06 Ekim 2016, Perşembe 09:02:44

Sinop Havalimanı'nda yangın tatbikatı

Sinop Havalimanında olası uçak kazalarına karşı sağlıklı müdahale edilebilmesi amacıyla yangın tatbikatı gerçekleştirildi.
  • Helal olsun ne olsa sinoplulaR
  • Haftada 1 sefer de olsa Sabiha Gökçen seferi olsa çok iyi olur Sinop'a.
  • Sorun ve yorumların haberle ilişkilendirilmesi yorumun değerini artırır. Her haberin altına ilgili ilgisiz başka başka konularda yorum yazılması ise; hem haberin kaçmasına neden olur, hem de yorum adı altında aktarılmaya çalışılan konuyu değersizleştirir.
  • Haber diye bu kadar düştünüz mü ya
  • Ben de arkadaslari cani gonulden tebrik ediyorum.. artik is guc yok tabi bole seylerle ugrasiyorum.hadi Thy ucagi bruksele acil inis yapti haberinde bulusuruz..
  • Kervan geçmez . Kıçlarındaki pireleri havalandırın şunların.
  • Tebrikler Sinop ARFF. Başarılarınızın devamını dileriz

Sinop Havalimanında  olası uçak kazalarına karşı sağlıklı müdahale edilebilmesi amacıyla yangın tatbikatı gerçekleştirildi.

Gerçeğini aratmayan tatbikatta, Havalimanına iniş yapmaya hazırlanın bir uçağın pistten çıkması sonucu uçakta meydana gelen yangın olayına DHMİ İtfaiye ARFF (Aircraft Rescueand Fire Fighting - Havalimanı Kurtarma ve Yangınla Mücadele) ekiplerince yapılacak müdahale canlandırıldı.

Kazanın meydana gelmesi ile birlikte hızlı bir şekilde olaya müdahale eden ekipler, çıkan yangını kontrol altına alarak, kazada yaralanan vatandaşlara ilk müdahalelerini yapmaları ardından kazazedelerin güvenli bir şekilde bölgeden uzaklaşmalarını sağladı. 

Vali Yardımcısı Ali Yılmaz başkanlığında gerçekleştirilen uçak kaza kırım yangın tatbikatı ardından Vali Yardımcısı Ali Yılmaz ve Sinop Havalimanı Müdürü Cemal Uzuner tatbikatta görev alan ekipleri tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.







Sinop Havalimanı'nda yangın tatbikatı

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Semsüüüz ~ 8 yıl önce
Helal olsun ne olsa sinoplulaR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sabiha Gökçen ~ 8 yıl önce
Haftada 1 sefer de olsa Sabiha Gökçen seferi olsa çok iyi olur Sinop'a.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ariff's ~ 8 yıl önce
Sorun ve yorumların haberle ilişkilendirilmesi yorumun değerini artırır. Her haberin altına ilgili ilgisiz başka başka konularda yorum yazılması ise; hem haberin kaçmasına neden olur, hem de yorum adı altında aktarılmaya çalışılan konuyu değersizleştirir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahahahha ~ 8 yıl önce
Haber diye bu kadar düştünüz mü ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Selman naz ~ 8 yıl önce
Ben de arkadaslari cani gonulden tebrik ediyorum.. artik is guc yok tabi bole seylerle ugrasiyorum.hadi Thy ucagi bruksele acil inis yapti haberinde bulusuruz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İt ürümez ~ 8 yıl önce
Kervan geçmez . Kıçlarındaki pireleri havalandırın şunların.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ARFF Trabzon ~ 8 yıl önce
Tebrikler Sinop ARFF. Başarılarınızın devamını dileriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000