09 Ekim 2017, Pazartesi 11:05:25

SHGM'den E-Vize duyurusu

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, Filistin vatandaşlarının E-Vize uygulaması kapsamına alındığını duyurdu.
  • Oradannñn
  • Ben de Amerika’yla olan vize krizi hakkında birşeyler yayınladılar sanmıştım. Filistin miş konu ! Ne olacak bu Filistinlilerin vize işi diye merak ediyordum, merakımı giderdiler. Sağ olun var olun...

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, Filistin vatandaşlarının E-Vize uygulaması kapsamına alındığını duyurdu.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nden konuya ilişkin şu açıklama yapıldı:

"İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğünün 30.09.2017 tarihli ve E.42352 sayılı yazısıyla 01.10.2017 tarihinden itibaren Filistin Vatandaşlarının E-Vize uygulaması kapsamına alındıkları bildirilmiştir.

Söz konusu yazıda; Schengen, ABD, İngiltere ve İrlanda’nın geçerli vizesi veya ikamet iznine sahip Filistin Umuma Mahsus Pasaport hamilleri ve ekte örneği gönderilen İsrail makamlarınca Filistinlilere düzenlenen seyahat belgesi hamillerinin e-vize uygulamasından yararlanacağı ve seyahat belgelerinin geçerlilik süresinin ülkemize girişten itibaren en az 6 ay olacağı belirtilmiştir.

Ayrıca, anılan ülke vatandaşlarının THY, Pegasus, Onur Air veya Atlasglobal Havayollarıyla seyahat etmeleri kaydıyla 30 güne kadar ikamet süreli tek girişli e-vizeyle turizm veya ticari amaçlı seyahatlerinde tüm havalimanı hudut kapılarımızdan ülkemize giriş yapabilecekleri bildirilmiştir.

Yer hizmeti kuruluşları ile uçak özel güvenlik hizmet ve denetimi yapan kuruluşların bilgilendirilmesini teminen ilan olunmuştur."

SHGM'den E-Vize duyurusu

Yorumlar

Sseeeehhh ~ 6 yıl önce
Oradannñn

Yanıtla

Kalan karakter 1000
E-vize ~ 6 yıl önce
Ben de Amerika’yla olan vize krizi hakkında birşeyler yayınladılar sanmıştım. Filistin miş konu ! Ne olacak bu Filistinlilerin vize işi diye merak ediyordum, merakımı giderdiler. Sağ olun var olun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
) ~ 6 yıl önce
:-)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000