20 Eylül 2008, Cumartesi 15:24:51

Şiddetli türbülans korkuttu

Türbülansa giren Çin uçağındaki 6 yolcu ağır yaralandı. Boyun bölgesinde zedelenme oluşan ve bazı kemikleri kırılan yolcular, uçak Bali’ye indikten sonra hastanelere kaldırıldı.
  • Bu hürriyet nedense havacılık haberlerini hep abartarak veriyo, arprthbr e bakmasan gerçek olduğuna inanacak insan.
  • ve hürriyet söyle diyor : ,,...Havaalanı'na indiğinde [ucagin] gövdesindeki yırtığı görenler şoke oldu..." Qantas a döndü bu olay...
  • Hürriyet "uçak havada yırtıldı" diye yazmış ???

Çin Havayolları’na ait Boeing 747-400 uçağı türbülansa girdi. Uçakta bulunan  yolculardan 11’i yaralandı. Bazı yolcuların bacaklarının kırıldığı belirtildi. 338 yolcu ve 19 kişilik uçuş ekibi bulunan CI - 687 sefer sayılı uçak Tayvan’ın Taipei kentinden, Endonezya’nın Denpasar Bali şehrine gitmek üzere havalandı.

Normal seyrinde uçuşuna devam eden uçak, Bali’ye 30 dakikalık mesafe kala çok şiddetli türbülansa girdi. Şiddetle sarsılan uçaktaki yolcular kemerlerini bağlasa da 11 yolcu türbülans sırasında yaralandı.  6 yolcunun bacaklarında kırıklar meydana geldiği ve boyunlarında ciddi hasar oluştuğu ifade edildi.

5 yolcu da hafif şekilde yaralandı. Korku dolu dakikaların yaşandığı uçak  başka bir sorun yaşamadan Denpasar’ a iniş yaptı. Yaralılar, derhal bölgedeki hastanelere nakledildi.

Sağlık Bakanlığı yetkilisi, yaraların kırılmış bacaklar ve diğer kemik kırıkları şeklinde olduğunu açıkladı.

Şiddetli türbülans korkuttu

Yorumlar

Abartma ~ 16 yıl önce
Bu hürriyet nedense havacılık haberlerini hep abartarak veriyo, arprthbr e bakmasan gerçek olduğuna inanacak insan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
ve hürriyet söyle diyor : ,,...Havaalanı'na indiğinde [ucagin] gövdesindeki yırtığı görenler şoke oldu..." Qantas a döndü bu olay...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Hürriyet "uçak havada yırtıldı" diye yazmış ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000