15 Nisan 2010, Perşembe 08:24:22

Şiilere '11 Eylül'ü yaşatacaklardı!

Irak'ta El Kaide militanlarının 11 Eylül benzeri bir saldırı yapma planlarının açığa çıkarılarak engellendiği bildirildi.
  • Haber Amerikan kaynaklı ve yalan.Hepsi Müslüman olan şii,sünni,alevileri birbirine düşürmek istiyorlar.Maalesef biz müslümanlar bu oyunlara hep kanıyoruz.Filistinde Haması Elfetihe düşürdüler,İsrael birbirine kırdırıyor. Afkanistanda öyle,hatta Türkiye de de bunu deniyorlar ama bir türlü başaramıyorlar.Çünkü biz hepimiz bir milletiz.İnşaallah muaffak olamazlar.Saygılar.
  • Madem siz irakli sunniler imam ali ve huseyine seviyosunuzda. nicin bombalamaya calisiyorsunuz? Bunu bizlere yezidler bile yapmadi yoksa gerceklerin ortaya cikacagini mi tahmin etiniz? Yeter artik bu al qaida ya dur diyelim komsu komsuyu olduruyor !!!!!!!!
  • CIA yeni eylem planları yapıyor anlaşılan. Dünya üzerinde oynanan tüm bu oyunları kınıyorum. Kapitalistler artık insanoğlunun yakasını bıraksınlar.Kendi para dağlarında kokuşarak yok olsunlar.
  • ABD (Ingiliz)isgal gucleri , ellerindeki mevcut propaganda makinesiyle muslumani, muslumana kirdirma siyasetini 7 yildir basariyla yurutmekte. Bugun Sii yarin Suni cami veya baska meydanlarini kendisi bombalayip BU propaganda makinesini kullanip sucu Sii veya Suni mensuplara atarak ortada KIN yaratmak istemekte. Benim su an evimin kapisinda bomba patlasa kimin yaptigini bilemezken bu makina patlar patlamaz sucluyu buluyor. Sizde alet oluyorsunuz boylece bu oyuna.....

İki üst düzey Irak güvenlik yetkilisi, militanların uçak kaçırıp Şiilerin kutsal mekanlarına intihar saldırısı düzenlemeyi planladıklarını açıkladı.

Planla ilgili iki kişinin yakalandığını belirten yetkililer, süren soruşturma nedeniyle geçen hafta Necef Havaalanı'nın günlerce, Bağdat Havaalanı'nın ise saatlerce kapatıldığını söylediler.

Washington'daki iki üst düzey ABD istihbarat yetkilisi de planı doğruladı, ancak militanların planlarında ne kadar ileri gittiklerinden ya da planlarını başarıyla gerçekleştirme imkanlarının olup olmadığından emin olmadıklarını belirtti.

Yetkililer saldırı planının mezhep çatışmasını yeniden başlatmayı amaçladığını söylediler.
 

Şiilere '11 Eylül'ü yaşatacaklardı!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Haber Amerikan kaynaklı ve yalan.Hepsi Müslüman olan şii,sünni,alevileri birbirine düşürmek istiyorlar.Maalesef biz müslümanlar bu oyunlara hep kanıyoruz.Filistinde Haması Elfetihe düşürdüler,İsrael birbirine kırdırıyor. Afkanistanda öyle,hatta Türkiye de de bunu deniyorlar ama bir türlü başaramıyorlar.Çünkü biz hepimiz bir milletiz.İnşaallah muaffak olamazlar.Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Madem siz irakli sunniler imam ali ve huseyine seviyosunuzda. nicin bombalamaya calisiyorsunuz? Bunu bizlere yezidler bile yapmadi yoksa gerceklerin ortaya cikacagini mi tahmin etiniz? Yeter artik bu al qaida ya dur diyelim komsu komsuyu olduruyor !!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
CIA yeni eylem planları yapıyor anlaşılan. Dünya üzerinde oynanan tüm bu oyunları kınıyorum. Kapitalistler artık insanoğlunun yakasını bıraksınlar.Kendi para dağlarında kokuşarak yok olsunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ABD (Ingiliz)isgal gucleri , ellerindeki mevcut propaganda makinesiyle muslumani, muslumana kirdirma siyasetini 7 yildir basariyla yurutmekte. Bugun Sii yarin Suni cami veya baska meydanlarini kendisi bombalayip BU propaganda makinesini kullanip sucu Sii veya Suni mensuplara atarak ortada KIN yaratmak istemekte. Benim su an evimin kapisinda bomba patlasa kimin yaptigini bilemezken bu makina patlar patlamaz sucluyu buluyor. Sizde alet oluyorsunuz boylece bu oyuna.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000