21 Temmuz 2009, Salı 08:12:43

Şirketler ne derse o olacak!

İngiltere'de havayolu şirketleri, domuz gribi virüsü taşımadıklarına dair yolculardan doktor raporu istedi.
  • En güzeli vallahi.Bizimkilerde alsınlar... Bizde uygulayalım bitsin gitsin işte

Dünyayı tehdit eden ölümcül domuz virüsü kabus olmaya devam ediyor. İngiltere'de uçak yolcuları, ellerinde domuz giribi olmadıkları yönünde doktor raporu olmadan British Airways ve Virgin Atlantic ile uçamayacak.

İngiltere Sağlık Bakanlığı, domuz gribine yakalanan turistlere seyahate çıkmamaları uyarısı yaparken, İngiltere'nin havayolu devleri British Airways ve Virgin Atlantic, domuz gribi belirtileri gösteren yolcuların, doktor ya da hastaneden uçuşa uygun olduklarına dair aldıkları raporu ibraz etmeden uçağa binmelerine izin verilmeyeceğini açıkladı.

Havaalanı çalışanlarını da domuz gribi belirtileri gösteren hastalara nasıl muamele etmeleri yönünde bilgilendirdiklerini söyleyen şirketler, yazın turist sayısındaki artışa önlem olarak böyle bir uygulamaya geçtiklerini kaydetti.

British Airways, şimdiye dek çok nadir bu tür vakaya rastladıklarını açıklarken, Virgin Atlantic'te henüz böyle bir vaka yaşanmamış. Ülkeleri dışında hastalık kapan yolculara da iyileşene dek seyahat etmemeleri tavsiye ediliyor.

Şirketler ne derse o olacak!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
En güzeli vallahi.Bizimkilerde alsınlar... Bizde uygulayalım bitsin gitsin işte

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000