08 Eylül 2008, Pazartesi 10:52:43

Sıcak Bir Merhaba!

Havacılık dünyasında olup biten her şeyi bilgisayar ortamında yaşayan sanal havacılar bundan sonra sizler için AirportHaber ve Airport TV’de sanal havacılığın gündemini belirleyecekler.
  • Sevgili Erim ve Evrim hocalarım. Program tek kelimeyle süper. Tam FS tutkunlarına göre. Başarılarınızın devamını diler saygılarımı sunarım.
  • evrim ve erim abi ben anadolu lisesinde okuyorum.pilot olmak istiyorum.olabilme sansım var mı?bu amşam ki yayında biraz bahsede bilir misin selamlar
  • Sevgili Kardeşim Erim ve Evrim Bey.Gönlünde havacılık sevdası olan herkes sizlerden az çok bilgi ve yardım desteği almıştır.Bundan böyle Televizyonda farklı çalışmalarınızın gene bu işe gönül vermiş arkadaşlara destek olacağına inanıyor ve yeni programlarda sizleri görmek dileğiyle tebrik ediyorum
  • Evrim Abime başarılar (:...
  • vah vah diyen şahısa ; böyle bir eleştiri yapmak için adamların ter akıtıp kurduğu imkanları değil kendi imkanlarını kullan . kaç kişiye ulaşıyosun gör , ondan sonra yorum yap . Zonta
  • Sanal havacılık kimlerin eline düşmüş,üzüldüm doğrusu.Sanal da olsa bu hobinin de bir saygınlığı olmalı.
  • Airport TV yayının başlayacığını duyunca ,sanal havacılar olarak böyle bir programı bekler olmuştuk. Artık sanal trafik daha yoğun olacak demektir. ATC'ler kolay gelsin.
  • Sanal havacılık adına büyük bir gelişme, çalışmalarınızdan ötürü sizleri kutluyorum, tüm camiaya hayırlı uğurlu olsun.
  • Erim ve Evrim hocalarımıza yıllardır bizlere ayırdıkları zamanları ve görüntülü basında yaptıkları ve yapacakları herşey için, ayrıca Airport TV'nin yönetim ve çalışanlarına tüm samimiyetimle başarılar diliyorum. İyiki varsınız. Hayırlı olsun dileklerimle.
  • Evrim'cim ve sevgili Erim FUNDA;öncelikli ''bizim''kanalımız oldu artık,tebrikler,lakin maalesef kablo tv kullanıyorum airport tv ye başka hangi kanallardan ulaşabilirim?Teşekkürler!...

Değerli havacılık dostları 10 seneyi aşkın bir süredir Türkiye'de ve tüm dünyada çok popüler olan sanal havacılığı tanıtmak ve yaygınlaştırmak için çaba gösteriyoruz. Bu süre zarfında bu amaç için çalışırken ve bu hobiyi anlatmaya çalışırken birçok engellerle karşılaştık.

Kendimizi ifade edeceğimiz doğru platformlar aradık. Bu arayış süresince bazı yerler bizlere çok yardımcı olup kucak açarken bazı yerlerde görmezden geldi. Belki de doğru platform bulamayıp bu hobiyi anlatamadık, tanıtamadık.

Ancak artık en doğru platform olan ve bize sonuna kadar destek veren Airporthaber.com ve Airport TV'de bu hobiyi sizlere tanıtmaya çalışacağız. Sizleri platformun ve bu hobinin bir parçası olmaya çağırıyoruz. Öncelikle tüm AirportHaber.com ve Airport TV Ailesine bizi de aralarına aldıkları ve bu ailenin bir ferdi olarak kabul ettikleri için teşekkür etmek istiyorum.

Biz havacıların yada gözü ve kulağı göklerde olan havacılık tutkunlarının günün her saatinde önlerinde açık olan AirportHaber.com’dan her hafta Sanal Havacılık dünyasında ki  gelişmeleri, yeni çıkan ürünleri, düzenlenen ve düzenlenecek olan organizasyon haberlerini  ve sanal havacılıkla ilgili tüm bilmek istediklerinizi sizler ile paylaşacağım.

Sanal havacılıkla ilgili bilmek istedikleriniz, aklınıza gelen tüm soruları bizimle paylaşın. Sizlere en doğru ve güncel haberleri buradan ulaştırmaya çalışacağız.

