07 Nisan 2017, Cuma 13:53:44

Sırbistan'da askeri uçak düştü

Sırbistan'ın batısında Sırp ordusuna ait 'Super Galeb F4' tipi bir askeri uçak düştü.
  • pilot asker kokenlimiymis ?
  • öteki tarafta telefon çekmiosa ondan haber alınamıo olabilir
  • 95 yilin katileri beter olsunlar insallah
  • Sırpların, Pakistanlıların da kendi yapımı savaş uçakları var. NATO saldırısı sırasında sırp savaş uçaklarının ne kadar aciz kaldığı, Pakistan savaş uçaklarının Afganistan'da bile işlevi sorgulandığı grülürse bizim yerli savaş uçağımız F-1 'deki normal binek oto gibi kalmaz inşallah. F-35 lerin olduğu bir dünyada boy ölçüşebilecek mi yoksa jet görünümlü hızlı giden ve gürültü çıkaran bir uçak mı olacak. Gösteri amaçlı jet olmasın yeterki. Yazık olmasın onca harcamaya.

Sırbistan'ın batısında Sırp ordusuna ait "Super Galeb F4" tipi bir askeri uçak düştü. Şabats şehri yakınlarında düşen Yugoslav üretimi savaş uçağının pilotundan haber alınamıyor.

Sırbistan Savunma Bakanlığı tarafından doğrulanan bilgiye göre uçak, sabah 10:30 sularında olağan eğitim uçuşu sırasında radardan kayboldu. Kurtarma ekipleri uçağın düştüğü bölgeye intikal ederken uçağın pilotuna ulaşılmaya çalışılıyor.

Sırbistan'da askeri uçak düştü

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

kebapci ~ 7 yıl önce
pilot asker kokenlimiymis ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
trcll awea voda ~ 7 yıl önce
öteki tarafta telefon çekmiosa ondan haber alınamıo olabilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bosna ~ 7 yıl önce
95 yilin katileri beter olsunlar insallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kevser ~ 7 yıl önce
Ağzına sağlık mümin kardeşim. Anca şehidin kanı yerden kalmaycak Rabbimin izniyle.
Yolcu ~ 7 yıl önce
Sırpların, Pakistanlıların da kendi yapımı savaş uçakları var. NATO saldırısı sırasında sırp savaş uçaklarının ne kadar aciz kaldığı, Pakistan savaş uçaklarının Afganistan'da bile işlevi sorgulandığı grülürse bizim yerli savaş uçağımız F-1 'deki normal binek oto gibi kalmaz inşallah. F-35 lerin olduğu bir dünyada boy ölçüşebilecek mi yoksa jet görünümlü hızlı giden ve gürültü çıkaran bir uçak mı olacak. Gösteri amaçlı jet olmasın yeterki. Yazık olmasın onca harcamaya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şakla ~ 7 yıl önce
Olsun yoolh yaptula köprü yaptula. Gerek yoh uçağa
Haber95 ~ 7 yıl önce
Türkiye f-35 üretiminde 9 ortaklı ülkelerin arasindadir ve ilk 2 si 2017 geri kalan 98 adet 2019 a kadar Türkiye'ye teslim edilecektir
1anda ~ 7 yıl önce
Ben ne olursa olsun yapılması gerektiğini düşünenlerdenim. Bir anda f35 e denk birşey yapmak mümkün değil. Zamanla gelişecektir. Bu süreçte malesef kırım veya can kaybı yaşanabilir. Ufak ufak kullanılarak f16 f4 lere harcanan bakım ve yedek parça paraları da bu projeye aktarılarak gelişmesi sağlanabilir.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000