28 Ağustos 2009, Cuma 17:43:48

SİNDEL'DEN SATIŞ AÇIKLAMASI

İlk kez AirportHaber’in duyurduğu Sindel Havacılık’ın satışı ile ilgili bugün şirketten bir açıklama yapıldı.
  • bakkal lıktan uçuş okulu sahibi olunuyorda emekli polisten neden olmasın
  • Yalnız aldığım bilgilere göre metin ve yanındakilere de hisse veriyormuşsun umarım yanılmazsın yalnız Sindeli satışa götürücek kadar beceriksiz ve işbilmez bu insanlarla bence bu iş zor onları oradan ayırman gerekiyor yoksa yazık olur parana öğrencilere ve eski çalışanlara bir fikir danışmanı tavsiye ederim tekrar hayırlı olsun arkadaşların bilgisine arkadaşımız emekli polis olabilir ama ailesi son derece varlıklıdır .
  • amma takıldınız bir zamanlar polis olmasına. adam polisliği bırakalı seneler olduysa ne olacak? en azından marketçi değil.
  • borclar nedenile maaşkı biri bulumuşlar ve şirketten kurtulmaya çalışıyorlar:)
  • pilot olmaktansa polis olmak vardı .... ne mutlu türk polisine emekli olunca şirket satın alabilen tek memur :)
  • Ne güzel keşke böyle polis emeklileri daha çok olsa. Zaten çok gelişmiş olan Sivil Havacılığımız iyicene gelişir, Dünya'da ses getirir hale geliriz. Demek ki, emekli oluncaya kadar hep havacılığı düşlemiş. Sağlam bir banka hesabı da varmış ki gerekli banka teminat mektuplarını da verebiliyor. Helal olsun böyle emeklilere.
Sindel Havacılık’ın Alper Mete isimli emekli bir polis memuruna satıldığı haberini dün bu sayfalarda okumuştunuz.

O satışla ilgili bugün Sindel’den resmi bir açıklama yapıldı. Açıklamada şöyle denildi:

“Dün basında yer alan “satıldı” haberlerin ilgili satış süreciyle ilgili doğruları yansıtmakla beraber, satışın henüz “ön protokol” aşamasında olduğu, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün ilgili satışa izin ve onay vermesi halinde devrin tamamlanacağını siz değerli kamuoyuna saygıyla bildiririz.

Sindel Havacılık A.Ş, satışın başarıyla tamamlanmasını takiben yeni plan ve tasarılarını siz değerli kamuoyuna duyuracaktır.”

SİNDEL'DEN SATIŞ AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 15 yıl önce
bakkal lıktan uçuş okulu sahibi olunuyorda emekli polisten neden olmasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yalnız aldığım bilgilere göre metin ve yanındakilere de hisse veriyormuşsun umarım yanılmazsın yalnız Sindeli satışa götürücek kadar beceriksiz ve işbilmez bu insanlarla bence bu iş zor onları oradan ayırman gerekiyor yoksa yazık olur parana öğrencilere ve eski çalışanlara bir fikir danışmanı tavsiye ederim tekrar hayırlı olsun arkadaşların bilgisine arkadaşımız emekli polis olabilir ama ailesi son derece varlıklıdır .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
amma takıldınız bir zamanlar polis olmasına. adam polisliği bırakalı seneler olduysa ne olacak? en azından marketçi değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
borclar nedenile maaşkı biri bulumuşlar ve şirketten kurtulmaya çalışıyorlar:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
pilot olmaktansa polis olmak vardı .... ne mutlu türk polisine emekli olunca şirket satın alabilen tek memur :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ne güzel keşke böyle polis emeklileri daha çok olsa. Zaten çok gelişmiş olan Sivil Havacılığımız iyicene gelişir, Dünya'da ses getirir hale geliriz. Demek ki, emekli oluncaya kadar hep havacılığı düşlemiş. Sağlam bir banka hesabı da varmış ki gerekli banka teminat mektuplarını da verebiliyor. Helal olsun böyle emeklilere.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000