26 Mart 2015, Perşembe 15:31:30

SHGM YENİ KİTABINI YAYIMLADI

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, 'Havayolu Taşımacılığı ve Ekonomik Düzenlemeler Teori ve Türkiye Uygulaması' adlı yeni kitabını yayınladı.
  • Ender Hocam tebrikler, umarım sizin gibi değerlerin kıymetini anlayabilir tüm sektör
  • Hayırlı olsun Ticari havacılığın nasıl gelişip büyüyeceğinden önce (Faruk eczanesini yeniden keşfetmemek adına) gereklerini yerine daha getiremediğimiz EASA SMART çalışanların işverenlerin slot pazarının havaalanlarının yaban ellerde çoktan çok ilerde oldukları konular gibi işlerde bi ilerlemeye yönelik kitap yazacak kadar olan bir teşebbüs gayet gurur verici olurdu :(
  • Editörü olarak, kitabın ülkemize faydalı ve hayırlı olmasını diliyor, başta SHGM yönetimi olmak üzere, emeği geçen herkese en içten teşekkürlerimi iletiyorum. Doç. Dr. Ender GEREDE, Anadolu Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, 'Havayolu Taşımacılığı ve Ekonomik Düzenlemeler Teori ve Türkiye Uygulaması' adlı yeni kitabını yayınladı.

SHGM'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Sivil havacılığın can damarı hiç kuşkusuz havayolu taşımacılığıdır ve sivil havacılığın tüm alanlarda bir bütün olarak gelişmesinde itici ve besleyici bir unsur olarak bu alanda uygulanacak ekonomik düzenlemeler hayati öneme sahiptir.

Uluslararası havacılık yayınlarının ülkemize kazandırılmasının yanı sıra sivil havacılığın ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda yayın faaliyetlerine devam eden Genel Müdürlüğümüz, son kitabında bu önemli konuyu ele almıştır.
Bu çerçevede “Havayolu Taşımacılığı ve Ekonomik Düzenlemeler Teori ve Türkiye Uygulaması” isimli yeni kitabımızı paylaşmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz.

Havacılık sektörünün sürdürülebilir büyümesinin vazgeçilmezi unsuru olan ekonomik düzenlemeler konusunda teori ve uygulamanın birlikte ele alındığı bu kitabın, havacılık işletmeleri başta olmak üzere bu alanda çalışma yapan tüm profesyoneller için kaynak bir eser olacaktır.

Genel Müdürlüğümüz diğer yayınlarında olduğu gibi kurumsal internet sitemiz üzerinden de ziyaretçilerin erişimine açık olan kitabın sivil havacılık sektörüne katkı sağlayacağını ümit ediyoruz.

KİTAP İÇİN TIKLAYINIZ...

SHGM YENİ KİTABINI YAYIMLADI

Yorumlar

tebrik ~ 9 yıl önce
Ender Hocam tebrikler, umarım sizin gibi değerlerin kıymetini anlayabilir tüm sektör

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hayırlı olsun Ticari havacılığın nasıl gelişip büyüyeceğinden önce (Faruk eczanesini yeniden keşfetmemek adına) gereklerini yerine daha getiremediğimiz EASA SMART çalışanların işverenlerin slot pazarının havaalanlarının yaban ellerde çoktan çok ilerde oldukları konular gibi işlerde bi ilerlemeye yönelik kitap yazacak kadar olan bir teşebbüs gayet gurur verici olurdu :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EGEREDE ~ 9 yıl önce
Editörü olarak, kitabın ülkemize faydalı ve hayırlı olmasını diliyor, başta SHGM yönetimi olmak üzere, emeği geçen herkese en içten teşekkürlerimi iletiyorum. Doç. Dr. Ender GEREDE, Anadolu Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000