Bu haftanın sanal havacılık dünyası için belki de en güzel haberi, daha test yayınında olmasına rağmen evlerimizde kumandayı eşlerimizden saklamamıza neden olan Airport TV ekranlarında hafta içi her gün, Ivao ve Vatsim Ortamlarında Onur Air Virtual'ın başkanı olan Evrim Sutel ile birlikte yapacağımız programda siz dostlarımız ile birlikte olmamız.

Bu programda sanal havacılıkta kullanılan cihaz, PC, uçakları tanıyacağımız gibi bunun yanında bu hobiyle uğraşan insanları da yakından tanıma fırsatımız olacak. Stüdyo konuklarımız ile birlikte uçarken öğreneceğiz, uçarken eğleneceğiz.  Bu programda uçak tiplerinin eğitimleri, kullanılan program ve cihazların tanıtımı yanında konuklarımız ile eğlenceli sohbetler sizleri bekliyor. Hafta içi her akşam evlerinize konuk olacağız. Biz uçuş müsaadesini kuleden aldık. Bu keyifli uçuşa Türkiye'nin en genç ve en havalı kanalında sizleri de bekliyoruz.

Unutmayın her gün saat 19:00 de Airport TV de sizler ile bulaşmak için sabırsızlanıyoruz.

Erim Funda
Uluslarası Sanal Havacılık  
Organizasyonu Türkiye Başkanı

Erim Funda - Evrim Sutel

Sıcak Bir Merhaba!

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Hidayet ~ 15 yıl önce
Sevgili Erim ve Evrim hocalarım. Program tek kelimeyle süper. Tam FS tutkunlarına göre. Başarılarınızın devamını diler saygılarımı sunarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PİLOTLUK TUTKUSU ~ 16 yıl önce
evrim ve erim abi ben anadolu lisesinde okuyorum.pilot olmak istiyorum.olabilme sansım var mı?bu amşam ki yayında biraz bahsede bilir misin selamlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mustafa SELCUK ~ 16 yıl önce
Sevgili Kardeşim Erim ve Evrim Bey.Gönlünde havacılık sevdası olan herkes sizlerden az çok bilgi ve yardım desteği almıştır.Bundan böyle Televizyonda farklı çalışmalarınızın gene bu işe gönül vermiş arkadaşlara destek olacağına inanıyor ve yeni programlarda sizleri görmek dileğiyle tebrik ediyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Burak Tiftikçi ~ 16 yıl önce
Evrim Abime başarılar (:...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emre ~ 16 yıl önce
vah vah diyen şahısa ; böyle bir eleştiri yapmak için adamların ter akıtıp kurduğu imkanları değil kendi imkanlarını kullan . kaç kişiye ulaşıyosun gör , ondan sonra yorum yap . Zonta

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatsim Sanal Pilotu ~ 16 yıl önce
Sanal havacılık kimlerin eline düşmüş,üzüldüm doğrusu.Sanal da olsa bu hobinin de bir saygınlığı olmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TosunKpt ~ 16 yıl önce
Airport TV yayının başlayacığını duyunca ,sanal havacılar olarak böyle bir programı bekler olmuştuk. Artık sanal trafik daha yoğun olacak demektir. ATC'ler kolay gelsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakan Bayat ~ 16 yıl önce
Sanal havacılık adına büyük bir gelişme, çalışmalarınızdan ötürü sizleri kutluyorum, tüm camiaya hayırlı uğurlu olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Koray BİÇER ~ 16 yıl önce
Erim ve Evrim hocalarımıza yıllardır bizlere ayırdıkları zamanları ve görüntülü basında yaptıkları ve yapacakları herşey için, ayrıca Airport TV'nin yönetim ve çalışanlarına tüm samimiyetimle başarılar diliyorum. İyiki varsınız. Hayırlı olsun dileklerimle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adem BÜRCÜ ~ 16 yıl önce
Evrim'cim ve sevgili Erim FUNDA;öncelikli ''bizim''kanalımız oldu artık,tebrikler,lakin maalesef kablo tv kullanıyorum airport tv ye başka hangi kanallardan ulaşabilirim?Teşekkürler!...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000