13 Mart 2010, Cumartesi 16:26:29

SİNDEL ABD’DE KENDİ OKULUNU ALACAK

Amerikalı AcuWings’ten yapılan, Sindel Havacılık ile öğrenci değişimini içeren işbirliğinin sonlandırdığı şeklindeki açıklamaya Sindel kanadından cevap gecikmedi. Sindel kaynakları, anlaşmanın kendileri tarafından iptal edildiğini açıkladı.
  • Acu wings diyor ki anlaşmayı biz sindel diyor ki anlaşmayı biz iptal ettik. Acu wings iptal i daha önce duyuruyor. Demekki burda Sindel de sorun var. Acaba geçen ekimden beri öğrencilerini mağdur eden sindel. Amerika ya öğrenci göndereceğim diye kaç öğrenciden para topladı ve SHGM buna nasıl izin veriyor? Acaba SHGM içinde Sindel i koruyan birileri mi var?
  • Shgm bu tiyatroyu izliyor mu ? Komedi
  • yabanci mabanci ... dayin yoksa dayin dunyanin hicbir lisansi ise yaramaz. Turkiye'de gunumuzdeki temel kural : Istersen Astronot lisansi ile gel, dayin yoksa, tip egitimin yoksa ya da askeri kaynakli pilot degilsen sana is yok!!!! yarin piyasa 3 yil oncesine donus yaparsa orasini bilmem. !!!
  • sindel hoca 1970 de paraşüt hacamdın inönüde ben şimdi shanghai yaşıyorum...gel burda açalım uçuş okulunu yardımcı oluruz merak etme....em.bnb.hamit ünlü
  • Sindel çok zor durumda ve adamlar bunu gördüler.. Gidin konuşun Sindel çalışanları kaç aydır maaş alamıyorlar ve ellerinde kaç uçak kaldı neredeyse yakında uçui yapamayacaklar.
  • Acuwings ne yapacağını şaşırdı herhalde. Tarkimle parça ticareti yapıyordu; kredi kartını kaptırdı tarkim. şimdi buralarda reklam yapıyor; yok bundan sonra doğrudan öğrenci alacaklarmış falan. sindelle anlaşma yapmadan önce nerdeydin acuwing?
  • Almış olduğun kararı takdirle karşılıyorum. Sindele yakışanı yaptın. daima başarılı olursun selamlar
  • Türkiyenin güzide okullarından sindel havacılık ortaklık kurduğu Amerikalı AcuWings okulu ile bağlarını koparmakla en doğru kararı verdi. Ne Yaptığını bilmeyen AcuWingsin Sindel gibi bir büyük okulu oyalaması akıl alır şey deyil hayırlı olsun sindel iyiki varsın herkes senin peşinde koşsun selamlar
  • okulu ne yapacan JAR egtimi kim verecek orda

Sindel Havacılık ile Amerika’da eğitim veren AcuWings arasındaki öğrenci değişimini kapsayan anlaşma sona erdi. Acuwings’in anlaşmayı tek taraflı olarak kendilerinin iptal ettiği şeklindeki açıklamaya Sindel’den jet hızıyla cevap geldi.

Sindel kaynaklarından AirportHaber’e yapılan özel açıklamada, öğrenci değişimi projesi kapsamında AcuWings’e öğrenci gönderebilmek için üç aydır bekletildikleri, öğrencilerin ABD’de konaklama imkânlarının bir türlü sağlanmadığı vurgulandı.

Anlaşmanın Acuwings tarafından değil kendileri tarafından iptal edildiğini kaydeden bir Sindel yetkilisi, dün itibariyle anlaşmayı sonlandırdıklarını açıkladı.

Amerika’daki uçuş okulu fikrini farklı bir biçimde hayata geçirmek istediklerini kaydeden Sindel yetkisili şu bilgileri verdi:

“ Amerika’da başka müstakil bir okul almak istiyoruz. Şu anda Florida ve Kalifornia bölgesinde çok uygun fiyatlara uçuş okulları satılıyor. 300-500 bin dolara uçuş okulları var. Bir dönem Hindistan ve Çin’den yoğun şekilde öğrenci kabul eden ve büyük yatırımlar yapan uçuş okulları şimdilerde öğrenci az olduğu için zor durumda kaldılar. En kısa zamanda bu konuda somut bir adım atacağız.”

©AirportHaber.com ÖZEL

SİNDEL ABD’DE KENDİ OKULUNU ALACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 14 yıl önce
Acu wings diyor ki anlaşmayı biz sindel diyor ki anlaşmayı biz iptal ettik. Acu wings iptal i daha önce duyuruyor. Demekki burda Sindel de sorun var. Acaba geçen ekimden beri öğrencilerini mağdur eden sindel. Amerika ya öğrenci göndereceğim diye kaç öğrenciden para topladı ve SHGM buna nasıl izin veriyor? Acaba SHGM içinde Sindel i koruyan birileri mi var?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Shgm bu tiyatroyu izliyor mu ? Komedi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yabanci mabanci ... dayin yoksa dayin dunyanin hicbir lisansi ise yaramaz. Turkiye'de gunumuzdeki temel kural : Istersen Astronot lisansi ile gel, dayin yoksa, tip egitimin yoksa ya da askeri kaynakli pilot degilsen sana is yok!!!! yarin piyasa 3 yil oncesine donus yaparsa orasini bilmem. !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sindel hoca 1970 de paraşüt hacamdın inönüde ben şimdi shanghai yaşıyorum...gel burda açalım uçuş okulunu yardımcı oluruz merak etme....em.bnb.hamit ünlü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sindel çok zor durumda ve adamlar bunu gördüler.. Gidin konuşun Sindel çalışanları kaç aydır maaş alamıyorlar ve ellerinde kaç uçak kaldı neredeyse yakında uçui yapamayacaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Acuwings ne yapacağını şaşırdı herhalde. Tarkimle parça ticareti yapıyordu; kredi kartını kaptırdı tarkim. şimdi buralarda reklam yapıyor; yok bundan sonra doğrudan öğrenci alacaklarmış falan. sindelle anlaşma yapmadan önce nerdeydin acuwing?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Almış olduğun kararı takdirle karşılıyorum. Sindele yakışanı yaptın. daima başarılı olursun selamlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Türkiyenin güzide okullarından sindel havacılık ortaklık kurduğu Amerikalı AcuWings okulu ile bağlarını koparmakla en doğru kararı verdi. Ne Yaptığını bilmeyen AcuWingsin Sindel gibi bir büyük okulu oyalaması akıl alır şey deyil hayırlı olsun sindel iyiki varsın herkes senin peşinde koşsun selamlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
okulu ne yapacan JAR egtimi kim verecek orda

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000