08 Şubat 2014, Cumartesi 08:23:56

ŞİMDİKİ HEDEFLERİ HALEP HAVALİMANI!

Halep Merkezi Cezaevi'ni kontrol altına alan muhalifler, uluslararası havaalanı, Neyrab Askeri Havaalanı ve 80. Tugay'a doğru yöneldi
  • ASAD sen burada konuşacağına çok sevdiğin diktatöre yardıma git bence. Çok az zamanınız kaldı çünkü.
  • Ne diktatörü be El Kaide ve El Nusra gelse daha mi iyi olacak ??? Bu uzun sakalli vahsi yaratiklarin kelleleri nasil uçurduklarini hiç mi görmedin bir tane esir yok yakaladiklari askerlerin kafasini kesip Allah u ekber diyorlar. Hepsi Cehenneme yada çok sevdikleri allahin yanina en çabuk tarafindan.
  • Hergün kadın çocuk demeden rastgele kendi halkını bombalayan bir dikdatöre ait ve artık sadece askeri amaçlı kullanılan havalimanları inşallah bir an önce ele geçirilir

Suriye'nin Halep kentindeki merkez cezaevini ele geçiren silahlı muhaliflerin rejim güçlerinin kontrolündeki bölgelere yöneldiği belirtildi.

Muhalif MASAR Ajansı'nın haberine göre, dün Halep Merkezi Cezaevi'nin kontrolünü ele geçiren İslami Cephe ile Nusra Cephesi, Halep Uluslararası Havaalanı, Neyrab Askeri Havaalanı ve 80. Tugay'a yöneldi.

Nusra Cephesi ve İslami Cephe'nin, bir yıldan bu yana kuşatma altında tutulan cezaevine dün düzenlediği ortak operasyonda, önce bomba yüklü araç askerlerin bulunduğu bölgede patlatılmış, ardından geniş çaplı operasyonla hapishane tamamen kontrol altına alınmıştı.

Öte yandan MASAR'ın haberinde, orduya ait helikopterlerin cezaevi çevresine 30'dan fazla varil bombası attığı kaydedildi.

Çatışmalarda aralarında üst düzeyde subayların da bulunduğu 30 rejim askerinin hayatını kaybettiği ifade edildi.

Operasyonun ardından cezaevinde bulunan 3 binden fazla mahkumun serbest kaldığı duyurulmuştu. (Dünya Bülteni)

ŞİMDİKİ HEDEFLERİ HALEP HAVALİMANI!

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
ASAD sen burada konuşacağına çok sevdiğin diktatöre yardıma git bence. Çok az zamanınız kaldı çünkü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ASAD ~ 10 yıl önce
Ne diktatörü be El Kaide ve El Nusra gelse daha mi iyi olacak ??? Bu uzun sakalli vahsi yaratiklarin kelleleri nasil uçurduklarini hiç mi görmedin bir tane esir yok yakaladiklari askerlerin kafasini kesip Allah u ekber diyorlar. Hepsi Cehenneme yada çok sevdikleri allahin yanina en çabuk tarafindan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir THY yolcusu ~ 10 yıl önce
Iyiki bir El Kaide ogrenmissiniz, Nusra'yi sen git Suriyelilere sor ne dusunuyorlar burda sallama birader. Esad tez zamanda devrilir insallah
Diktatör Limanı ~ 10 yıl önce
Hergün kadın çocuk demeden rastgele kendi halkını bombalayan bir dikdatöre ait ve artık sadece askeri amaçlı kullanılan havalimanları inşallah bir an önce ele geçirilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000