25 Temmuz 2014, Cuma 00:24:32

SHGM'DEN İSRAİL'E YENİ YASAK

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), bu akşam saatlerinde yaptığı açıklamayla İsrail seferlerinin ikinci bir bildiriye kadar İsrail'e seferleri yasakladı.
  • 25inde pegasus ile israilden istanbula ucusum vardi fakat iptal oldu magdur olmus durumdayim kac gun bekleyecegim ben gurion havalimaninda bilmiyorum surekli iptal etmesini biliyorlar fakat israildeki magdur vatandaslarini neden dusunmuyor turkiye? İsrail ucak gonderip aliyor vatandaslarini biz burda rezillik cekiyoruz! Bir an once turkiyede olmak istiyorum bir bilgisi olan yardimci olabilecek kisiler varmi?
  • Rahmetli Racih Tokaç için SHGM tarafından hiç bir duyarlılığın gösterilmemiş olması anlaşılır gibi değil. Din, iman, inanç, ahiret konularında mangalda kül bırakmayan mevcut SHGM yönetiminin SHGM'nin Web Sayfasında bir taziye mesajı dahi yayımlamamış olması hiçte insani değil. Yorumcu arkadaşımız haklı. Herşeyden önce insan olmak şart. Çalışanının emeğine ve hatırasına saygısı olmayanın yaptığı hiçbir işten kimseye fayda gelmez.Yok oruç tut, namaz kıl ancak en küçük bir konuda dahi insani sorumluluklarını yerine getirme. Ne farkın kaldı diğerlerinden. Zaten bunların gösteriş olduğunu herkes biliyor da... Bir araştırın, sorun, soruşturun sizlerden önce bu konularda neler yapılmış. Makamlar kalıcı değil ancak yapılan insani hareketler kalıcıdır.
  • İsrail hava sahasının belirli bölgelerinin başta da Türk taşıyıcıları olmak üzere havayolu taşıyıcıları tarafından güvenlik nedeniyle kullanılmaması için EUROCONTROL zaten gerekli önlemleri almış ve bu konuda gerekli olan NOTAM'ları da yayımlayarak tüm dünyaya duyurmuştur. Bu bölgelere yapılacak uçuşların uçuş planlarını da kabul etmediğini galiba SHGM hariç herkes biliyor. SHGM'nin yaptığı malumun ilanı yanı işgüzarlıktır. SHGM'ye tavsiyem bu tür işgüzarlıkları ve gereksizlikleri bir kenara bırakarak kendi işini yapmasıdır. Ya kardeşim havacılığı bilmiyorsanız bari insanlığı bilin. SHGM'ye uzun süre hizmet etmiş ve geçtiğimiz hafta içerisinde hakkın rahmetine kavuşmuş olan eski daire başkanlarından rahmetli Racih Tokaç için web sayfanızda bir taziye ilanı yayınlayın, ailesine, çoluna çocuğuna bir başsağlığı dileyin. Cenazesine bir celenk dahi göndermediğiniz gibi 2-3 persoelinizi günü birlik dahi olsa cenaze törenine göndermek insaniliğini gösterememiş olduğunuzu esefle izledik.
  • diğer havayolları ne durumda? ABD li taşıyıcılar devam kararı aldı.. Avrupa da başlayacaksa pastadaki payı kaybetmemek lazım..
  • israil kendi vatandaşını dışarda bırakmıyor yine. gecenin bir vakti atina üzerinden de olsa gönderiliyorlar!!!

Hafta başında İsrail'in başkenti Tel Aviv'deki Ben Gurion Havalimanı'na yapılan bombalı saldırılar sonrası Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), Tel Aviv'deki güvenlik sorunları nedeniyle TC tescilli hiçbir uçağın bu kente gitmek üzere kalkış yapmasına 24 saat süreyle izin verilmeyeceğini açıklamıştı.

Geçen 24 saat sonrası güvenlik problemlerinin devam ettiği gerekçesiyle İsrail'e uçuş yasağı yeniden 24 saat süreyle yapılamadı. 

İkinci 24 saatlik yasağın da bitmesine yakın Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, İsrail'deki güvenlik riskinin devam ettiğini belirterek ikinci bir açıklamaya kadar, uçuş yasağının devam ettiğini duyurdu.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHG), yasağın devam ettiğini şu ifadelerle duyurdu; "İsrail uçuşları ile ilgili güvenlik riski devam ettiğinden mevcut durumun bir sonraki açıklamaya kadar devam etmesine karar verilmiştir".

