29 Ocak 2016, Cuma 08:08:02

Sinop'ta uçuş saati talebi

Sinop Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erol Derici, Sinop’ta uçak saatlerinin eski haline dönüştürülmesi ve yeni seferler başlatılmasını istediklerini söyledi.
  • Hemen değiştirilmeli sinop havalimanına hiç yakışmadı ve aynı zamanda saw uçuşlarınında olmaması apayrı bir zorluktur.
  • saatler olsun, ense traşın güzel olmuş sinophavalimanı!
  • Şehir merkezinden havalimanına servis var mı varsa ne kadara gidiyor ve havalimanı ile şehir merkezi ne kadar sürüyor ?Sinopa daha fazla sefer düzenlense insanlar gider gezer , dolaşır gelir ama teks efer olduğu için tehir de çok galiba
  • sinop havalimanından sinopa servis var mı ?Bence önce saatler değiştirilmeli daha sonra seferler arttırılmalı ve son olarak ta havas servis koymalı diye düşünüyorum veya belediye de koyabilir.
  • Hakikaten çok ayıp. An itibariyle Sinop havalimanına iniş yaptim. Çengelköyden evden 6.30da çıktım havalimanına zor yetiştim Marmaray ve metro olmasına rağmen. Saat 5e sefer koymak nedir arkadaş? Ayrıca saw uçuşlarınin olmaması da ayrı bir ayıp zaten.
  • Sinop'un şu andaki THY şefi Merzifon'dan Sinop'a tayini çıkmazdan önce aynı kazığı gider ayak Merzifon'a da atmıştı. Merzifon'da IST-MZH sabah 06:00 MZH-IST 08:00 olmuştu. Adamlar düzeltene kadar canları çıktı.
  • 05:10 nedir yaw? adam 2 de evden çıksın madem.
  • Bir sinoplu Turizimci olarak THY nin sefer saatlerini önceki senelerdeki gibi haftada 5 gün sabah 10:00 2 günde 14:00 olarak tekrar icra edilmelidir.doluluk oranlarına bakarsanız 14:00 uçağının avrupadan gelen transit yolcular tarafından dolduğunu görürsünüz.sabahın çok erken saate konulan uçakla hem transit yolcu olmaz hemde ulaşım sıkıntısı olur.insanlar uçağa alışmaya başladı bu şekilde THY kendi ayağına sıkıyor

Sinop Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erol Derici, Sinop’ta uçak saatlerinin eski haline dönüştürülmesi ve yeni seferler başlatılmasını istediklerini söyledi.

Sinop Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erol Derici, uçak saatlerinin değişmesiyle ilgili olarak bizzat Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil’e mektup yazarak, 27 Mart 2016 tarihinden itibaren başlayacak olan yaz tarifesi uçak seferlerinin eski haline dönmesi ve yeni seferler başlatılmasını istediğini açıkladı. Derici, “Türk Hava Yolları’nın 2008 yılında başlattığı İstanbul-Sinop, Sinop-İstanbul tarifeli uçak seferleri başarı ile sürmektedir. Bu uçuşların düzenliliği ve kalitesi Sinop, İstanbul ve yurt dışında bulunan hemşerilerimizin beğenisini ve takdirlerini kazanmıştır. Bu memnuniyet ilgiye dönüşmüş, uçuşlardaki doluluk oram yüzde 90'lar seviyesine ulaşmıştır. Yaz aylarında oluşan yoğunluk ve Anadolu yakasında bulunan hemşerilerimiz ve Sabiha Gökçen'e gelen transit yolcularımız için ek uçuşlar istemekteyiz. İsteğimiz, Sinop'a uçuşlarınızın İstanbul Atatürk Havaalanı’ndan Mayıs-Ekim döneminde haftada 4 gün (pazartesi, çarşamba, cuma, pazar), Sabiha Gökçen’den ise yıl boyu devamlı (Anadolu Jet) olmak üzere (salı, perşembe, cumartesi, pazar) yine haftada 4 gündür. Biz, ilave uçuş isteğimizi planlarken THY'nm 27 Mart 2016 tarihinden itibaren uçuş saatlerinin İstanbul-Sinop 05.10, Sinop-İstanbul ise 07.35 olarak değiştirildiği acı gerçeğini öğrenmiş bulunuyoruz. Bu uygulama, İstanbul'dan gelecek yolcularımıza (toplu ulaşım araçlarını kullananlar için) darbe olacağı gibi yurt dışından gelen transit yolcularımıza da uygun olmadığı görüşündeyiz. Başlatılacak bu uygulama hemşerilerimizi derinden üzmüştür. Sinop olarak isteğimiz, uçuşların yeniden eski haline (İstanbul kalkış 09.10, Sinop kalkış 11.40) getirilmesi, ilave isteklerimizin (Atatürk Havalimanı’ndan haftada 4, Sabiha Gökçen’den yıl boyu 4 sefer) karşılanmasıdır” dedi.

