05 Ocak 2019, Cumartesi 12:04:31

Sırmalı yine havacılık temalı klip çekti

Havacılık tutkusuyla adından söz ettiren Ankara Devlet Opera ve Bale sanatçısı olan Oğuz Sırmalı, "Kara Sevda" adlı şarkısına yine havacılık temalı bir klip çekerek hayranlarının karşısına çıktı.
  • Şu yorumlara bakınca bu ülkenin neden hala aynı yerinde saydığını anlayabiliyorum.Kesinlikle Türklüğümüzü hoşgörümüzü,insanlığımızı kaybettik.Yazıklar olsun.Ortada bir emek,çalışma olmasına rağmen sürekli çekememezlik,laf atma vs. var.Ne derdiniz var adamla ? Gayet güzel bir klip ve seslendirme olmuş.Emeğinize sağlık.
  • EMİNE nasilda emily oluyo ?
  • Ben çok beğendim kesinlikle muhteşem olmuş. Arabanın bu ucagı gececegi belli biraz ama olsun görüntüler ve müzik çok başarılı. Böyle klipler gerek biraz artık.
  • yaw oturduğunuz yerden anca bok atarsınız. Size mi soracaktı begenmezsen izlemezsin kardeşim, hayır biri sırmalı bir daha klip yapacak diye korkuyormus ona çok güldüm :)
  • Kendisi sektorun balinin tadini aldi, bir daha birakir mi...
  • Yurt dışında televizyoncu adam 737 uçuyor sadece kendini denemek için biz de kendi emeğimize laf ediyoruz yok yan iniş görelim yok pilotcuk aferim hepinize siz birbirinizi yiyin millet başını alıp gitti devam edin siz
  • Kara sevda bildiğin siyah Mustang reklamı olmuş
  • Uçuş okulu virali gibi olmuş; önce tek motor sonra çift motor ve mutlu son... Yalnız araba sahnelerine anlam veremedim, madem arabamız var neden klibe koymuyoruz gibi olmuş. Şarkı da yine bu siyah amerigan arabaya ithafen söylenmiş gibi. Gençlerimizi havacılıktan daha fazla soğutmayın ne olur. Bir yaptınız tamam dedik sustuk, ikincisi geldi yine ses etmedik... Ama artık yeter! Buradan yetkilileri sesleniyorum; SHGM rica ediyorum arkadaşa atpl lisansı verin, uçmaktan klip çekmeye vakti olmasın. Sırmalı acaba bugün de klip çekti mi diye korkarak uyanmak istemiyoruz artık.
  • Sesi de olaymış iyiymiş...
  • Herkes kendini pilot saniyor. Enteresan.

Havacılık tutkusuyla adından söz ettiren Ankara Devlet Opera ve Bale sanatçısı olan Oğuz Sırmalı, "Kara Sevda" adlı şarkısına yine havacılık temalı bir klip çekerek hayranlarının karşısına çıktı.

Tam bir havacılık tutkunu olan Oğuz Sırmalı, Barış Manço'nun ölümsüz eserlerinden biri olan "Kara Sevda" adlı şarkıyı seslendirdi. Kapadokya Havalimanı'nda çekilen klipte Güneydoğu Havacılık'a ait hangar ve uçaklar kullanılırken, klipte Pegasus Havayolları'nda görev yapan gerçek bir pilot rol aldı. Klip dün NetD aracılığıyla internet üzerinden yayınlandı.

Oğuz Sırmalı daha önce de "Yağmur Kokusu" albümünde yer alan "Seninle Yaşamak" isimli şarkısı için Atatürk Havalimanı ve Onur Air Technic Hangarı'nda kaptan pilot üniforması giyerek hayranlarının karşına çıkmıştı.

Havacılık sektörünün yakından tanıdığı Oğuz Sırmalı "Gökyüzü Olsam" isimli şarkısına da Türk Yıldızları ile birlikte klip çekmiş ve bu klip büyük ilgi görmüştü.





Sırmalı yine havacılık temalı klip çekti

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

Yazıklar Olsun ~ 5 yıl önce
Şu yorumlara bakınca bu ülkenin neden hala aynı yerinde saydığını anlayabiliyorum.Kesinlikle Türklüğümüzü hoşgörümüzü,insanlığımızı kaybettik.Yazıklar olsun.Ortada bir emek,çalışma olmasına rağmen sürekli çekememezlik,laf atma vs. var.Ne derdiniz var adamla ? Gayet güzel bir klip ve seslendirme olmuş.Emeğinize sağlık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Jason ~ 5 yıl önce
EMİNE nasilda emily oluyo ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muhteşem ~ 5 yıl önce
Ben çok beğendim kesinlikle muhteşem olmuş. Arabanın bu ucagı gececegi belli biraz ama olsun görüntüler ve müzik çok başarılı. Böyle klipler gerek biraz artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
korkma ~ 5 yıl önce
yaw oturduğunuz yerden anca bok atarsınız. Size mi soracaktı begenmezsen izlemezsin kardeşim, hayır biri sırmalı bir daha klip yapacak diye korkuyormus ona çok güldüm :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kusbeyin ~ 5 yıl önce
Kendisi sektorun balinin tadini aldi, bir daha birakir mi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
beyin ~ 5 yıl önce
bu işler için dünya kadar para harcanıyor ne balıymış bu?
Acıyorum... ~ 5 yıl önce
Yurt dışında televizyoncu adam 737 uçuyor sadece kendini denemek için biz de kendi emeğimize laf ediyoruz yok yan iniş görelim yok pilotcuk aferim hepinize siz birbirinizi yiyin millet başını alıp gitti devam edin siz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reklam ~ 5 yıl önce
Kara sevda bildiğin siyah Mustang reklamı olmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Genellikle A321 Zaman Zaman A320 Nadiren A319 ~ 5 yıl önce
Uçuş okulu virali gibi olmuş; önce tek motor sonra çift motor ve mutlu son... Yalnız araba sahnelerine anlam veremedim, madem arabamız var neden klibe koymuyoruz gibi olmuş. Şarkı da yine bu siyah amerigan arabaya ithafen söylenmiş gibi. Gençlerimizi havacılıktan daha fazla soğutmayın ne olur. Bir yaptınız tamam dedik sustuk, ikincisi geldi yine ses etmedik... Ama artık yeter! Buradan yetkilileri sesleniyorum; SHGM rica ediyorum arkadaşa atpl lisansı verin, uçmaktan klip çekmeye vakti olmasın. Sırmalı acaba bugün de klip çekti mi diye korkarak uyanmak istemiyoruz artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komiksin ~ 5 yıl önce
adam bir daha klip çekecek diye korkarak uyanıyormuş, ah zavallı.. yazık sana... söyleyelim bu arkadaş çok acı çekiyor yapma klip diyelim gel. yok bi de gençler havacılıktan soguyormuş filan. Nasıl kafalar var böyle ülkemiz süper ya...
Local Hero :) ~ 5 yıl önce
Sesi de olaymış iyiymiş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
he canım he ~ 5 yıl önce
he canım sesi yok, adam operacı. bundada ses yoksa kimde olsun?
Lale ~ 5 yıl önce
Herkes kendini pilot saniyor. Enteresan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000