24 Kasım 2015, Salı 16:30:25

Şimdi de Rus helikopteri vuruldu

Hatay sınırında düşürülen Su-24 tipi Rus uçağından sonra şimdi de Suriye'de bir Rus helikopteri vuruldu.
  • Reuters Rothschild'a aittir.
  • Yuh dedirtecek bir haber. ABD yapımı olan Tow ve Milan türü tel güdümlü silahlar tanksavar silahıdır ve hava araçlarına kullanmak fantaziden başka bir şey değildir. Hoş vurmanız da imkansız gibi bir şeydir.Havaya atış için açısı yetmez. Bazı salozlar da hala aç tavuk misali kendini Osmanlı Ambarında sanıyor. Uyanın artık kardeşim Osmanlı mirasyedi saltanatçılar tarafından uff edildi. Osmanlı yok, Osmanlı attaa. Osmanlı yandı bitti kül oldu. Daha nasıl anlalım birader. Tarih oku 1918 de Osmanlıyı dedelerin müstevliler ile birlikte olup hasta etti öldürdü ve toprağa gömdü. Şimdi sen de bu tutumunla Gencecik TC yi yok sayıp gömmeye çalışıyorsun. Kaç yüz tane Türk devleti yiyince gözünüz doyacak. Eldeki bir kuş hayallerdeki bin kuştan iyidir. Sen bunu idrak edene kadar canım vatan elden gidecek.
  • Sanki Osmanlı kaldı
  • kimse unutmasinki suriye denen ulke osmanli topragidir. insanlarda bir umursamazlik var,sanki bu savas abd kitasindaa ey rus senin ne isin var oorda.beter ol. tabiki bu olay havacilik ve turizme cok zarar verir
  • YETİŞİNNNNNNNNNNN YANIYORRRRRRR RUSYA YANDI KÖFTE GİBİ
  • hey maşallah kuyruklu yıldız gibi kayıyor

Hatay sınırında düşürülen Su-24 tipi Rus uçağından sonra şimdi de Suriye'de bir Rus helikopteri vuruldu.

Reuters'ın haberine göre, Suriyeli isyancıların Amerikan yapımı Tow füzeleriyle vurduğu helikopter, Lazkiye'de Esad rejiminin kontrolündeki bölge yakınlarına acil iniş yaptı.

Şimdi de Rus helikopteri vuruldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

... ~ 8 yıl önce
Reuters Rothschild'a aittir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tow Milan ~ 8 yıl önce
Yuh dedirtecek bir haber. ABD yapımı olan Tow ve Milan türü tel güdümlü silahlar tanksavar silahıdır ve hava araçlarına kullanmak fantaziden başka bir şey değildir. Hoş vurmanız da imkansız gibi bir şeydir.Havaya atış için açısı yetmez. Bazı salozlar da hala aç tavuk misali kendini Osmanlı Ambarında sanıyor. Uyanın artık kardeşim Osmanlı mirasyedi saltanatçılar tarafından uff edildi. Osmanlı yok, Osmanlı attaa. Osmanlı yandı bitti kül oldu. Daha nasıl anlalım birader. Tarih oku 1918 de Osmanlıyı dedelerin müstevliler ile birlikte olup hasta etti öldürdü ve toprağa gömdü. Şimdi sen de bu tutumunla Gencecik TC yi yok sayıp gömmeye çalışıyorsun. Kaç yüz tane Türk devleti yiyince gözünüz doyacak. Eldeki bir kuş hayallerdeki bin kuştan iyidir. Sen bunu idrak edene kadar canım vatan elden gidecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
remzi ~ 8 yıl önce
bence okudugunu anlamlandırabılme egitimi alin
hasan ~ 8 yıl önce
hocam bu fuzeler hem gemilere hemde ucaklara karsi kullanilabiliyor. bakiniz wıkı
cahıl ~ 8 yıl önce
rus ucagı tow ile dusurulmustur
necmi ~ 8 yıl önce
sayın bay cok bilmis, helikopter havadayken degil yerde personel indirirken vurulmus
Delikz ~ 8 yıl önce
Sanki Osmanlı kaldı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
remzi ~ 8 yıl önce
kimse unutmasinki suriye denen ulke osmanli topragidir. insanlarda bir umursamazlik var,sanki bu savas abd kitasindaa ey rus senin ne isin var oorda.beter ol. tabiki bu olay havacilik ve turizme cok zarar verir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YETİŞİNNNNNNNNN ~ 8 yıl önce
YETİŞİNNNNNNNNNNN YANIYORRRRRRR RUSYA YANDI KÖFTE GİBİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dost ~ 8 yıl önce
hey maşallah kuyruklu yıldız gibi kayıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000