22 Temmuz 2014, Salı 10:03:32

SHGM'DEN YETKİ AÇIKLAMASI

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, bakım hizmeti veren kuruluşlarının hangi yetkilerinin bulunduğunu ve hangilerinin yetkilerinin askıya alındığını internet sitesinden kamuoyuna açıklamaya başladı.
  • Arkadaşlar şu an için askıya alınma durumu ciddileşti mi bilgisi olan var mı ? Bu zamana kadar askıda beklemiş şu an için kapanma durumu nedir ?
  • Askıya alınması durumuunda mats ın kapanması gerçekleşirse çalısanların madur olma durumu ne olacaktır?
  • matsın yetkisi 31 MAYIS 2012 TARİHİNDE BELGESİ ASKIYA ALINMIŞTIR.Ama Ne SHGM ne de DHMI konuya el atmamiştir.madem bu işler bu kadar kolay bizde 2-3 arkadaş toplanalım gecici izinle aprona girelim 2-3 ucağa gidelim ekmeğimize bakalım :D oh ne ala memleket :)
  • mats'ın yetkisi askıya alınmış, Antalya'da nasıl hizmet veriyor ??? Bilgisi olan aydınlarabilir mi? Easa yetkileri de askıya alınmıştı ? Başka birinin adına mı çalışıyorlar acaba ?

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, havacılık işletmelerinin bakım konusundaki yetki kargaşasına son verdi.

SHGM’ye ait internet sitesinde havacılık işletmeleri başlığı altında yer alan bakım kuruluşları bölümünde SHY 145 onaylı bakım kuruluşlarının listesi yayınlandı.

İnternet sitesinde liste olarak verilen bakım kuruluşlarının üs, hat, motor, komponent gibi alanlarda hangi kategoride hizmet vereceklerine ilişkin açıklamalar yer aldı.

Ayrıca bakım yetkileri tamamen ve kısmen alınan kuruluşların da açıklamalarının bulunduğu listede Mats, Prima, Tarkim, Skyline, 2’nci Hava İkmal ve Emair şirketlerinin yetkilerinin ya tamamen ya da kısmen askıya alındığı notu da dikkat çekti. SHGM’nin listeyi sürekli güncelleyerek bakım konusunda yetki kargaşasına son vermeyi hedeflediği öğrenildi.

LİSTEYE GİTMEK İÇİN TIKLAYIN...
 

SHGM'DEN YETKİ AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

teknisyen ~ 10 yıl önce
Arkadaşlar şu an için askıya alınma durumu ciddileşti mi bilgisi olan var mı ? Bu zamana kadar askıda beklemiş şu an için kapanma durumu nedir ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknik ~ 10 yıl önce
Askıya alınması durumuunda mats ın kapanması gerçekleşirse çalısanların madur olma durumu ne olacaktır?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mats ~ 10 yıl önce
matsın yetkisi 31 MAYIS 2012 TARİHİNDE BELGESİ ASKIYA ALINMIŞTIR.Ama Ne SHGM ne de DHMI konuya el atmamiştir.madem bu işler bu kadar kolay bizde 2-3 arkadaş toplanalım gecici izinle aprona girelim 2-3 ucağa gidelim ekmeğimize bakalım :D oh ne ala memleket :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mats ~ 10 yıl önce
mats'ın yetkisi askıya alınmış, Antalya'da nasıl hizmet veriyor ??? Bilgisi olan aydınlarabilir mi? Easa yetkileri de askıya alınmıştı ? Başka birinin adına mı çalışıyorlar acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
veli.. ~ 10 yıl önce
arkadaşlar bu liste günlük değil..Birkaç ay önceki bilgiler...
24haziran ~ 10 yıl önce
en son tarih olarak olarak 24 haziran 2014 u goruyorum... yani bu liste en fazla bir ay once revize edilmiş...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000