörden dolayı zarar görmüş bitik durumda olan şehirlerinden bir tanesi Şırnaka havaalanı yapılıyor ne güzel bir şeyler.. inanıyorum ki yatırım yapılacaktır şehre az da olsa işsizlik bir miktar azalacaktır sen gitme o gitmesin o zaman kim gidece pkk gitsin o zaman havalanı her yönde olumlu olacaktır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilinçli Airbus A340 a ~ 12 yıl önce
Şırnak' a havaalanı ölü yatırım, hakkari de kim fabrika açacak, ığdır a havaalanı şartmıydı? Bu sözleri söyleyen arkadaşlar; Bu gelişmler bölgeleri Türkiye ye daha sıkı bağlayacak ve hızla istikrarsızlığa doğru yol alan durumun önüne geçecektir. Hiç yatırım yapmayalım gitmeyelim gelmeyelim havaalanı olmasın hiçbirşey açılmasın doğu, güneydoğu ile orta ve batı arasında en az 100 yıl fark olsun kangren olan parmak yerinden kopsun..bu mu olsun???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FlyiNN ~ 12 yıl önce
Yıllar önce bölgede görev yaptığım için biliyorum. Sırf, doktor-öğretmen-hemşire-polis-asker ve diğer memurlar ve aileleri sayesinde bile boş koltuk kalmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ali ~ 12 yıl önce
evet sırnak'a havaalanı sart pıc pkk ayamı hızmet saglıyacak bosubosuna yapıldı oda yuksekova havaalanıda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
ilk etapta ölü yatırım görünüyor ama ilerisi için umut olacağı aşikar çünkü 300 km yol giderek başka havalimanını kullanmak zorunda kalan bir şehrin halkı için ilerisi için güzel olacak. taibiki havalimanı yapılırken şu yandaşların cebine giden yollarıda kesebilecek bir yöntem olsa hepsinden daha güzel olacakta işte sorunda burda kesemiyorsunuz onları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airbus A340 ~ 12 yıl önce
Şırnak'ın turizmi mi? Dalgamı geçiyorsunuz anlamıyorum. Hangi firma, hangi havayolu sefer düzenler Şırnak'a? Herşeyi tamamda bir havalimanı kaldı Şırnak'ın Yalan dolan. Tek amaç yandaşların cebi dolsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000