11 Ağustos 2017, Cuma 10:21:23

Siirt heyeti Bakan Arslan'la uçak seferleri için görüştü

Siirt Valisi Ali Fuat Atik başkanlığındaki Siirt heyeti, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Aslan'ı Ankara'da ziyaret ederek, Siirt'e uçak seferlerinin yeniden başlatılması talebinde bulundu.
  • SİİRT ÜZERİNDEN SİYASET YAPANA SİİRTTE 60 YILDIR YAŞAYAN BİR SİİRTLİ OLARAK HAKKIMI HELAL ETMİYORUM.
  • Ethem sancak siirtli olması siirt in başına gelmiş en talihsiz olaydır.Bana deyin Ethem sancak şimdiye kadar siirt için ne yaptı adamın elinden gelse bir kaşık suda bogacak siirt i.Ama yalakalar adamın arkasından atıyor önünde el pençe .Ama yakında siyasiler damlar erkek olan siyasileri içeri sokmayalim ama nerdeeee
  • Ethem sancak bu ülkenin üzerinden elini ayağını çek. bıktık sen ve senin gibi işbirlikçi menfaatçi tatlı su tücarlarından/müslümanlarından. Madem adamsın memleketinin havalimanını yap hibe et. Belki de edersin de on katını almışsındır:)
  • Eniştenin buna bir el atması lazim
  • Büryan kebabı ve Siirt peynirini gibi muhteşem lezzetleri çıkaran Siirt, havayolu ulaşımını fazlası ile hak ediyor. Bu arada İstanbul'da bu lezzetleri Fatih'te Kadınlar Pazarında bulabilirsiniz. Afiyet olsun.
  • Hani derlerya istanbulun yarisi sivasli diye. Iste o koca bir yalan. Sorsaniz cevrenizdeki arkadaslarinizdan 5te 1i mutlaka siirtlidir. Istanbulun fethinde bu topraklara yerlesmistir. Ve batmani zengin eden siirt halkidir. Ucak otobus ve arac kiralama ile siirte ulasilabiliyor. Yazik gunah. Biran once yeni havalimani yapilmali. Ve hatta botan nehri turizme acilmalidir. Tepelerinde kartal gezen vadiler bos kalmamali yatirim yapilmalidir..
  • Kardeş im...tokat ve Siirt için Bora jet in 3 uçağını kiralayın gitsin gelsin
  • Borajet den başka çare yok
  • Hacı Embraerler model ucaklar hazır hemen operasyona baslayabılırler. Sadece gercekten halkın magduriyetını giderin. Borajet battı, kapandı-kapanacak. Ama THY de gordu Embraer ucakları cok verimli. Yıllarca yeni havalimanını bekletmeyın. 319-320 ya da 737 ile cok riskli oralar. Allah korusun en ufak bir olumsuz durumun hesabını kımse veremez.. Sayın Emine Erdoğan hanım efendinin memleketi neden aşılamadı hala anlamıs degılım.. hem uçak var hemde ucuracak ekip var. Bu hazır sistem tam dagılmadan bence biran önce prosedurler aşılmalı. Hayırlısı bakalım.
  • ethem abialır 3-5 falcon 7X koyar oraya

Siirt Valisi Ali Fuat Atik başkanlığındaki Siirt heyeti, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Aslan'ı Ankara'da ziyaret ederek, Siirt'e uçak seferlerinin yeniden başlatılması talebinde bulundu.

Heyette, Siirt Valisi Atik, AK Parti Siirt Milletvekili Yasin Aktay, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, AK Parti MKYK Üyesi Ethem Sancak, İl Özel İdare Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu yer aldı.

Heyet, Siirt'e uçak seferlerinin başlatılmasının yanı sıra Siirt'in karayolu ulaşımındaki sıkıntıların giderilmesi talebinde bulundu.

Yapılan görüşmelerin ardından Devlet Hava Meydanları Genel Müdürlüğünden bir heyetin Siirt'e gelerek, havaalanında incelemede bulunacağı belirtildi.

Siirt heyeti Bakan Arslan'la uçak seferleri için görüştü

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

ZEKERİYA B. ~ 7 yıl önce
SİİRT ÜZERİNDEN SİYASET YAPANA SİİRTTE 60 YILDIR YAŞAYAN BİR SİİRTLİ OLARAK HAKKIMI HELAL ETMİYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ya herro ya merro ~ 7 yıl önce
Ethem sancak siirtli olması siirt in başına gelmiş en talihsiz olaydır.Bana deyin Ethem sancak şimdiye kadar siirt için ne yaptı adamın elinden gelse bir kaşık suda bogacak siirt i.Ama yalakalar adamın arkasından atıyor önünde el pençe .Ama yakında siyasiler damlar erkek olan siyasileri içeri sokmayalim ama nerdeeee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ethem sancak ~ 7 yıl önce
Ethem sancak bu ülkenin üzerinden elini ayağını çek. bıktık sen ve senin gibi işbirlikçi menfaatçi tatlı su tücarlarından/müslümanlarından. Madem adamsın memleketinin havalimanını yap hibe et. Belki de edersin de on katını almışsındır:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yusuf ~ 7 yıl önce
Eniştenin buna bir el atması lazim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Siirt ~ 7 yıl önce
Büryan kebabı ve Siirt peynirini gibi muhteşem lezzetleri çıkaran Siirt, havayolu ulaşımını fazlası ile hak ediyor. Bu arada İstanbul'da bu lezzetleri Fatih'te Kadınlar Pazarında bulabilirsiniz. Afiyet olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Siirtli ~ 7 yıl önce
Hani derlerya istanbulun yarisi sivasli diye. Iste o koca bir yalan. Sorsaniz cevrenizdeki arkadaslarinizdan 5te 1i mutlaka siirtlidir. Istanbulun fethinde bu topraklara yerlesmistir. Ve batmani zengin eden siirt halkidir. Ucak otobus ve arac kiralama ile siirte ulasilabiliyor. Yazik gunah. Biran once yeni havalimani yapilmali. Ve hatta botan nehri turizme acilmalidir. Tepelerinde kartal gezen vadiler bos kalmamali yatirim yapilmalidir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tokat lı ~ 7 yıl önce
Kardeş im...tokat ve Siirt için Bora jet in 3 uçağını kiralayın gitsin gelsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Borajet ~ 7 yıl önce
Borajet den başka çare yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Embraer ~ 7 yıl önce
Hacı Embraerler model ucaklar hazır hemen operasyona baslayabılırler. Sadece gercekten halkın magduriyetını giderin. Borajet battı, kapandı-kapanacak. Ama THY de gordu Embraer ucakları cok verimli. Yıllarca yeni havalimanını bekletmeyın. 319-320 ya da 737 ile cok riskli oralar. Allah korusun en ufak bir olumsuz durumun hesabını kımse veremez.. Sayın Emine Erdoğan hanım efendinin memleketi neden aşılamadı hala anlamıs degılım.. hem uçak var hemde ucuracak ekip var. Bu hazır sistem tam dagılmadan bence biran önce prosedurler aşılmalı. Hayırlısı bakalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ethem ~ 7 yıl önce
ethem abialır 3-5 falcon 7X koyar oraya

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000