SHGM'DEN İSRAİL'E YENİ YASAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Ogrenci ~ 10 yıl önce
25inde pegasus ile israilden istanbula ucusum vardi fakat iptal oldu magdur olmus durumdayim kac gun bekleyecegim ben gurion havalimaninda bilmiyorum surekli iptal etmesini biliyorlar fakat israildeki magdur vatandaslarini neden dusunmuyor turkiye? İsrail ucak gonderip aliyor vatandaslarini biz burda rezillik cekiyoruz! Bir an once turkiyede olmak istiyorum bir bilgisi olan yardimci olabilecek kisiler varmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ztk ~ 10 yıl önce
israil vatandasini alir, bizimkiler hala ypk paralel,yok hangi gazete servisi,yok sabrimizi tasirma vs vs bos laf ebelerii... daha elcilik gorevlilerini bile alamadilar iraktan.. kusura bakma arkadas..
Racih Tokaç ~ 10 yıl önce
Rahmetli Racih Tokaç için SHGM tarafından hiç bir duyarlılığın gösterilmemiş olması anlaşılır gibi değil. Din, iman, inanç, ahiret konularında mangalda kül bırakmayan mevcut SHGM yönetiminin SHGM'nin Web Sayfasında bir taziye mesajı dahi yayımlamamış olması hiçte insani değil. Yorumcu arkadaşımız haklı. Herşeyden önce insan olmak şart. Çalışanının emeğine ve hatırasına saygısı olmayanın yaptığı hiçbir işten kimseye fayda gelmez.Yok oruç tut, namaz kıl ancak en küçük bir konuda dahi insani sorumluluklarını yerine getirme. Ne farkın kaldı diğerlerinden. Zaten bunların gösteriş olduğunu herkes biliyor da... Bir araştırın, sorun, soruşturun sizlerden önce bu konularda neler yapılmış. Makamlar kalıcı değil ancak yapılan insani hareketler kalıcıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
amn bee ~ 10 yıl önce
kardeşim bırakın bu insanlık ayagını yaw.. eline turk bayragi almamis adam gelms burda filistinliden cok savunma yapıyor. dunyanın her yanı harap, sorsan bi haber.. tutturmş filistn de filistn, zulum de zulum..
yardım etsn ~ 10 yıl önce
yerler insaniyetini :)
Şansa ~ 10 yıl önce
Vallahi artık orasını ben bilmem, "yerleri mi insaniyeti mi" yoksa bir başka türlü, senin için gereğini mi yaparlar. Bu biraz da tavuk yumurta horoz hesabı.... Artık şansa...
İşgüzarlık... ~ 10 yıl önce
İsrail hava sahasının belirli bölgelerinin başta da Türk taşıyıcıları olmak üzere havayolu taşıyıcıları tarafından güvenlik nedeniyle kullanılmaması için EUROCONTROL zaten gerekli önlemleri almış ve bu konuda gerekli olan NOTAM'ları da yayımlayarak tüm dünyaya duyurmuştur. Bu bölgelere yapılacak uçuşların uçuş planlarını da kabul etmediğini galiba SHGM hariç herkes biliyor. SHGM'nin yaptığı malumun ilanı yanı işgüzarlıktır. SHGM'ye tavsiyem bu tür işgüzarlıkları ve gereksizlikleri bir kenara bırakarak kendi işini yapmasıdır. Ya kardeşim havacılığı bilmiyorsanız bari insanlığı bilin. SHGM'ye uzun süre hizmet etmiş ve geçtiğimiz hafta içerisinde hakkın rahmetine kavuşmuş olan eski daire başkanlarından rahmetli Racih Tokaç için web sayfanızda bir taziye ilanı yayınlayın, ailesine, çoluna çocuğuna bir başsağlığı dileyin. Cenazesine bir celenk dahi göndermediğiniz gibi 2-3 persoelinizi günü birlik dahi olsa cenaze törenine göndermek insaniliğini gösterememiş olduğunuzu esefle izledik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
transit ~ 10 yıl önce
diğer havayolları ne durumda? ABD li taşıyıcılar devam kararı aldı.. Avrupa da başlayacaksa pastadaki payı kaybetmemek lazım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ztk ~ 10 yıl önce
bizimkiler siyasi hareket etmeye basladilar.. kims eoradaki vatandas neyapacak dusunmuyor..
yasak olsa ne olur ~ 10 yıl önce
israil kendi vatandaşını dışarda bırakmıyor yine. gecenin bir vakti atina üzerinden de olsa gönderiliyorlar!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000