01 Ekim 2009, Perşembe 07:56:03

Singapur Airlines'ın A380 açılımı!

Singapur Havayolu çarşamba günü A380 superjumbo uçağını, Airbus uçağını alma ağında dünya çapında altıncı şehir olan Melbourna doğru uçuracağını söyledi...
  • yazıyı iki defa okudum ama hala ne demek istediği konusunda emin değilim. bir yorum yazıp bunasıl yazı diyeyim diye içimden geçirirken benden önce davrananları gördüm. bir an önce düzeltin bence.
  • google ceviri ne yazikki simdilik havaciliktan fazla anlamiyor
  • Tercume ne kadar kotu, havacılıktan anlayan birini bulamadınız mı,

Başkan yardımcısı Huang Cheng Eng bir bildiride ‘A380 müşterilerimiz arasında popüler olmaya devam ediyor’ dedi.

Farklı uçakla gerçekleştirilen çok sayıdaki günlük uçuşlarımızdaki rotalarda, müşterilerimizin çoğu özellikle bu temiz ve yeşil superjumbo tarafından yapılan servisleri seçecekler.’ dedi.

Singapur’un ulusal taşıma uçağı şu anda Melbourne dışında Sydney, Londra, Tokyo, Paris ve Hong Kong’a uçuşlar yapan 10 tane A380 jet yolcu uçağı çalıştırıyor.

Havayolu 9 tane daha firmanın isteğine bağlı A380 uçağı olduğunu ve 6 tane daha seçeneği olduğunu söyledi.

Dünya ekonomik bunalımından fena etkilenen havayolu, daha önce altı ya da 12 aya kadar 8 tane A380’in teslimini ertelemesi konusunda Airbus’la anlaştığını bildirmişti.

Singapur Havayolu haziranda biten ilk üç aylık sürede, 207 milyon Singapur doları kaybı olduğunu belirtti. Bu, ağır akut solunum sendromu’nun diğer adıyla SARS’ın salgınından beri havayolu için ilk üç ayık kayıptı.

Eğer dünya ekonomik bunalımından kaynaklanan olumsuz iş koşulları devam ederse, havayolu bütün yıl boyunca borçlu olacağını söyledi.

Singapur Airlines'ın A380 açılımı!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
yazıyı iki defa okudum ama hala ne demek istediği konusunda emin değilim. bir yorum yazıp bunasıl yazı diyeyim diye içimden geçirirken benden önce davrananları gördüm. bir an önce düzeltin bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
google ceviri ne yazikki simdilik havaciliktan fazla anlamiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Tercume ne kadar kotu, havacılıktan anlayan birini bulamadınız mı,

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000