11 Şubat 2014, Salı 09:49:55

SİNGAPUR HAVACILIK FUARI KAPILARINI AÇTI

Asya'nın en büyük havacılık fuarı Singapur Air Show bugün kapılarını ziyaretçilerine açtı. 11-16 Şubat tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak fuara büyük ilgi var.
  • Bu haberi okuyunca Singapur a gerçekleştirdiğim yolculuklar gözümün önüne geliyor. Singapur dünya üzerinde pazarlaması çok iyi temiz ve yaşanılacak ideal ülkelerden biridir. Singapore Airlines dünyada 5yıldızı alan ülkeler arasında dur. Şimdi sıkı durun nüfusu 8milyon bile değildir. İnşallah bir gün Singapur da yaşama fırsatım olur. Herkese şiddetle tavsiye ederim. En azından gezmek için uğrayın derim.

Singapur’da bugün başlayan ve 16 Şubat'a kadar sürecek olan  Asya’nın en büyük havacılık fuarı büyük ilgi görüyor. Dubai Havacılık Fuarı’nda 200 milyar Dolar değerinde rekor anlaşma yapan havacılık firmaları, Singapur’da da aynı rakamı yakalamanın peşinde.

Boeing Pazarlama Başkan Yardımcısı Randy Tinseth, gelişen ülkelerde artan yolcu trafiğine dikkat çekti. Tinseth, “Gelecek 20 yıla baktığımızda Asya-Pasifik bölgesi dünyanın en büyük pazarı olacak. Yolcu trafiğinin yıllık yüzde 6,3, kargo trafiğinin ise yüzde 5,8 büyümesini bekliyoruz. Bu büyümenin sonucu olarak Asya-Pasifik bölgesinin 13 bin uçak isteği bulunuyor” dedi.

Vietnam, Hindistan ve Tayland havayollarının fuarda en az 100 yolcu uçağı sipariş etmesi bekleniyor. Malezya Havayolları’nın da uzun ve orta menzilli yolcu uçağı siparişi vereceği iddia ediliyor.

En büyük iki uçak üreticisi Boeing ve Airbus, bu ülkelere satış yapabilmek için birbirleri ile yarışıyor. Ancak analistler gelişmekte olan ülkelerin para birimlerinde yaşanan değer kayıplarının siparişlerde belirleyici olacağı görüşünde.

SİNGAPUR HAVACILIK FUARI KAPILARINI AÇTI

Yorumlar

Singapur ~ 10 yıl önce
Bu haberi okuyunca Singapur a gerçekleştirdiğim yolculuklar gözümün önüne geliyor. Singapur dünya üzerinde pazarlaması çok iyi temiz ve yaşanılacak ideal ülkelerden biridir. Singapore Airlines dünyada 5yıldızı alan ülkeler arasında dur. Şimdi sıkı durun nüfusu 8milyon bile değildir. İnşallah bir gün Singapur da yaşama fırsatım olur. Herkese şiddetle tavsiye ederim. En azından gezmek için uğrayın derim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000