23 Nisan 2012, Pazartesi 09:18:28

ŞİRKETİN LİSANSI POLİTİK BASKIYLA VERİLMİŞ!

Pakistan'da 127 kişinin öldüğü uçağın sahibi şirketin iptal edilen lisansı, politik baskılar sonucu geri verilmiş...
  • insanın aklına hertürlü ihtimal geliyor.uzunca bir süre verilen aradan sonra yapılan ilk uçuşta bu trajik kazanın olması oldukça manidar.karakutu çözümlemesini beklemekte yarar var bence.o zaman herşey ortaya çıkar.amsterdam kazasını hatırlayın.pilotlar derneği başkanı başta olmak üzere herkes weg tübülans(yanlış yazmış olabilirim) hususunda yoğunlaştı ama malesef yanıldılar.
  • Resmen olum ulkesi Pakistan ve bunun gibileri..Buralarda olmemek sayisal lotodan 6 bilmek gibi bir sey..Sans! Bunlar yakinda gider Boeing 737-100 serisi 1973 model bi ucak alir..Yanina birde DC-9..Kim tutar bunlari.Bakimsiz ordan oraya ucarlar.
Pakistan'da 127 kişinin can verdiği uçak kazasında yeni iddia... Uçağın sahibi Bhoja Hava Yolları'nın 2002'de iptal edilen lisansının, politik baskı nedeniyle geri verildiği belirtildi. Bhoja Hava Yolları'nın yüzde 20'sinin Faruk Bhoja'da olduğu, yüzde 80 hissenin ise bu yıl Arşad Celil'e satıldığı kaydedildi. Bhoja Hava Yolları'nın Pakistan Sivil Havacılık Kurumu'na katkı payı ödememesi nedeniyle iptal edilen uçuş izni de bu satıştan sonra tekrar kuruma verildi. İsimlerini vermeyen yetkililer, uçuş sertifikasının Sivil Havacılık Kurumu'na yapılan politik baskıdan sonra geri verildiğini öne sürdü.

Ancak dün basın toplantısı yapan Sivil Havacılık Kurumu Başkanı Nedim Yusufzai, bu iddiayı yalanladı. Havada parçalanarak yere düştüğü belirtilen Boing 737 tipi uçağın 1992 ile 1994 arasında Bhoja Hava Yolları'nda uçuş yaptığı, daha sonra Arşad Celil'in şirketinin bakımını yaptığı Shaheen Hava Yolları'na satıldığı kaydedildi.

2002'den sonra uçuş yapmayan uçağın Celil'in şirketin yüzde 80 hissesini almasının ardından uçuş izni aldığı kaydedildi. (Sabah)
ŞİRKETİN LİSANSI POLİTİK BASKIYLA VERİLMİŞ!

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
insanın aklına hertürlü ihtimal geliyor.uzunca bir süre verilen aradan sonra yapılan ilk uçuşta bu trajik kazanın olması oldukça manidar.karakutu çözümlemesini beklemekte yarar var bence.o zaman herşey ortaya çıkar.amsterdam kazasını hatırlayın.pilotlar derneği başkanı başta olmak üzere herkes weg tübülans(yanlış yazmış olabilirim) hususunda yoğunlaştı ama malesef yanıldılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Resmen olum ulkesi Pakistan ve bunun gibileri..Buralarda olmemek sayisal lotodan 6 bilmek gibi bir sey..Sans! Bunlar yakinda gider Boeing 737-100 serisi 1973 model bi ucak alir..Yanina birde DC-9..Kim tutar bunlari.Bakimsiz ordan oraya ucarlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000