19 Nisan 2015, Pazar 15:05:56

SICAK HAVA BALONUNDAN ATLADI

Kapadokya'da, Danimarkalı sporcu Bent Kock Nielsen, sıcak hava balonundan paraşütle atladı.
  • Simdiki parasut ogretmenleri ise amator kızlarla geceleri esrar alemleri yapiyorlar. Hey gidi THK, Osman doneminde nereden nereye geldi
  • Guzel bir haber. Bir sorum olacak. Bu arkadas her yaninda parasutunu de mi goturuyor yoksa odunc parasut mu bulmus ? Nereden pat diye parasut bulmus vs. vs. ? Ben de yurtdisina gittigimde hosuma giden bir yerde hadi buradan bir parasut ile atlayayim dedigimde yapabilir miyim ?
  • Yamaçparaşütü, yelken kanat, paraşüt vs.. Hepsi bitti. İnönü gibi muhteşem potansiyele sahip bir yeri GOLF SAHASI yapan zihniyetten ne beklenenilirki
  • Bizim de THKmız vardı bu işlerle uğraşan. Asker emmiler yedi bitirdi.
  • Bu işlerin KRALINI vakti zamanında THK yapıyordu. Tabi ÇİFTLİK'e dönüşmeden önceki zamanlar. Çok sağlam arkadaşlarımız vardı hala da var ama kurum O KURUM değil artık yazık.
  • Hakan hocam senin ne isin var oralarda, sanki hic parasutle atlamamis gibi, adamin pesinden geliyorsun
  • Cavcav o yillar planorden de atlamisti
  • Balondan atlama icraatı ülkemizde ilk kez 1987 de Cavit Kökten tarafından yapılmış idi. Bilgi amaçlı yazıyorum, THK nın gerçekten THK olduğu zamanlarda çok başarılı ve harika işler yapılıyordu.

Kapadokya'da, Danimarkalı sporcu Bent Kock Nielsen, sıcak hava balonundan paraşütle atladı.

Sivil Havacılık Nevşehir Temsilciliğinden özel izin alan Kock, Uçhisar beldesinden havalanan balonla yaklaşık bin 500 metre yüksekliğe çıktı. Buradan atlayışını gerçekleştiren Kock, bir süre havada süzüldükten sonra paraşütünü açarak yere indi.

Danimarkalı paraşütçü, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'ye ilk defa geldiğini, Kapadokyada balonları gördüğünü ve çok hoşuna gittiğini söyledi.

Daha önce farklı ortamlarda paraşütle atlayış gerçekleştirdiğini aktaran Kock, "Balonları gördüğüm zaman acaba 'balondan da atlayış yapabilirmiyim' diye düşündüm ve atlamaya karar verdim. Uçuş çok başarılı geçti" dedi.

Göreme Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Mustafa Durmaz ise bu tür etkinliklerin bölgede olmasının bölgenin tanıtımına önemli katkı sağlayacağını kaydetti.







SICAK HAVA BALONUNDAN ATLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Simdiki parasut ogrt ~ 9 yıl önce
Simdiki parasut ogretmenleri ise amator kızlarla geceleri esrar alemleri yapiyorlar. Hey gidi THK, Osman doneminde nereden nereye geldi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Parasut sorusu ~ 9 yıl önce
Guzel bir haber. Bir sorum olacak. Bu arkadas her yaninda parasutunu de mi goturuyor yoksa odunc parasut mu bulmus ? Nereden pat diye parasut bulmus vs. vs. ? Ben de yurtdisina gittigimde hosuma giden bir yerde hadi buradan bir parasut ile atlayayim dedigimde yapabilir miyim ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yamaçparaşütü, yelken kanat, paraşüt vs.. Hepsi bitti. İnönü gibi muhteşem potansiyele sahip bir yeri GOLF SAHASI yapan zihniyetten ne beklenenilirki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bizim de ~ 9 yıl önce
Bizim de THKmız vardı bu işlerle uğraşan. Asker emmiler yedi bitirdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Paraşütçülük ~ 9 yıl önce
Hele bir Paraşüt Okulu vardı ki, tam anlamıyla bir akademiydi. Asker askerliğini yapsın, başka birşeye bulaşmasın. Cılkını çıkardılar.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu işlerin KRALINI vakti zamanında THK yapıyordu. Tabi ÇİFTLİK'e dönüşmeden önceki zamanlar. Çok sağlam arkadaşlarımız vardı hala da var ama kurum O KURUM değil artık yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hakan hocam senin ne isin var oralarda, sanki hic parasutle atlamamis gibi, adamin pesinden geliyorsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Cavcav o yillar planorden de atlamisti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THK-1987 ~ 9 yıl önce
Balondan atlama icraatı ülkemizde ilk kez 1987 de Cavit Kökten tarafından yapılmış idi. Bilgi amaçlı yazıyorum, THK nın gerçekten THK olduğu zamanlarda çok başarılı ve harika işler yapılıyordu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kökten Hocam ~ 9 yıl önce
Kökten Hoca gibi onurlu kişilikli teknisyenlerin hakkı icin bile savasmıs bir adam gelmedi THK ya . sonunda onu da küstürdüler. ne de olsa o kadar yalanın dolanın talanın içinde çok temiz kalıyordun Kökten Hocam.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000