Derici ayrıca, “Aynı yazıyı, ilimiz ve ilçelerimiz belediye başkanlarına, milletvekillerimize, ilimizde faaliyet gösteren diğer sivil toplum kuruluşlarına da göndererek onların ve tüm halkımızın kampanyaya destek vermelerini istiyoruz” diye konuştu. 

Sinop'ta uçuş saati talebi

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Nop ~ 8 yıl önce
Hemen değiştirilmeli sinop havalimanına hiç yakışmadı ve aynı zamanda saw uçuşlarınında olmaması apayrı bir zorluktur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saatler olsun ~ 8 yıl önce
saatler olsun, ense traşın güzel olmuş sinophavalimanı!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 8 yıl önce
Şehir merkezinden havalimanına servis var mı varsa ne kadara gidiyor ve havalimanı ile şehir merkezi ne kadar sürüyor ?Sinopa daha fazla sefer düzenlense insanlar gider gezer , dolaşır gelir ama teks efer olduğu için tehir de çok galiba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mert ~ 8 yıl önce
Var üç lira
Görüş ~ 8 yıl önce
sinop havalimanından sinopa servis var mı ?Bence önce saatler değiştirilmeli daha sonra seferler arttırılmalı ve son olarak ta havas servis koymalı diye düşünüyorum veya belediye de koyabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mert ~ 8 yıl önce
Var 3 lira hem de
Mert ~ 8 yıl önce
Hakikaten çok ayıp. An itibariyle Sinop havalimanına iniş yaptim. Çengelköyden evden 6.30da çıktım havalimanına zor yetiştim Marmaray ve metro olmasına rağmen. Saat 5e sefer koymak nedir arkadaş? Ayrıca saw uçuşlarınin olmaması da ayrı bir ayıp zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hehe ~ 8 yıl önce
Sinop'un şu andaki THY şefi Merzifon'dan Sinop'a tayini çıkmazdan önce aynı kazığı gider ayak Merzifon'a da atmıştı. Merzifon'da IST-MZH sabah 06:00 MZH-IST 08:00 olmuştu. Adamlar düzeltene kadar canları çıktı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vaybe ~ 8 yıl önce
vaybe adamlar ne uyanıkmış. Kendilerine göre saat ayarlamışlar. Uçağı gönder tüm gün ense yap...
05:10 ~ 8 yıl önce
05:10 nedir yaw? adam 2 de evden çıksın madem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bmx ~ 8 yıl önce
Bir sinoplu Turizimci olarak THY nin sefer saatlerini önceki senelerdeki gibi haftada 5 gün sabah 10:00 2 günde 14:00 olarak tekrar icra edilmelidir.doluluk oranlarına bakarsanız 14:00 uçağının avrupadan gelen transit yolcular tarafından dolduğunu görürsünüz.sabahın çok erken saate konulan uçakla hem transit yolcu olmaz hemde ulaşım sıkıntısı olur.insanlar uçağa alışmaya başladı bu şekilde THY kendi ayağına sıkıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000