26 Ağustos 2012, Pazar 09:00:46

"ŞİRKETLERLE GÖRÜŞÜNCE BU ARZUMUZ GERÇEKLEŞECEK"

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Maliye Bakanı Ersin Tatar, Türkiye’nin çeşitli kentlerinden Ercan Havaalanı'na direkt uçak seferlerinin başladığını, Konya’nın da bu kentler arasında olmasını arzuladıklarını söyledi...
  • Aman Onur Air olmasında kim olursa olsun.
  • BAGLA ERSİNİMMM BAGLAA GONYAYIDA BAGLAAA BAK ÇORUM VAR ÇORUMUDA BAGLAAA OTOBAS GİBİ GİDER GELİR BAGLIIII GUZZUMMMMM
  • Ogrenci tasimacagi somestre basinda ve sonunda olur. Yoksa ogrencilik biz universite okuduktan sonra degisti mi? Ayrica Konya-Kibris ne alaka? Kibris-Corum daha iyi.
  • THY ile anlaşın işte,hem güvenilir hem kaliteli hizmet.
  • Millet aldırmayın, biz alıştık aman siz alışmayın bu insanlara. hep bir sey soylerler de aceba hangi dünyada yaşıyorlar? bizim yasadıgımız dünyada değil herhalde, söz ettigi Konya ve Kıbrıs baska Konya ve baska Kıbrıstır herhalde :)

Havayolu şirketleriyle yapılacak görüşmelerin ardından bu arzularının yerine geleceğine inandığını vurgulayan Bakan Tatar, “İnşallah yakın bir gelecekte Konya Havaalanı'ndan da Ercan Havaalanı'na seferler düzenlenir. Çünkü gerçekten gelişen ve büyüyen KKTC’nin turizmiyle ve kültürel alanlardaki başarılarıyla Konya ile hava köprüsünün kurulması her iki tarafa da büyük fayda sağlayacaktır. Hem Konyalıların 1 saatin altında bir sürede Kıbrıs’a gitmeleri hem de Kıbrıs halkının Konya’ya gelebilmesi mümkün olur.

KKTC yüksek öğrenimde önemli başarılara imza atmıştır. 6 üniversitemiz var. Hatta Konya’da Kıbrıs’taki üniversitelerden mezun olan Konyalılar derneği bile var. Ve Konya’da da 4 büyük üniversite var. Kıbrıslı öğrencilerimizde Konya’da eğitim alıyor. Ulaşımında önemini dikkate aldığımızda bu gibi düzenlemeler her iki bölgeye büyük fayda sağlayacaktır. Uçak şirketleriyle görüşmemizde büyük fayda var. Görüşmeler yapılırsa mutlak suretli hava yolu şirketlerinden bir tanesi sefer koyabilecektir. Konya’nın son yıllardaki gelişmesi bizi de sevindiriyor. Tarım, sanayi ve kültürel faaliyetler bir öncü şehir olarak Konya öne çıkmaktadır. Konya’nın başarısı bizimde başarımızdır. İkili ilişkilerimizin güçlenerek artırılmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu

"ŞİRKETLERLE GÖRÜŞÜNCE BU ARZUMUZ GERÇEKLEŞECEK"

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Aman ~ 12 yıl önce
Aman Onur Air olmasında kim olursa olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BAGLA ERSİNİM ~ 12 yıl önce
BAGLA ERSİNİMMM BAGLAA GONYAYIDA BAGLAAA BAK ÇORUM VAR ÇORUMUDA BAGLAAA OTOBAS GİBİ GİDER GELİR BAGLIIII GUZZUMMMMM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ogrenci tasimaciligi ~ 12 yıl önce
Ogrenci tasimacagi somestre basinda ve sonunda olur. Yoksa ogrencilik biz universite okuduktan sonra degisti mi? Ayrica Konya-Kibris ne alaka? Kibris-Corum daha iyi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MİSAFİR ~ 12 yıl önce
THY ile anlaşın işte,hem güvenilir hem kaliteli hizmet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ah şu bakanlar ~ 12 yıl önce
Millet aldırmayın, biz alıştık aman siz alışmayın bu insanlara. hep bir sey soylerler de aceba hangi dünyada yaşıyorlar? bizim yasadıgımız dünyada değil herhalde, söz ettigi Konya ve Kıbrıs baska Konya ve baska Kıbrıstır herhalde :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000