30 Mayıs 2008, Cuma 13:17:48

SilverJet iflasını açıkladı

Silverjet, Viceroy Holding’in finansal desteğini kesmesi üzerine iflasını açıklayarak, uçuşlarını durdurdu.

Son uçuşunu bugün 07.30’da Dubai’den Londra’ya gerçekleştiren Silverjet’in CEO’sundan gelen veda masajı şirketin sitesinde ve birçok gazete haberinde yer aldı. İşte hüzünlendirirken bu özel havayolu şirketini tercih eden müşterilerinin yüreğinde ufak da olsa bir umut ışığı  yakan veda mesajı;
 

Sevgili müşterilerimize,

2007 Ocak’ta açılışla birlikte yaptığımız ilk uçuşla başlayan ticari hayatımızda, hava taşımacılığının çehresini değiştirmeyi amaçlamıştık. Eşsiz fiyatlarımızdan ve ürünümüzün kalitesinden oluşan memnuniyetiniz bizi bunu başarmak için çalışmaya itti.
 
Bize olan inancınızı paylaşan yatırımcılarımız, üzülerek bildiriyoruz ki, önceden hesaplanamayan şartların oluşmasından dolayı şirketimizin ihtiyacı olan finansal desteği artık sağlayamıyorlar. Bunun sonucunda üzülerek bildirirz ki, 30 Mayıs’tan itibaren faaliyetlerimizi durdurmak zorundayız.

Sİlverjetle şimdi ve ilerde seyahat planı olan müşterilerimize en içten üzüntülerimizi bildiririz.

Yeni fonları kullanımımıza açabilecek güçte yeni yatırımcılarla aktif görüşmeler halindeyiz. Bu durumda faaliyetlerimize yeniden başlayabiliriz. Böyle bir durumda gerekli duyuruları yaparak, size Silverjet tarafından tattırılan alışık olmadığınız düzeyde, uygar şartlarda uçuş yaşama zevkini yeniden tattırmayı çok arzuluyoruz.

Bizim için çok anlamlı olan desteğinize teşekkürler.
Saygılar,

Lawrence Hunt, CEO

SilverJet iflasını açıkladı

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000