06 Kasım 2009, Cuma 12:06:56

SİİRT'TE HELİKOPTER DÜŞTÜ! (GÜNCELLENDİ)

Siirt'te bir askeri helikopterin düştüğü ve iki askerin yaralandığı öğrenildi.
  • Savaşı yaşamayan hiç kimse Güneydoğuda askerlerin ne çektiğini bilemez.Burdan ahkam kesenler dilerim bu duyguyu yaşarlar.
  • Nankörler için canını veren, onları koruyan bu orduyu dağıtalım gitsin, herkes rahat etsin...
  • sivil bir pilotla askeri bir pilotu karşılaştıran arkadaş uzayda yaşıyor sanırım... savaş diye bir şey duymamış sanırım, ankaradan, istanbuldan izmirden hissedilmiyor olabilir ama doğuda insanlar birbirini öldürüyor... kaldı ki askeri pilotlar milyar dolarlık sistemlerin takip ettiği yerdeki milyar dolarlık sistemlerden faydalanarak uçmuyorlar... ayrıca yaptığı işi para için yapmadığı da açıkça ortada... bu insanların içindeki vatan sevgisini bitirelim bence de nasıl olsa bir tek onlar kaldı...
  • ben de normal zeka düzeyinde bir insan sanıp yorumunu eleştirmiştim...
  • Saygıdeğer kobra pilotlarımız. Cansiperane görev yapmayın lütfen. Elinize yeşil sarı kırmızı bez çaputları alın,bunu bir sopaya bağlayın,ayağınızada lastik ayakkabı giyin, zafer işareti filan yapın Bakın görün size bütün milletvekilleri madalya veririler. Laleli bile sizi sever.
  • ..laleli sen camine gidip yukarısıyla mailleşsene seni biz anlamıyoruz nasıl olsa
  • Rahatın yerinde otururken vicdansız yorumlar yapmak kolay olsa gerek ki kahraman pilotlarımızın canına bile saygın olmadan kin dolu yorum yazıyorsun. İsim vermeden kin kusmak kolay tabi...Pilotlarımıza acil şifalar diliyorum.
  • Anlamıyorum, sen orada operasyonlarda canını ver, adam burada PKK amigoluğu yapıyor. Dağdaki hayvanları indiriyor, İmralıya arkadaş gönderiyor. Ya verin bu vatanı, ya da başımızdakilerden kurtulup savunalım bu vatanı...
  • Kendimizi küçük görmeyelim İtalyanlara F-16 eğitiimi verdik bir okadar da isteyen var.kaza yapan arkadaşlara da acil şifalar.
  • Leleli lions Tuncer Tüzmen diyorlar. Doğrumudur.

Siirt ili Eruh kırsalında bir askeri helikopterin düştüğü ve 2 askerin yaralandığı bildirildi.

Alınan bilgilere göre, Şırnak 23. Tümen Komutanlığı'na bağlı bir Kobra helikopterin Siirt'in Eruh ilçe kırsalında yürütülen operasyon bölgesine intikal ettiği sırada henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı düştüğü öğrenildi.

İlk belirlemelere göre helikopterde bulunan 2 askeri personel yaralandığı ifade edildi.

13:16

TSK'nın resmi sitesinde de bununla ilgili bir açıklama yapıldı. Açıklama şöyle:

"Bugün öğleye doğru Siirt bölgesinde bir silahlı helikopter düşmüştür.
Helikopterin iki pilotu yaralı olarak kurtarılmış olup, Şırnak Askerî Hastanesinde tedavi altına alınmışlardır.

Konu ile ilgili detaylı incelemeye başlanmıştır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

 

SİİRT'TE HELİKOPTER DÜŞTÜ! (GÜNCELLENDİ)

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Misafir ~ 14 yıl önce
Savaşı yaşamayan hiç kimse Güneydoğuda askerlerin ne çektiğini bilemez.Burdan ahkam kesenler dilerim bu duyguyu yaşarlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Nankörler için canını veren, onları koruyan bu orduyu dağıtalım gitsin, herkes rahat etsin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sivil bir pilotla askeri bir pilotu karşılaştıran arkadaş uzayda yaşıyor sanırım... savaş diye bir şey duymamış sanırım, ankaradan, istanbuldan izmirden hissedilmiyor olabilir ama doğuda insanlar birbirini öldürüyor... kaldı ki askeri pilotlar milyar dolarlık sistemlerin takip ettiği yerdeki milyar dolarlık sistemlerden faydalanarak uçmuyorlar... ayrıca yaptığı işi para için yapmadığı da açıkça ortada... bu insanların içindeki vatan sevgisini bitirelim bence de nasıl olsa bir tek onlar kaldı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ben de normal zeka düzeyinde bir insan sanıp yorumunu eleştirmiştim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Saygıdeğer kobra pilotlarımız. Cansiperane görev yapmayın lütfen. Elinize yeşil sarı kırmızı bez çaputları alın,bunu bir sopaya bağlayın,ayağınızada lastik ayakkabı giyin, zafer işareti filan yapın Bakın görün size bütün milletvekilleri madalya veririler. Laleli bile sizi sever.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
..laleli sen camine gidip yukarısıyla mailleşsene seni biz anlamıyoruz nasıl olsa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Rahatın yerinde otururken vicdansız yorumlar yapmak kolay olsa gerek ki kahraman pilotlarımızın canına bile saygın olmadan kin dolu yorum yazıyorsun. İsim vermeden kin kusmak kolay tabi...Pilotlarımıza acil şifalar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Anlamıyorum, sen orada operasyonlarda canını ver, adam burada PKK amigoluğu yapıyor. Dağdaki hayvanları indiriyor, İmralıya arkadaş gönderiyor. Ya verin bu vatanı, ya da başımızdakilerden kurtulup savunalım bu vatanı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kendimizi küçük görmeyelim İtalyanlara F-16 eğitiimi verdik bir okadar da isteyen var.kaza yapan arkadaşlara da acil şifalar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Leleli lions Tuncer Tüzmen diyorlar. Doğrumudur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000