08 Aralık 2011, Perşembe 15:06:22

SIKIYSA YAKALA'YA ÖZENİNCE...

İstanbul'da internet üzerinden pilot olduğunu söyleyerek dolandırıcılık yaptığı öne sürülen bir kişi polis ekiplerince gözaltına alındı.
  • Annesi Fransız pilot olunca ne değişiyor, böyle saçma haber görmedim :)
  • iki ayaklı miyav miyav diye bağırır pisi pisi deyince gelir. cevabı başlıkta saklı. bil bakalım bu nedir. şimdi haberi anladın sanırım.
  • ben birsey anlamadim. Pilotum deyip ne satmis? Filmdeki karakterle ne alakasi var? Haber tam degil. Anlasilmiyor. Bir el atin. Biz daha iyi yorum yaziyoruz sizin habere :))
  • Aziz Nesin geliyor aklıma;Yazık....
Kendisini, Leonardo Dicaprio'nun baş rolünde oynadığı "Sıkıysa yakala" (cath me if you can) filminde olduğu gibi annesi Fransız olan bir pilot olarak tanıtan Abdülkadir B.'nin paraları da kız arkadaşının hesabına yatırttığı belirlendi.

İnternetten dolandırıldığını söyleyen vatandaşların şikayeti üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro amirliği ekiplerince soruşturma başlatıldı. Sahte ilanlarla sattığı hayali mallar için kapora isteyen zanlının paraları yatırttığı hesaba ulaşan polis, hesabın sahibi H.Ç. adlı kadını gözaltına aldı. Sorgulamasında, Abdülkadir B. İle internet üzerinden tanıştığını belirten H.Ç., kendisini annesi Fransız olan pilot olarak tanıtan Aldülkadir B.'nin, hesabında sorun olduğunu belirterek kendi hesabını kullanması için ikna ettiğini aktardı.

H.Ç.'nin ifadelerinin ardından polis ekipleri Abdülkadir B.'yi gözaltına aldı. Abdülkadir B.'nin daha önce de aynı yöntemle 110 bin liralık vurgun yapmak suçundan gözaltına alındığını ve tutuklandığını tespit edildi. Eminiyetteki işlemleri tamamlanan Abdülkadir B., adliyeye sevk edildi.

Abdülkadir B.'nin esinlendiği annesi Fransız pilot karakterinin, bir dolandırıcının gerçek hayatının konu edildiği 'Sıkıysa yakala' filminde Leonardo Dicaprio tarafından canlandırılan Frank Abagnale Jr'nin hayat hiyakesiyle örtüşmesi dikkat çekti. (Zaman)
SIKIYSA YAKALA'YA ÖZENİNCE...

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Annesi Fransız pilot olunca ne değişiyor, böyle saçma haber görmedim :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
iki ayaklı miyav miyav diye bağırır pisi pisi deyince gelir. cevabı başlıkta saklı. bil bakalım bu nedir. şimdi haberi anladın sanırım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ben birsey anlamadim. Pilotum deyip ne satmis? Filmdeki karakterle ne alakasi var? Haber tam degil. Anlasilmiyor. Bir el atin. Biz daha iyi yorum yaziyoruz sizin habere :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Aziz Nesin geliyor aklıma;Yazık....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000